65. rész - nem te vagy felelős mások tudatának emeléséért

Már korszakok óta az emberiség azzal kínlódott, hogy megtalálja a visszautat a gyökereihez, de az erőfeszítései sikertelenek voltak. A felélem és a kapzsiság által irányított világba süllyedve találta magát. Most eljött az idő, hogy kitaláljatok ebből a szenvedés-labirintusból, és sokatok számára a sötét alagút végén lévő fény egyre közelibb. Szinte öröm nézni, hogy szó szerint egyre fényesebbé váltok ebben a pillanatban is, és ehhez csupán az elegendő, hogy megnyissátok magatokat a saját (belső) nagyságotokra. Abban a pillanatban, ahogy a hatalmatokat már nem külső erőknek adjátok, az összes bilincs lehullik, és nagyon rövid időn belül úgy fogjátok érezni, mintha soha nem is lett volna rajtatok. Könnyűnek tűnhet, de ti mindannyian tanúsíthatjátok, hogy távolról sem az.

Hosszú utat tettetek meg és sokkal rövidebb idő alatt, mint azt mi előre láthattuk. Magatokra vállaltátok azt, hogy biztosítsátok, a Fény lesz ismét az úr ezen a bolygón. Az ebben való elhatározásotok pedig elég erős volt ahhoz, hogy a sötétséget néhány elkülönült sarokba űzze. A felszínen még úgy tűnhet, ennek éppen az ellenkezője igaz, és hogy a sötétség átjárja még az embertársaitok magját is. Jusson eszedbe, hogy ez a meggyőződés csupán azoknak a malmára hajtja a vizet, akik abba az illúzióba kapaszkodnak, hogy ők a világ irányítói, így meg is fognak mindent tenni, hogy ezt a látszatot fenntartsák. A jártas szemnek, vagyis szívnek viszont az igazság könnyen észrevehető és nagyban eltér attól, amit a hírek tálalnak elétek napi szinten.

Már számos alkalommal érintettük ezt a témát és még fogjuk is, mert nagyon fontos, hogy ne higgyétek el a sötét lények propagandáját. Sokan már nagyon jól tudjátok ezt kezelni és a „külső világot” már csak egy képzeletbeli részletnek tekintitek, mely arra hivatott, hogy az érzelmeiteket felkavarja, különösen a negatív érzelmeket.

Számotokra a valódi világ az, amihez közeli kapcsolatban érzitek magatokat. Ahhoz a világhoz, ami szeretettel és együttérzéssel van tele, és amelyben ezzel a rezgéssel kapcsolódtok össze a többiekkel. Egy kívülállónak ez csupán egy megtévesztett elme ötletének tűnik, de valójában ez történik éppen. A világ – ahogy most ismered – két részre szakadt. Az egyik rész nem akarja elengedni a régi életmódot, a másik rész – mint ti is – pedig tudatos döntést hoztak, hogy megemelik a saját rezgésszintjüket. Ebből kifolyólag a „csoportok” nagyon elkülönültnek érzik magukat a másik „csoport” világának történéseitől. Ezidáig nem tudtátok teljesen elkülöníteni magatokat a régi életmódtól, de soha ne kételkedjetek abban, hogy rövid időn belül elszakadtok tőle. Ezidőtájt azok, akik még mindig a régihez ragaszkodnak, érezni fogják a félelem nehéz terhének növekedését, ahogy a társadalmuk alapja szétesőben van. A szakadék azok közt, akik egy másik világra szegezték a tekintetüket és azok közt, akik bebetonozták a lábukat a régi világba, egyre csak tágul.

Ez számos kihívással fog járni, hiszen oly sokan kapcsolódtok még a családotokhoz és barátaitokhoz, érezni fogjátok a szakadék megnyílását közöttetek. Az eltérő rezgésű emberek közötti kommunikáció egyre nehezebbé fog válni, valamint számos félreértés fogja tarkítani, ez pedig sok szívfájdalomhoz vezet majd, amikor valakit el kell hagyni, mert nem akarsz majd többet ellenállni a lefelé húzó hatásának. Mi megértjük, hogy ez a felszabadulási folyamat fájdalmas sokaknak, de mégis azt mondjuk, hogy a prioritás a felemelkedésetek befejezése kell, hogy legyen. (Ez kell, hogy elsőbbséget élvezzen. – Tom) Ne ess abba a csapdába, hogy te vagy a felelős a körülötted lévők tudatszintjének megemeléséért. Ugyanis, amikor ezt megpróbálod, akkor le fogja húzni a tiedet. Ahogy már mondottuk, ti az útjelzők (útmutatók) vagytok, nem a pásztorok. Jó ezt észben tartani az eljövő periódusban, mert lesznek sokan, akik azzal fognak fáradozni, hogy megpróbálják a közeliek tudatszintjét megemelni.

Azzal is tisztában vagyunk, hogy sok embernek a bolygón történő szenvedés látványa azt az érzetet kelti, hogy a világ már meggyógyíthatatlan, de ez távol áll az igazságtól. A sötét erők mindent meg fognak próbálni, ami csak a kezük ügyében van, hogy az emberektől távol tartsák a reményt, valamint hogy félelemben tartsák őket. Ezért ne lepődjetek meg, ha valami drasztikus történik. Ez lehet emberi erőszak is, de akár olyan katasztrófa, ami úgy tűnhet, hogy a Földanyától jön (természeti katasztrófának tűnhet). Mindig láss a fejcímek mögé. Tudd, hogy ez csak egy műsor a tömegnek, egy hiábavaló próbálkozás a fény visszatartására. Nos, ez hiábavaló, mert az idejük lejárt, és el kell hogy engedjék az emberek elméjét és szívét örökre.

Örvendezzetek kedveseim, hiszen a valódi szabadság első ízét fogjátok megtapasztalni, mert a következő év (2012. - Tom) jelzi a régi rendszerből az újba való átmenetet és az új, szabad emberi fajt.

64. rész - közeledik az új év

Holnap egy fontos nap lesz, és már sokan érzik az ünnepi hangulatot. Erős mennyi energiák érkeznek ebben a percben is. Ezek az energiák megemelik az érzelmek erejét, ahogy többezren összegyűlnek, hogy ünnepeljék a szeretteiket. Emellett viszont azoknak, akik éppen a peremen táncolnak, nos nekik még nagyobb feszültséget fog okozni. Így a harmonikus összejövetelek mellett lesznek olyanok is, amelyek erőszakkal tarkítottak, ahogy az új évhez (2012.) közeledünk. A következő évet már sokan a világ végének titulálták, így ne csodálkozz, ha az előbb említett feszültség és erőszak nagyobb mértéket ölt.

Ahogy már sokszor elmondtuk és tanítottuk, ne féljetek a 2012-es évtől, mert nem a világ végét jelöli, ahogy a végítélet-hirdetők károgják már jó hosszú ideje. Inkább a régi halálát és az új születését. Erre a születésre már olyan hosszú ideje utalunk, és ez lesz az az év, ami majd a történelemkönyveitekben az átmeneti pontot jelöli. A most befejezett év nagyon heves volt, több szinten is sokan fel fognak lélegezni, ahogy véget ér a naptári év. Sokak számára ez az új év már elkezdődött, mert ha ráhangolódsz a bejövő energiákra, akkor érezni fogod az új felkavarodását és a régi hiányát. Nem szükséges még egy hetet várni az új év megünneplésére, hiszen már itt is van. Örvendezzetek kedveseim! Elvárásainkon felül teljesítettetek az idén. Békés ünnepeket kívánunk, hiszen a 2011-es munkát elvégeztétek. Pihenjétek ki magatokat rendesen az elkövetkező napokban.

63. rész - a napforduló jelentősége

A holnap lármája már hallatszik a sarkokból és öröm látni, hogy minden tiszta szívű ember elkezdte magába szívni ezt az energiát. Egyelőre nincsenek sokan, de gyorsan fognak sokasodni, ahogy a napforduló (2011. téli – Tom) energiája erősebbé válik az elkövetkező napokban. Ezek az energiák be fogják robbantani az ajtót a szívbe és sok hitetlen hívővé lesz. Amikor azt mondjuk, hogy hívő, akkor nem a különböző vallásokra – földi spirituális vezetők általi parancsokra – utalunk, hanem azokra, akik végre megtalálták a válaszokat önmagukban. Amint azt többször is elmondtuk már, mindent amit keresel, azt magadban fogod megtalálni.

Azt mondják, a szelídek fogják a Földet megörökölni, de a szelídek nem elég bátrak, hogy felfedezzék a kincseket, melyeket önmagukban hordoznak, és állandóan azt fogják hinni, hogy elégtelenek. A bátrak fogják megörökölni a Földet, a szó minden értelmében. Arra a bátorságra utalva, ami ahhoz szükséges, hogy megtegyék az utat a saját szívük mélyére. Olya sokan már megtettétek ezt, még ha nem is teljesítettétek be teljesen, de eljutottatok arra a pontra, ahonnan már soha nem lehet visszafordulni. Annak a határán vagytok, hogy felfedezzétek a saját nagyságotokat (csodálatosságotokat), és mi tisztelgünk előttetek ezért.

Az utatok számos szakadékkel van kövezve, mégse gondoljátok azt, hogy ha egy ilyenbe is beleestek, akkor minden elveszett. Ezt az utat nem lehet hibátlanul végigjárni. Mindig jusson eszetekbe, hogy ezek a hibák a tanulási pontok, ahol fontos leckét tanulhattok meg, és e tanulás nélkül soha nem juthattok el a célig. Ezennel gratulálunk az eddig elvégzett munkáért. Fontos néha visszanézni és meglátni, hogy napról napra milyen lépésekkel haladtatok. Jusson eszedbe, hogy semmi nem pazarlódik el ezen az úton és minden egyes lépésed előrébb fog vinni. Még akkor is, ha ez időnként nagyon parányi lépésnek tűnik.

Hamarosan a nap az egyensúlyi ponthoz érkezik az égen. Ez a mennyei jelzőpont nagyon is fontos, hiszen ez egy számológépezet (rendszer) a végső történésekhez. Ebben az évben is sok fontos dolog fog történni, de lássatok túl a média elétek festett üres jövőképén. Ahogy már sokszor mondottuk, a sötétség a fény visszajövetele előtt a legnagyobb, és ez erre az évre is vonatkozni fog. Fontos, hogy ne veszítsétek el a valóságképeteket – azt, hogy a fény vissza fog térni. Mindig nézzetek a fény felé, ne fordítsatok neki hátat, mint ahogy oly sok embertársaitok fogják tenni. Úgy gondoljuk, hogy ez könnyen fog nektek menni, hiszen jól megtanultatok a szívetekre hallgatni már most is, és figyelmen kívül hagyjátok azokat a hamis tanácsokat, amik azért vannak, hogy továbbra is a sötétségben tartsanak.

62. rész - a félelemtől való szabadulás

Igaz, hogy a ti féltekéteken a napok egyre sötétebbekké válnak, de hamarosan ismét elkezdenek rövidülni. Ahogy a nyári meleg napok sincsenek már messze, ugyanúgy a globális sötétség vége, melyben most vagytok is közel van. Sok dolog el lett mondva erről a felébredési folyamatról és nyilvánvalóvá vált, hogy egyre több embert kell felébreszteni az álmából…, ezért is történnek drámai események a világ számos részén. Attól függetlenül, hogy földrajzilag távol lehetnek tőled, mindenkit ugyanúgy érintenek.

A hírekből származó információk alapján azt gondolhatod, ti egy olyan faj vagytok, akik nem tudnak kedvesen bánni a saját szomszédikkal. Ez távol áll az igazságtól, mert ti ugyanabból az anyagból gyúrtattatok, mint mi is, az örökké Jelenlévő Szeretetből. Az a felismerés, hogy nem kell sötét módon viselkednetek, egyre jobban nő. A sötét uralkodók érdeke, hogy főleg a félelmet tartsák az elmétekben, mert amikor a félelem uralkodik, akkor semmi mást nem tudtok meghallani, még a mindent átfogó Szeretet erős vonzását sem.

Most viszont egyre többen azt fogjátok látni, hogy a félelem elillan és semmi nem tud már többet visszatartani benneteket. Ugyanakkor ez azokban az emberekben, akik úgy döntöttek, hogy továbbra is a régi mintában raboskodnak, még nagyobb félelmet fog kelteni. Az emberiség, mint faj nem könnyen változik, ezért nagyon hatékony ébresztő hívásra van szükségetek. Sokan már meghallottátok a hívást, s a ti segítségetekkel még többen fogják az álmot kitörölni a szemeikből, és rá fognak jönni, hogy nem szerencsétlenség és katasztrófa történik velük, hanem inkább egy olyan dolog, ami ünneplésre ad okot, hiszen a félelemtől való szabadulás már az ajtótokon kopogtat. Ezért ne feledjétek kitárni és kilépni a friss levegőre.

Tisztában vagyunk azzal, hogy ennek a szabadságnak a szülési fájdalmai sok félénk elmében azt az érzetet kelti, hogy a vég már közel van (végítélet), de jusson eszedbe, hogy ezt csak elhitették veled. Az elnyomók társadalomképe abból áll, hogy a többség el van nyomva és a kisebbség élvezi ennek az előnyeit. Ez a társadalmi felépítés a végéhez közeledik. Ők már jó ideje egy rég elveszített csatát vívnak, viszont abban szakértők, hogy eljátsszák, sokkal erősebbek, mint valójában. Már olyanok, mint a kisgyerekek, toporzékolnak és hangosan ellenkeznek, de hiába, mert már nem tudják megváltoztatni a végeredményt. Viszont még így is sokan el fogják hinni a szavukat és továbbra is hinni fognak a hazugságaikban. Ennek hatására még mélyebbre merülnek, a félelembe és ebből cselekednek. Még az sem lenne csoda, ha néhányan közülük akár fegyvert is ragadnának félelmükben. Jusson eszedbe, ezek a félrevezetett emberek már a kisebbség, ti vagytok a többség. Ti, akik a becsületes életet választottátok. Azok, akik többet már nem engedik, hogy a szívükből áradó Szeretet folyama el legyen nyomva.

61. rész - a megerősítések fontossága

Sokan, ahogy életük legkeményebb időszakával néznek szembe, elveszítették a vágyat az út folytatásához. Oly sok mindent elvettek tőlük, nincs már mihez folyamodni, így a remény lassan, de biztosan elhalványul. Ez várható is volt, hiszen a legmélyebb sötétségen keresztül vezet épp a megvilágosodás útja, és ha nem nyílnak meg a külső segítségnek, akkor nem tudhatják, hogy ez az út biztosan a Fénybe vezet-e. Sokan el fognak veszni a sötétségben és képtelenek lesznek ebben az életben befejezni az útjukat. Nem kell még ezen sem aggódni, kapni fognak még egy esélyt, hogy teljesíthessék a küldetésüket, de egy másik életben, egy másik testben.

Sokan pedig az ittlévő útjuk utolsó stádiumába érkeztek. Még mielőtt idejöttél volna, már tudtad, hogy most van itt az idő az utazás befejezésére valamint, hogy teljesítsd a régóta vállalt kötelezettségedet. Nem csak magadnak, hanem az egész Teremtésnek. Ti mindannyian különleges feladattal érkeztetek és generációk során jutottatok el idáig, az út végső szakaszába. Amikor azt mondom „végső”, akkor ez arra vonatkozik, hogy itt az idő az egész emberiségnek, hogy megtegye az utolsó és végső döntését. Együtt emelkedem fel Földanyával ebben az idővonalban, vagy újra nekifutok, új fizikai testben, amikor majd készen fogok rá állni. Sokan már eldöntöttétek, hogy befejeztétek a küldetéseteket, de ezt a lelketek döntötte el és lehet, az egónak mindez még nem világos. Más szavakkal, már jócskán a felemelkedés felé tartó utatokon vagytok, de nem vagytok vele tisztában (nem tudatos), hogy ez az az idő, amire egész életetek alatt vártatok. Hosszú utat tettetek meg és lehet, a felszín nincs tudatában ennek, de a lelketek erre vágyott már korszakok óta. Tisztában van vele miről is szól ez a dolog, de te a tudatos elmédben nem tudod felfogni ennek a következményeit. Ezért nagyon nehéz megemésztenek az összes kihívást, mert nem látod, hogy erre az útra milyen jól fel vagy készülve. Túl könnyű elveszíteni a magabiztosságot és kétségbeesni.

Ezért rendszeres időszakonként információ és energia által megerősítünk benneteket, hogy tovább tudjatok haladni. Ez a segítség számos módon jöhet, mind megnyilvánult, mind nem annyira kézzelfogható úton. Lehet, hogy találkozol valakivel az utad során, akihez azonnali kötődést érzel és lehet, közösen sokkal könnyebb lesz utazni. Az is lehet, hogy egy gyönyörű dallamot hallasz, ami annyira mélyen érinti meg a szívedet, hogy a hála és öröm könnyei csordulnak le az arcodon. Az is lehet, hogy a szemed meglát egy könyvet, vagy a képernyőn valamit, ami emlékeztetni fogja valamire, ami mélyen belül lakozik, valamire, amit már rég elfelejtett, de most kiemelkedik és soha többet nem lesz elfeledve.

Fontos, hogy alapod erős legyen, mert senki nem tudja befejezni ezt az utazást a talpa alatt lévő biztos pont nélkül. Annyi minden változik és alakul át, hogy szinte lehetetlen lesz összpontosultnak maradni valamilyen erős/szilárd támasz nélkül. Ne feledd, ez a támasz megjelenhet számos formában és alakban, így lehet, hogy könnyen elsiklatok felette. Sose végy kézpénznek bármit is, mert ez mindig rossz irányba tereli a tekinteted. Legyen nyitott az elméd és a kapcsolódások, valamint a szinkronicitás csodálatos ajándékai a legváratlanabb helyeken tűnhetnek fel, a legváratlanabb időpontokban. Ehhez az úthoz a teljes odaadásod szükséges. Te vagy, aki minden egyes lépéshez odarakod a lábad, te választod az irányt, de sose félj, még ha ezt akár magányban és a legnagyobb sötétségben is kell megtenned. Jusson ez eszedbe akkor is, ha a sötétség minden oldalról beborít.

60. rész - hallgass a szívedre, egység érzete

Maradjatok erre a csatornára hangoltak, mert rendszeres értesítést adunk a folyamatban lévő eseményekről. Sokat elmondtunk már erről, de jusson eszetekbe, hogy ez nem lineáris (egyenes vonalban történő) tapasztalat, így a dolgok nagyon illékonyak és változóak. Ezért ebben az átmeneti periódusban megéri kapcsolatban maradni ezzel a csatornával. Számos információs vonal (kútfő) van, így nem fontos, hogy mindenki ugyanabból „igyon”.  Függetlenül attól, hogy az átváltozási folyamat vége ugyanaz mindenkinek, az odavezető út mégis egyéni. Nem hasznos, ha vakon lépkedsz mások nyomaiban, hiszen mindenkinek a szívében lévő aprócska hangot kell követnie. Ez eltérő hangnemben szól, ezért néhány ember útja a másik ember szemében hátramenet lehet és ugyanez fordítva.

Ne higgy azoknak, akik azt mondják, meg tudják neked mutatni a helyes utat, a tisztánlátás (és ítélőképesség) használata nagyon fontos. Amint a középpontodhoz közelebb kerülsz, egyre könnyebb lesz, alapból a megfelelő helyen fogsz reményt és inspirációt találni, az ettől eltérő hangokat pedig el fogod kerülni. Ez nagyon fontos rész az átalakulásotokban, mert annyira jól belétek nevelték azt, hogy ne a saját forrásotokat kövessétek, hanem azok tekintélyére támaszkodjatok, akik fölétek helyezték magukat akár politikai, vagy spirituális szempontból. Ne feledd ez az út azokat is vonzza, akik szeretnék megerősíteni a pozíciójukat és a saját megvilágosodásuk keresésében prédaként használják őket. Gondolom, mindenki kapcsolatba került már ennek a rétegnek a képviselőivel, sokan estek már ezeknek a magukat spirituális vezetőknek nevezett emberek bűbája alá. Ez nem minden spirituális vezetőre vonatkozik, de jópáran csupán a saját egójukat akarják ezzel hizlalni. Nektek nincs szükségetek fentről-lefelé történő irányításra, ez vonatkozik a spirituális dolgokra is. Ti mindannyian istenek vagytok és minél előbb fedezitek fel ezt, annál jobb. Az „isten” szó nem utal semmiféle rangsorra, csupán arra a tényre, hogy mindannyian ugyanabból az örök élet és istenfő forrásból származtok. Ti elfeledtétek ezt és azt az előfeltételezést tettétek, hogy néhányan értékesebbek a többieknél, miközben senki sincs a másik felett vagy alatt. Oly sok probléma kerekedett már ebből a téves felfogásból és csak akkor menekültök meg ebből az igából, ha végre letisztázzátok ezt.

Eljött az idő, hogy levessétek ezeket a láncokat. Amikor ez megtörténik, nem csak magatokat fogjátok valódi fényben látni, hanem mindenkit, magatok körül is. Az igazi együttérzés jelenik meg ezzel, hiszen végre először nem fogtok különbséget látni egymás között. Ti csupán egy cseppje vagytok ugyanannak a gyönyörű óceánnak. Kérlek, jusson ez eszedbe, amikor eljön majd az idő és csak a felszínen úszkáló romokat látod majd.

Ez már csupán egy vékony rétege a régi „világnak”, nem lesz nehéz eltűntetni. A ti feladatotok az, hogy az emberiség mélységeibe merüljetek és a holnap fényével fecskendezzétek azt teli. Ennek elvégzéséhez a saját felszínetek alá kell merülnötök. Ez ugyanúgy megpróbál távol tartani (a mélységtől) benneteket, ne engedjétek, hogy becsapjon. Vegyetek egy mély levegőt és merüljetek alá, s örökre megváltoztok.

59. rész - bíztatás

Mostantól egy újabb hang is szól hozzád, így az elkövetkező üzenetek kicsit eltérnek az előzőektől, de a vezérszál ugyanaz marad. Viszont, más energiát hordoznak, mert aki küldi őket, más energiával rendelkezik. A zajló folyamatokról szeretnénk szólni, amelyek gyönyörűek és amelyeket már évezredekkel ezelőtt bejelentettek. Már akkor, amikor az ember megvetette a lábát ezen az értékes bolygón.

Ő (Földanya) az egyik legértékesebb drágakő az égbolton és annak ellenére, hogy az emberek miatt jócskán lecsökkent a fénye, ezt a fényt nem lehet és nem szabad kioltani. Ez a bolygó egy vezérfény és vissza fogja nyerni ragyogó fényét, ahogy ti megtisztítjátok. Nagyon bátrak vagytok, ahogy sokszor mondtuk már. Azért vagytok itt, hogy elvégezzetek egy fontos munkát, de ha a félelem rámagasló hegye alatt a hősiességetek elveszik, akkor el fogjátok veszíteni az ehhez szükséges képességeteket. Mindig elfeleditek, de az erő és a bátorság a szívetekben van, erre kell összpontosítanotok. Ha nem így tesztek, akkor magával  ragad benneteket a félelem és a harag  áradata (az a félelem, ami elszabadul a bolygón).

Oly hosszú utat tettetek már meg és eljött az idő, hogy fény derüljön erre a szív mélyén lévő legmélyebb kamrára. Akkor is maradjatok hűek valódi lényetekhez, amikor körülöttetek már minden kifordul önmagából.  Ne feledjétek, az emberi lélek az, ami a legfényesebben ragyog, de ti mind elfelejtettetek a Fénybe nézni. Így rátok telepedett a sötétség, túl hosszú ideig voltatok az éjszakában és végül már el is felejtettétek, hogy az új hajnal van eljövőben. Közületek már elegen kezdtek el visszaemlékezni erre. Olyanok vagytok, mint a kakasok, akik az emberiség többi részét ébresztik. Ráébresztitek arra, hogy a sötétség már múlóban van, ideje az álomból felkelni és hozzászoktatni a szemet a horizonton megjelenő egyre ragyogóbb fényre.

A tiszta hivatásotokat az emberek szívének legtávolabbi régiói is meg kell, hogy hallják, tehát ne legyetek szégyenlősek, mert elnyomja a hangotokat a horkolásuk. Bátrak kell, hogy legyetek és hangosan kell, hogy szóljatok, különben túl sokan fogják továbbra is átaludni a jövőjüket. Fontos dolgot csináltok, de nem magányosat. Annyi jóindulatú lény van az oldalatokon, még ha a tapasztalatlan szem nem is tudja meglátni őket, de a szívetekben érezhetitek őket. Fogadjátok őket szívélyesen az otthonotokban, kis bátorításra van szükségük a részetekről. Amennyiben nem nyittok ajtót nekik, kint kell, hogy maradjanak a hidegben és így nem tudnak segíteni nektek.

58. rész - az új építőkocka

Sokan nehezen hiszik el, hogy milyen változások következnek, így most erről beszélünk kicsit. Amint azt tudjátok is, a tudósaitok buzgón próbálják megfejteni a világegyetem működését, de még csak a felszínt sikerült karcolgatniuk. Most viszont a beáramló energiák és intelligencia segíteni fog ezeknek az intelligens embereknek. A köd fel fog emelkedni és érdekes közzétételek várnak rátok. Az egész világot megváltoztató hírek várnak rátok. Sokan el sem fogják először hinni ezeket a híreket, hiszen amit eddig készpénznek vettetek, azt most kidobhatjátok a roncstelepre. Az alapvető tudományok tankönyveit mind újra kell hamarosan írni. Számotokra ismeretlen még, de nekünk nem, mert mi már számtalan generációval ezelőtt beléptünk a multiverzum mélyebb tudásába.

Ahogy már írtuk, annyi mindent be kell hoznotok még és most olyan hatalmas lépés előtt álltok, amely még a legelőrehaladottabb (legfejlettebb) elméjűeket is el fogja ámítani. Igazából minél több tudásod van, annál nehezebb lesz ezt az újfajta tudást megemészteni, mert annyi mindennek ellentmond, amit ti kőbevésettnek hittetek. Először nagy kritika és kételkedés fogja övezni ezeket az új felfedezéseket, hiszen sokan fenn akarják tartani a régi paradigmákat. Főleg azok, akik magas Ion-széken ülnek. Nos, ők el sem akarják ezeket az új dolgokat fogadni, főleg nem olyanoktól, akik a ranglétrán tőlük alacsonyabban vannak. Ez az egyet nem értés viszont gyorsan véget ér, mert az eredmények magukért fognak beszélni.

A felfedezés, amiről beszélünk, végtelenül apró dologra vonatkozik, amelynek ettől függetlenül messzire nyúló következménye lesz, hiszen ez azt a mintát fogja jelenteni, ami az egész univerzum alapját képezi. A világegyetem építőkockáiról beszélünk, ami évek óta összezavarja a tudományos köröket. Most viszont ezek az aprócska, de tökéletes részecskék megjelennek a számítógépeik képernyőin és elkezdik megmutatni a titkaikat. Először csak halvány sejtések lesznek, de később az egész felgyorsul. Ahogy a titokra fény derül, minden meg fog változni.

A sötét anyagra vagy energiára utalunk, ami meg tudja oldani az energia és intelligencia gondjaitokat (hiányotokat). Ez az a nehezen megfogható háló, amelyről korszakokkal ezelőtt lecsatlakoztatok (lekapcsolódtatok), de most eljött az idő, hogy lassan, de biztosan visszacsatlakozzatok. Egy ragyogó/fényes jövő vár rátok, és ezt pont a tudósaitok fogják bejelenteni.

57. rész - ne legyünk indulatosak

A mai hír az előzőt folytatja, hiszen annyi fénymunkás szenved ebben a pillanatban. Annyira heves energiák érkeznek, nem csak a testetekbe, hanem az egész bolygóra, hogy nagy felfordulást hoznak létre. Ez nem azt jelenti, hogy károsak lennének. Ez fontos része a folyamatnak, ne féljetek. Minden irányból riasztó jelek szólnak, és nehéz átlátni a teljes képet arról, hogy mi is folyik valójában. Mindez a rombolás alatt egy új világ épül, szó szerint a szemetek előtt.

Az indulatok elszabadultak a világban. Az emberek kifogynak a türelemből, kifogynak a reményből és ez sok helyen az erőszak kitöréseként nyilvánul meg. Sokan vannak olyanok is viszont, akik nem így hallatják a hangjukat, hanem segítenek, ahol csak tudnak. Úgy nevelték belétek, hogy minden anarchiába és káoszba fog torkollni, amikor az irányító erők elveszítik a szorításukat a társadalom felett, és hogy mindenkinek saját magát kell megvédje, ellássa, akár még fegyverrel is biztosítva a túlélést.

Ez nem igaz. Az igazság az, hogy kevesen fognak erőszakhoz folyamodni, hogy mások elé kerüljenek. Az emberiség nagyobb része azt fogja választani, hogy megnyitja a szívét (önmaguknak és a körülöttük lévőknek is) és felfogják, hogy csak együttműködve tudnak túlélni. Nincs szükség arra, hogy felülről irányítsanak benneteket. Amikor ezt megérted, már nem lesz semmi, amitől félhetnél. Ellentétben azzal, ahogy most hiszitek, a jólétetekhez bőven van elég forrás (nyersanyag). A forrás alatt értjük a belső erőtől kezdve az összes természetes forrásokig, amire szükségetek van a túléléshez. Jelenleg ezek a források nem jól vannak elosztva/megszervezve. Sok el van pazarolva, mind az Anyatermészetből eredő források közül, mind a saját magatokból áradóból egyaránt.

Ti mind ragyogó fények vagytok, de a lelketek fénye szinte kihunyásig le lett tompítva. Most viszont sokan meglegyeztétek ezeket a lángokat és felragyogtak. Megpróbálják majd kioltani a lángotokat, de nem tudnak elég szemetet (médiára gondol – Tom) önteni elébetek ehhez. Ebben addig ki fognak tartani, amíg csak lehetőségük van rá. Nézzetek csak mögé és tisztán meg fogjátok látni, hogy miért tálalják elébetek ezt a fertőző anyagot (híreket). Tudják, hogy az embereket semmi sem tudja jobban visszafogni a félelemnél. Ti csak tartsátok a figyelmeteket a bolygótok összes sarkában újra és újra megjelenő fényre. Lassan, de biztosan szivárog át attól függetlenül, hogy milyen sötétnek is tűnik a környezet.

56. rész - minden a megfelelő időben halad

Ahogy az idő múlik, sokan elkezdték elveszíteni a reményüket az új holnapra és ez a köreitekben is látszik. Számos fénymunkás elkezdte csökkenteni a fényét, és még jobban csökkentené, ha valami nem fordítja őket meg. Ennek az oka, hogy nagyon nagy kitartás (stamina) szükséges, hogy ezen az úton tudjanak továbbra is haladni. Minél több információt kaptok, annál türelmetlenebbé váltok.

Ahhoz, hogy ezt kifejtsük, vissza kell kanyarodnunk egy régebbi témánkhoz, az idő fogalmához, legalábbis ahogy ti érzékelitek. Jól be lettetek programozva, hogy lineáris vonalon gondolkodjatok (A-tól B pontba való gondolkodás – Tom). Így még csak elképzelni sem tudjátok, hogy milyen változások lettek kieszközölve már most is a bolygótokon. Az avatatlan szemeknek – mint a tiétek is – minden csak hullik szét és a káoszba tart, így erős szívre van szükség, hogy ne adja fel a reményt. Ezzel szemben mi sokkal részletesebben rálátunk a helyzetre, és tisztán látjuk, hogy a dolgok a terv szerint haladnak és minden előre meghatározott cél (erre az időszakra) el lett érve. Más szóval, már jól haladtok a cél felé vezető úton, de a ti szemszögetekből ezt szinte lehetetlen látni. Nehéz feladatot végeztek, sokatok számára túlságosan is nehezet. Nagyon bátrak vagytok, szinte páratlanok ebben. Nem kell félni, nem marad el a jutalom érte, de addig még számos nehézség vár az úton. Nem azért mondjuk ezt, hogy megijesszünk benneteket, inkább azért, hogy továbbra is tartsatok ki az úton, mert mi látjuk, hogy mi áll előttetek. És minden okunk megvan arra, hogy azt gondoljuk, véghez tudjátok vinni azt, amiért ide jöttetek.

Térjünk vissza az idő fogalmához. Erről már beszéltünk, de még egyszer elismételjük, semmi sincs kőbe vésve, nincs külön meghatározott „végső dátum”. Ezt azért hangsúlyozzuk, mert sokan az összes reményüket egy bizonyos időpontra tették (11.11.11. – Tom), és most nagyon lehúzva érzik magukat az a tény miatt, hogy az élet többnyire ugyanúgy megy tovább, ahogy ez a dátum előtt is ment. Már figyelmeztettünk benneteket, hogy ne fektessetek ekkora jelentőséget egy bizonyos időpontra, mert ez csak hátráltatni fog a végső célotok elérésében, ami ugye mindezektől a régi paradigmáktól való megszabadulás.

A lineáris idő fogalmától – ami ugye (meg)születéssel kezdődik és fizikai halállal ér véget – egy olyanban tartotok, ami által a multiverzum teljes jogú tagjává váltok, ahol az idő minden olyan korlátozó tényezője, amit most tapasztaltok, megszűnik. Velünk egyenjogú időutazókká váltok, de úgy fogjátok ezt elérni, hogy közben a most belakott fizikai testetekben maradtok. Tehát csak úgy járhattok sikerrel, ha ráébredtek, hogy nem úgy fog ez megtörténni, hogy ezen a létsíkon elhalványodik a létezésetek és valamilyen módon „újjászülettek” egy másik létsíkra egy másik bolygón. Ti itt vagytok és a Földanyán tartózkodva kell ezt véghezvinnetek. A „normális életeteket” élve kell véghezvinnetek a felemelkedést. Még ha ez most scifinek is tűnik, ez az, amit meg kell tennetek.

Már most sem vagytok „normális” emberi lények, annyi minden megváltozott bennetek. Külsőre minden többé-kevésbé ugyanolyannak tűnik, de belül megemelkedett a tudatszintetek és vibrációs szintetek annyira, ami szinte csodával határos. Az egyetlen probléma, hogy ti nem akarjátok meglátni, hogy milyen messzire is jutottatok a felemelkedésben, és sokatokat ez tartja vissza. Viszont ez is jó okkal történik így, hiszen tudnotok kell két lábbal is állni a földön, különben nagyon nehezen tudnátok egyáltalán itt lenni (fizikailag). Ne feledjétek, hogy a fizikai és mentális testeteknek időre van szüksége, hogy hozzá tudjon igazodni az új rezgésekhez.

Már így is messzire jutottatok. Messzebbre, mint ahogy azt sokan gondolták volna. Legyetek türelmesek ebben az átalakulásban. Lehet, hogy már érzitek belül milyen erősek (hatalmasak) is vagytok, de tartsátok még vissza egy kis ideig. Az időzítés nagyon fontos ebben a folyamatban is, és ne kételkedjetek, amikor eljön az idő, mert mindenki a valódi fényében fog ragyogni. Addig is ne engedd, hogy kihunyjon a fény (ill. hogy elhalványuljon).

55. rész - információk letöltődése

A mai üzenet egy fontos témát érint, a tudás megszerzéséről szól a bolygótokon. Ahogy már említettük, sokatok nagyon keményen dolgozik már most is úgy, hogy nem is tud róla, hiszen a fajotok átváltoztatása a kulisszák mögött történik. Titeket, mint emberi faj, a sötét lények akarattal visszatartottak. Mind az elméteket, mind a testeteket nézve ugyanúgy el vagytok tőlünk maradva. Úgy értjük, ahhoz képest, amennyit a teremtés többi része fejlődött, ahhoz képest nagyon el vagytok maradva. Annyi mindent be kell hoznotok, és ezt már nem lehet külső beavatkozás nélkül megvalósítani. Az intuitív fejlődésetek léptéke már nem tud benneteket visszatartani attól a mélységtől, ami felé tartotok. Ne aggódjatok, jó kezekben vagytok.

Azt viszont ne gondoljátok, hogy mindent meg fogunk csinálni helyettetek. Nem dőlhettek hátra megnyugodva, hogy majd a takarítók elvégzik a munkát. Az igazság ettől távol áll, ti önkéntesen vállalkoztatok arra, hogy itt lehessetek és elvégezzétek ezt a feladatot. Megtörni a pusztítás ciklusát és visszavezetni a bolygót az őt megillető állapotba. Más szavakkal, ez nem a lustáknak való utazás, inkább olyan, mint egy „munkaszombat”, amikor is minden munkáskézre szükség van. Erre a feladatra már fel vagytok készülve. Ti vagytok a főszereplők, nem mi. Ellátunk viszont mindennel, hogy tökéletesen eljátszhassátok a darabotokat (szerepeteket). Lehet, hogy kicsit megnyugtatná a szíveteket, ha látnátok, hogy milyen buzgón dolgozunk a színfalak mögött, hogy beállítunk mindent és gondoskodunk az időzítésről, a játékosokról és a biztos sikerről.

Lehet, hogy sokatoknak láthatatlanok vagyunk, de ez ne csapjon be benneteket, nehogy azt higgyétek, hogy nem létezünk. Pont, mint ahogy a színházban a nézők nem látják a statisztákat és a színfalak mögötti munkásokat, de ők mégis fontos szerepet játszanak a produkcióban. Nélkülük leállna minden. Vegyes egy segítőcsapat ám ez, a multiverzum minden sarkából áramló intelligenciából áll, a feladatunk pedig épp olyan vegyes, mint az eredetünk. Viszont ti vagytok a produkció sztárjai kedveseim, sose feledjétek el ezt. Oly sok mindent elértetek már. Lassan itt az idő a végső függöny felvonására is. Az is lehet, hogy már halljátok a nézőtér zúgolódását, de még nincs itt az idő. Még sok elmének fontos információt kell letölteni a bolygón.

Ugye már említettük, hogy sokan információhordozóként vagytok itt, mint az átjátszók a telefontársaságoknál, amelye segítségével az információ eljut egyik pontból a másikba. Sokan nincsenek ennek tudatásban, nem tudják, hogy épp ezt a szerepet játsszák. Azt hiszik, csak a szokásos munkájukat végzik, közben pedig rengeteg új információ töltődik le beléjük és elkezdenek egy egészen új módon gondolkozni. Épp a tudósokra utaltunk, akik máris ragyogó elmék, de még ragyogóbbak lesznek, ahogy feltöltődnek a multiverzum fényével. A fénnyel, ami először a fénymunkások testébe érkezik, majd onnan a tudósok elméjébe. Már most is rengeteg felfedezés történt a tudományos közösségben. Ők azt hiszik, hogy a kemény munkájukkal sikerült felfedezni a dolgokat, közben pedig hátul a segítőcsapat munkálkodott rajta. Nem vesszük el tőlük az érdemet, mert fontos szerepet játszanak ebben a folyamatban. Az új felfedezések lavináját várhatjátok az elkövetkezendő időszakban.

54. rész - a tüntetésekről

A mai üzenet a bolygótok különböző részein megjelenő fellángolásokról szól. Számos ember ment ki az utcára, hogy az ellen tüntessen, ahogy a kormányuk kezeli az embereket. Eddig békések voltak ezek a tüntetések, de ez könnyen megváltozhat, ha a kormányok nem mutatnak hajlandóságot arra, hogy meghallgassák ezeket a hangokat. A kétségbeesés közületek még a legbékésebbeket is harcoló oroszlánná tudja változtatni. Ezek a tüntetések még azokban az országokban is meg fognak jelenni, ahol a lehetőségek és az életvitel szinte mennyeinek tűnik a világ többi, brutális rezsiméhez képest. Ez sok vezetőt meg fog lepni.

Jusson eszetekbe, hogy a félelem oly sokszor erőszakhoz vezet. Ezért arra kérünk benneteket, tartsátok tisztán a fejeteket és szíveteket, hogy ez a „betörő” (félelem) ne tudjon megérinteni benneteket. A világon sokan félnek a jövőtől, aggódnak a szeretteikért, ahogy látják, hogy hullik szét a régi rendszer. Ne lepődj meg, ha olykor az aggodalom és szomorúság falába ütközöl, hiszen oly sok félelmet sugároznak ki az emberek, ahogy érzik, hogy szorul a hurok a nyakuk körül. Az eddigi történelem során soha nem volt még ilyen globális ügy, ezért nem is csoda, hogy mindenkit megérint így vagy úgy.

Újra figyelmeztetünk, maradj a középpontodban, ne veszítsd el a közelgő hajnal látomását (meglátását). Számos lélek bukását fogjátok látni, akik nem tudtak mást tenni, mint hogy megadják magukat a kétségbeesésnek, és közülük sokan éppen a fénymunkások lesznek. Lesz, akinek túl nagy a feszültség és feladja a reményt teljesen. Ha így érzed magad, akkor kérj segítséget a fénymunkás társaidtól. Emellett viszont tudd, hogy te csak a saját utadért felelsz, nem vállalhatod magadra azok megmentését, akik elcsúsznak. Csak a saját biztonságos utadat tudod újra és újra biztosítani, viszont a többieket tudod bátorítani a kitartásukban.

Tudjuk, hogy már sokan felismerték ezt a bölcsességet, és örömmel tölt el bennünket látni a különböző csoportok egy gyönyörű hálóvá való összekapcsolódását az egész bolygón. Csak akkor lehetsz része ennek a hálónak, ha te is így akarod, ezt nem lehet senkire ráerőltetni.

Emellett senkit nem kötelezhetsz arra, hogy kapcsolódva maradjon, ha el akar menni (le akar kapcsolódni). Ennek az egységesítő hálónak az ereje napról-napra nő. Egyedül sebezhető vagy, de összekapcsolódva megosztjátok egymással az erőtöket, és ezt már nem tudja semmilyen külső erő legyőzni, kivéve a ti félelmeteket. Sokkal erősebbek vagytok, mint gondolnátok. És most jött el az idő, hogy éljetek ezzel a hatalommal. Szükség is lesz rá, de sose aggódjatok, hogy kifogyna az ereje. Amíg összekapcsolódtok, addig a világegyetem ereje a vénátokban fut, és ez a forrás soha nem apad el. Ellenben a Föld bolygóból kibányászott erőforrások egyre nagyobb csökkenésével, ez a forrás csak nőni fog, mind erőben, mind méretben, ahogy egyre több embertársatok kapcsolódik hozzá. Ugyanakkor ez a rács egyre több és több közvetlen elérhetőséget ad hozzánk is. Jusson eszedbe, annak ellenére, hogy a legsötétebb naphoz közeledtek, a fény már csak egy hajszálnyira van.

53. rész - 11.11.11. energiái

Az utolsó néhány nap nagyon intenzív volt, újfajta energiák csapódnak a bolygótokba. Sokan megérezték ezt és a testük furcsa módon kezd viselkedni. Ellentétben azzal, ahogy sokan gondolták, a dolgok nem fognak megállni 11.11.11. után, sőt! Az a nap valójában csak egy jelzőpont volt. Annak jelzése, hogy egy egészen új spektrumú energiára történik az átváltás. Ez elindult és nem csak a testeteken hagyja jelét, hanem az egész bolygón.

Az időjárás furcsa mintákat mutat. Ezek az energiák belső „viharokat” korbácsolnak fel. Ez alatt értjük a meleg- vagy hidegérzetet, fejfájást, homályos látást, illetve ehhez hasonló megnyilvánulásokat. Nem kell különösebben nagy felhajtást keríteni köré. Még akkor se, ha időszakonként igazán embert próbálóak. Mindig add meg a testnek azt, amire szüksége van. Akár pihenés vagy edzés, természetes élelmiszer, cukor, illetve bármilyen más szokatlan igény. Figyeld a jeleket, amelyeket a tested küld, hiszen nehéz neki átállnia erre az új frekvenciákra.

Lesznek pontok, amikor megcsengeti a vészjelzést. Ilyenkor még azt is hihetitek, hogy tényleg valami komoly bajotok van, de igazából ezek csak rövidke pillanatokra lesznek így. Akár néhány óra alatt eltűnhetnek, még akkor is, ha úgy érződnek, hogy több napra is le fognak venni benneteket a lábatokról. Sokan fognak csodálkozni, hogy milyen hevesek ezek, de azon is, hogy milyen gyorsan eltűnnek vagy megváltoznak. Érezhetitek akár úgy is, hogy komoly megfázás kerülget, közben meg a nap végére teljesen eltűnik.

Ezek a bejövő energiák különböző módon nyilvánulnak meg. Lesz köztük olyan is, ami messze nem kellemes. A környezetetekben pedig akár az elektromos hálózat és –rendszer üzemzavarában is megnyilvánulhat. Vedd észre, hogy mennyi minden árammal működik körülöttetek. Ezek mind érzékenyek az áramingadozásra.

A ti energiamezőtök is jelentősen megnőtt. Így még ez is kihat a környezetetekre. Lesznek csupán rövid időtartamú ingadozások és rendszerhibák, de készüljetek fel akár komolyabbakra is. Akár arra is, hogy a dolgok teljesen leállnak (működésükben). Körülöttetek minden a régi energiahálóban való működésre lett beállítva, és most az új, magasabb vibrációval még az úgy nevezett mozdulatlan tárgyak is nehezen tudnak átállni. Ez csak egy ideiglenes átmenet, mert új, sokkal „intelligensebb” megoldások fognak működésbe lépni, amelyek már úgy lesznek megtervezve, hogy simán tudjanak működni az új környezetben.

52. rész - az emberek elnyomói

Sokan már jól ismeritek azoknak az erőknek a természetét, amelyek a bolygótokon jótevőnek álcázzák magukat, de hadd adjunk magyarázatot azoknak, akik még a sötétben botorkálnak. Réges-régen, miután élet és tudás lett hintve ezen a bolygón a „Minden ami van”-tól, ártatlan látogatóknak álcázott megszállók landoltak. Gyorsan levetették az álcájukat és rövid időn belül mindenkinek nyilvánvalóvá vált a természetük. Látogatónak mondva magukat elvették minden entitásnak a szabadságát a Föld bolygón. Ezután a gonosz ügyködésük nyomott hagyott nem csak a bolygó felszínén, de még a levegőben is, amit lélegeztek.

Ezek a lényeg a partjaitoktól távol eső világból származnak és pusztán azért jöttek ide, mert a saját bolygójuk már nem élhető. Ez nagyon ismerősnek tűnhet nektek, hiszen ezen a bolygón is megismételik épp ezt. Viszont mivel nincs joguk a saját terükön kívül semmit elfoglalni és elpusztítani, így eljött az idő, hogy összecsomagoljanak (és távozzanak).

Ti a szívetektől révén nagyon békés faj vagytok, a jelenlegi helyzethez ez a sötét külső erő nagyban hozzájárult. Erre sokan megjegyezhetik, hogy maga az emberiség felelős az egész sötétségért (tudatlanságért), de ez nem így van. Ugyanezek az emberek úgy érvelnek, hogy a szabad akarat törvényénél fogva, ha az emberiség a sötétségbe/tudatlanságba akart süllyedni, akkor hagyni is kell, hogy onnan maga emelkedjen ki. Ebben még lehet is igazság, de a helyzet az, hogy az emberiséget egy másik faj vezette el a kétségbeesés sikátoraiba annak céljából, hogy learassák ennek a korrupciónak a gyümölcsét.

Ezért az egyetlen bölcs dolog most, hogy erővel eltávolítsuk ezeket a lényeket, hogy az emberiség végre megláthassa a hibákat (a téves utat). Még ha a legjobbat is akarnátok, sem tudtok helyesen cselekedni, mert belétek kódoltak/programoztak ezek a lények. Nincs más választásotok, mint hogy elfogadjátok a külső erők segítségét. Olyan külső erőkét, akik a „Minden ami van” soraiba tartoznak és biztosítják az eredeti terv visszaállítását, mely nem tartalmazott kapzsiságot és félelmet (még nyomokban sem). A jelenlétünk csakis azért szükséges, hogy levethessétek a láncaitokat és büszkén, szabad emberként lépjetek a jövőtökbe, olyan hosszú idő után először.

51. rész - a körülöttünk élő "idegenek"

Beszéljünk ma azoknak a dolgoknak a természetéről, amelyek körülvesznek titeket. Eddig ugye az érdekelt benneteket, ami közel van hozzátok fizikai és spirituális értelemben is. De nézzünk egy kicsit távolabbra. A világűr nem elhagyatott. Zajos élet nyüzsög kint és igen barátságos is.

Sokan, ha kiállnak az éjszakába és az eget kémlelik, akkor elhagyatottnak és magányosnak érezhetik magukat. Ilyenkor szeretnénk, ha látnátok, hogy milyen közel is vagyunk. Ne aggódjatok, nem maradunk láthatatlanok örökre. Ahogy eljön az idő, láthattok bennünket, de attól még itt vagyunk most is, ahogy beszélünk épp. Sokan találkoztatok már velünk, és olyan benyomást tett ez rátok, ami fontos lesz az eljövendő időkben. Tudjuk, hogy nem könnyű most ott állni a bolygótok felszínén. Kihasználunk minden alkalmat a „közeli találkozásokra”, ahogy ti neveznétek ezt. Soha ne feledjétek, hogy mi mindannyian szeretünk benneteket, ti nagyon is különlegesek vagytok.

Bizonyos szempontból a galaxisok csillagtanoncai vagytok, és amit elvégeztek munkát, az leírhatatlan. Tisztában vagyunk azzal, hogy a más lények jelenléte a bolygótokon igen kényes téma, hiszen annyian ragaszkodnak még ahhoz, hogy az emberiség az egyetlen fejlett lény a világon. (Nem csak a kis bolygótokon, hanem az egész világon!) A teremtés csúcsának tartják magukat, és amikor rájönnek, hogy nem azok, nos, az nagyban ellent fog mondani sok olyan dolognak, amire az életüket is tették volna eddig. Az életük teljes (anyag)szerkezetét szét fogja ez tépni. (Magyarul úgy mondanánk: összedől egy világ bennük. – Tom)

Sokan elveszítik a talajt majd maguk alatt, mert az önképük megrendül. Sokan ez okból akár öngyilkosságot is elkövethetnek vagy megbolondulnak. Nem tudnak vagy nem akarnak szembenézni a valósággal. Azzal a valósággal, ami vár rájuk, ezért vissza kell menniük a forráshoz, és újra kell kezdeniük.

Az „idegen élet” fogalma mindig is végigkísérte az emberiséget, és jó okkal. Mindenki hordozza magában, mélyen belül azt a tudást, hogy bizonyos „idegen életformához” kapcsolódik (tartozik), de ez a tudás más „idegen életforma” által el lett nyomva. Azok által, akik régen jöttek és magukhoz ragadták az irányítást. Az ő céljaik érdekében az volt a legjobb, ha ez a belső emlék örökre kitörlődik. Azok, akik az őseiktől kapott tudást próbálták magukénak vallani, mind ki lettek végezve. Így szépen lassan kiirtották ezt a tudást, illetve azokat, akik megpróbálták ezt fenntartani. Viszont nem jártak teljes sikerrel ebben, és most az ősi bölcsesség szikrái elkezdenek előszivárogni belőletek. Ne feledjetek el hálát adni azoknak, akik élve tartották ezt az apró lángot a legsötétebb időkben is.

Manapság ez a tudás elleni fegyver már nem ennyire erőszakos, de sokkal hatékonyabb. A nevetségessé tevés, a gúnyolás most a módszer. Erős szív és lélek kell, hogy ezért az ősi tudásért kiálljon valaki és beszéljen róla a gúnyolódóknak, és azoknak, akik elhatárolódnak ettől. Ne féljetek a gúnytól és a nevetségessé tevéstől, mert eljön az idő, amikor azok lesznek nevetségesek és szégyenteljesek pont, akik eddig rajtatok nevettek, gúnyolódtak. Hiszen akkora megmutatkozás lesz, hogy sokatok ezt nem tudja megemészteni.

50. rész - erőszak helyett szívvel

A dolgok sok helyen beizzottak. Az emberek elkezdenek ráébredni arra a tényre, hogy valami hiányzik (valami nincs a helyén, nincs rendben), és általában pont ők azok, akik a legnagyobb terhet cipelik a hátukon. Hadd fejtsük ki bővebben. A társadalmatok specifikus módon van felépítve. Néhány ember húz hasznot az összes többi kárára. Most ez a néhány ember fent kezdi észrevenni, hogy a birodalmuk kezd szétmorzsolódni és úgy döntöttek, hogy egy erőteljes csatába kezdenek, hogy megmentsék a teljes pusztulástól. Vesztes csatát vívnak, de ők erről nem tudnak per pillanat, ugyanis teljesen vakok arra, hogy ez a bolygó hová tart.

Egy jelentős változást tettetek és ennek az eredménye, hogy a régi rendszer hanyatlása elkerülhetetlen. Az irányítók viszont nem látják ezt és szilárdan kitartanak abban, hogy megmentsék a sötét birodalmukat. Ebben el fognak menni a végsőkig, még attól sem rettennek el, hogy háborút indítsanak. Nem tanultak meg semmit. Nyers erőt használnak az alárendeltjeikkel szemben, hogy elfojtsanak minden nyugtalanságot, de nem veszik észre, hogy ezzel csak azt érik el, hogy még fényesebb tűz lobban mindenki szívében (a szabadság tüze). Az erőszak soha nem megoldás. A félelem és az erőszak fegyverei a leghatékonyatlanabbak.

Nem állnak meg egészen addig, amíg meg nem tanulják azt a leckét, hogy az idejük hamarosan lejár és csak úgy menekülhetnek meg, ha kinyitják a szemüket és szívüket, valamint csatlakoznak a megvilágosodott lelkekhez. A működési mechanizmusuk mindenki számára nyilvánvalóvá válik, ahogy az európai országok sorban, egyenként térdre esnek a pénzügyi követeléseik miatt. Annak ürügyén, hogy megmentsenek egy országot, elmennek és saját törvényeket/szabályokat állítanak fel, függetlenül attól, hogy ez milyen hatással van a nemzet lakosaira.

Nézz körül és lásd meg, hogy mi is történik, ahogy a demokrácia elveit felülírják a pénzügyi intézmények. A végeredmény bemocskoló/bepiszkító lesz. Eljött az idő, hogy ezek a nemzetek kiálljanak a szabadságukért. Csak nézd meg, az emberek ki fognak menni az utcára olyan számban, amilyet még nem látott ez a bolygó. Mint a futótűz, úgy fog terjedni. Ti vagytok a 99%, ők vannak kisebbségben, mégis eddig pórázon vezettek benneteket. Ezt a pórázt most mindenki le tudja rázni. Nélkületek nem tudják tovább építgetni a kártyaváraikat. A jóváhagyásotok nélkül nem működnek a gépezeteik, a rendszerük. Semmitől sem félnek jobban, mint hogy fellázadtok a parazita világrendjük ellen. Csecsemőként próbálnak továbbra is kezelni benneteket, azt mondogatva, hogy csak azok élhetnek ezen a bolygón, akik 5 napot dolgoznak fizetésért, és utána végtelen mennyiségű üzemanyagot, élelmiszert és gyógyszert fogyasztanak, amiből ők aratnak hasznot. Nem is beszélve a pénzügyi rendszerről, ami olyan módon van felépítve, hogy a „kis embereknek” ne legyen választásuk, csak az, hogy szót fogadjanak (alárendeljék neki magukat).

49. rész - közalkalmazottak ébredéséről

Ahogy érezhettétek is, az utóbbi időben a dolgok csigalassúsággal vánszorognak, de ne csapjon be a külső látszat. Tisztában vagyunk azzal, hogy a mi időérzetünk eltér a tiétektől, így nektek nagyon nehéz lehet felfogni, hogy hatalmas változások vannak folyamatban - most is, amikor beszélünk -, még akkor is, ha a ti nézőpontotokból még nem tudtátok ezt eddig felismerni.

Nemrég egy nagyon-nagyon fontos, mondhatnánk életet megváltoztató dolgon estetek át, de a felszínen számotokra minden ugyanolyannak tűnik, mint eddig. Nagy csalódás ez sokatoknak, mert olyan sok fáradt és megpróbáltatott lélek van, aki az összes reményét egy- hívjuk úgy- “gyors megoldásba” fektette, aminek már meg kellett volna történnie. Nos, a dolgok “megoldódtak”, de a ti világotokban úgy néz ki, mintha minden úgy menne tovább, ahogy eddig is ment. Nagyon egyszerű ennek a magyarázata, olyanok vagytok, mint egy színházi csoport, aki jelenleg is épp a jó öreg darabot játsza, mely játékra generációk óta voltatok kényszerítve, és ahogy a mondás is szól: “a színdarabnak folytatódnia kell” (the show must go on).

Legyünk most nyersek és nevezzünk benneteket játékbáboknak. Nos, a báb zsinórjait mozgatók a legnagyobb erőfeszítésüket teszik, hogy fenntartsák a látszatot még akkor is, ha az egész kártyaváruk szétesik körülöttük. Azoknak, akik vakon megtesznek mindent, ahogy eddig is parancsoltak (nekik), minden normálisnak tűnik. Közületek azoknak, akik már régóta azzal foglalatoskodtok, hogy elvágjátok azokat a zsinórokat, amelyek manipuláltak benneteket, a várakozás végtelennek tűnik, mert még mindig úgy érzitek, hogy csapdába vagytok esve ebbe a kopott találósjátékban. Minden szimpátiánk a tiétek, hiszen a vaknak a sötétség hiánya nem tűnik fel. Viszont azoknak, akik már kinyitották a szemüket, nagyon csüggesztő lehet az, hogy nem látják a ragyogó Fényt, amely után sóvárognak. Elhiszed nekünk, ha azt mondjuk, a Fény már itt van és rátok vár?

Mondhatjátok, hogy könnyű ezt mondani, mégis ezt tudjuk most adni, ezt a bizonyosságot, hogy minden pontosan úgy van, ahogy lennie kell és a szenvedés vége közelebb van, mint ahogy képzelitek. Megnyertétek a sötétséggel szembeni csatát. Most pedig az utolsó-végső csata önmagatokkal már elkerülhetetlen (én úgy értelmezem csata ez egóval, az egyéni illúzióval - Tom). Jusson eszetekbe, hogy sokszor a dolgok akkor a legrosszabbak, mielőtt jóra fordulnának és most a társadalmatokra céloztunk ezzel. A legingatagabb alapokra lett építve, a kapzsiságra és irigységre, nos, most az egész összeomlik. Sokan csupán a régi szétesését látják, azt viszont nem akarják, vagy nem tudják meglátni, hogy az új és a ragyogó épp most indul el. Ha ezt szem elől tévesztitek, akkor valóban nehéz lesz, talán túl nehéz is sokaknak. Tudjuk, hogy a szívetek központjában oly sokan meglátjátok a szenvedéseitek végének jelét és azt is tudjuk, hogy hamarosan együtt fogunk örvendezni.

Egy elég nyers, durva ébredés előtt álltok, hiszen megláthatjátok ennek a rendszernek a gonoszságát, utálatos voltát. Ahogy erre ráláttok, nem fogjátok többet azt akarni, hogy részt vegyetek benne. Abban, hogy vég nélkül visszaéltek a természet nyersanyagaival és egymás, valamint mindenki kihasználásában. El sem tudjátok képzelni, mi van a tarsolyotokban, ha már ez a régi rendszer szétbomlott, hiszen soha nem tapasztalhattátok azt a világot, mely mentes a korrupt pénzügyi rendszer óriási terhétől. Ezért van az, hogy sokan nehezen tudják elképzelni, hogy más is kivitelezhető. Lássatok tisztán a füstön át! Létezik sokkal egészségesebb rendszer, mely fenntartható életet biztosít mindenkinek, aki hajlandó elengedni a kapzsiságot és félelmet.

Sokatokat már eltipor ez a rendszer, nem tudjátok kifizetni a számláitokat. Ez a rendszer nem azért lett felállítva, hogy biztosítsa a jóléteteket, csupán azért, hogy néhány ember zsebét megtömje. Eljött az idő a globális felkelésre. Ez nem azt jelenti, hogy fegyvert kell ragadni, hanem az együttérzést. A sötét birodalom egyelőre csak a katonaságra és rendőrségre tud számítani, ezáltal megijesztve benneteket, alárendeltségre tudnak kényszeríteni. Viszont, jusson eszetekbe, hogy ezen egyenruhák mögött is emberi szív dobog, és vajon meddig marad csendben?

Nem az a munkájuk, hogy a korrupt vezetőséget segítsék, hanem hogy megvédjék az embertársaikat. Nincs már messze, hogy ráébrednek arra az igazságra, hogy ugyanannak a rendszernek az áldozatai, mint ti is. Közel van már ez a nap és az igazságot könnyebb lesz meglátni. Az emberiség hatalmas óceánja vagytok, nem állíthat meg benneteket néhány kapzsi lény. Vissza fogjátok venni a hatalmatokat és a méltóságotokat. Nagyra becsülünk benneteket, ti vagytok az igazság igazi harcosai.

48. rész - belső érzések

Nem elég, hogy nehezek a napok, de még a testedet is nehéz könnyednek érezni. Tudd, hogy minden rendben van és már most is túlszárnyaltad önmagad. Nem sokan vittek véghez ilyet kedveseim és nehogy azt higgyétek, hogy könnyen el lesz felejtve. Máris az emberiség évkönyveiben vannak feljegyezve, mint győztes pillanatok, amikor a sötétséget örökre elűzték és a Fény mindenkit átjár.

A felszínen sok minden még a régi megszokottnak tűnik, de belül mindenki és minden teljesen megváltozott (a felismerhetetlenségig). Mi látjuk ezt és örvendezünk, Ti pedig folyamatos szenvedést és kétségbeesést láttok. Nézzétek a konfliktus felszíne mögé, mélyen a lelketekbe, ahol meg fogjátok találni az összes választ. Semmi nem lesz már ugyanolyan, mint ezelőtt és annak ellenére, hogy a felszín nagyon lassan (tunyán) mozog, nincs más választása, minthogy utolérje a bensőtöket. Tartsatok ki, innen már nem lehet benneteket legyőzni, hacsak ti nem határoztok úgy. Azt akarjuk, hogy tudjatok róla, már megnyertétek a szabadságért vívott csatát, de a végeredmény még mindig a bolygót borító sötét lepel mögött van. Tudd, hogy ez csak füst és könnyedén el lesz fújva, ha eljön az ideje. Nem azért késik bármi is, hogy meghosszabbítsa a szenvedéseiteket kedveseim, hanem hogy minden kész és teljesen működőképes legyen, amikor a füst eltűnik.

A sötét lepel nem azért van még mindig a helyén, hogy ne láthassatok, hanem azokért, akik nincsenek tudatában ezeknek a monumentális változásoknak. Ők nem láthatják ezt és váratlanul érné őket az igazság. Annyira próbálkoznak a maguknak teremtett valósághoz ragaszkodni, így a világukban csak krízis van (most). A ti egyetlen krízisetek pedig csak a hit krízise lehet, ezért állandó kapcsolatban leszünk veletek, hogy felemeljük a hangulatotokat szó szerint és átvitt értelemben is.

Ez az az idő, amikor az akaratotok tesztelve lesz, de tudjatok róla, hogy már most győztesek vagytok, még annak ellenére is, hogy a testetek és elmétek mást próbál mondani (elhitetni veletek). Hatalmas erőfeszítésbe kerül továbbmenni miközben körülöttetek minden a régit és bukottat tükrözi. Jusson eszetekbe, hogy ez csupán illúzió. Nem azt fogjátok kapni, amit most láttok.

Az, amit belül éreztek, amikor a csendes magotokhoz (alapotokhoz) fordultok, az az, amit a jövő tartogat számotokra. Ne engedjétek el ezt az igazságot és sikeresen áthajóztok az eljövendő viharon. Mindig mellettetek vagyunk, de ez az erős benső magvatok az, ami fenn fog tartani benneteket. Ti a saját lelketek szuverén tulajdonosai vagytok és végre leráztátok a jövőtökről a régi irányítók utolsó porszemét is. Micsoda hatalmas műsor is volt ez! És most magatokra hagyunk benneteket, hogy elgondolkozzatok ezeken a szavakon, de nyugodtak lehettek, még visszajövünk.

47. rész - legyen hited

Amint érezhetitek is, egy bizonytalan periódusba érkeztetek. Ez alatt azt értjük, hogy az otthonról jövő húzóerőt csökkenni érzitek, főleg az előző hetekhez képest. Ez a periódus tele van kihívással és nemcsak fizikai jellegűvel. Az elmétek számos trükköt játszik veletek perpillanat és ennek az okát nem egyszerű bizonyítani azoknak, akik még mindig a “régi világban” tartózkodnak. Oly sok változást vártok a múlt heti heves energiáktól és sok minden át is épült, de nagyon nehéz ezt a ti nézőpontotokból látni. Mi már a nagy sikert ünnepeljük, de ti valahogy azt vettétek a fejetekbe, hogy ez egyfajta (el)bukás. Egyszerű az oka: eddig annyira erősen voltatok ellenőrizve és programozva, hogy utána ez a látszólag soha véget nem érő csend nagyon zavaró lehet. Mi megértjük, hogy úgymond elhagyatottnak érzitek magatokat, de ahogy mondtátok is egyáltalán nem így van. Közelről figyelünk benneteket, de most úgy döntöttünk, hogy óvatosan eltávolodunk kicsit és távolabbról követünk benneteket. Tehát nem érzitek annyira erősen a jelenlétünket, mint az eddigi napokon és ez több módon is zavarba ejt titeket. Kérünk benneteket, ettől az érzéstől kapcsolódjatok le, mert ez csak egy érzés és nem a valóság. Ezt a “távolságot” érezhetitek napokig, de higgyétek el, erre szükség van és így is van tervezve. Megvan rá az okunk, de nem mondhatjuk el a részleteket. Legyen hitetek és szedjétek össze az összes türelmeteket, különben ez a része az útnak nagy terhet róhat rátok.

46. rész - testünk átalakulása

Ismét arról a folyamatról szólnánk, ami a testetek frissítését/felfejlesztését érinti (upgrade). Amint már mondtuk, ez a folyamat még messze nem ért véget és sokan érezni fogják a beáramló energiák erős lökéseit. A 11.11.11. mágikus dátuma nem a megpróbáltatások végét jelentette, csak egy fontos pont volt, ahol az energiák összpontosultak. Ez az energiaösszpontosulás nem csak a testetekre volt fontos hatással, hanem az egész bolygótokra. Nem csak az élő és lélegző lényekre, de még a mozdulatlan anyagra is. Ezidáig soha nem érte a bolygótokat ilyen heves energia. Elégedettek vagyunk az eddigi eredményekkel és az elkövetkező periódusban az új energiák még jobban felkorbácsolják a jelenlegi mozgást/történést akkora mértékűre, hogy az egész bolygót átmossák.

Akik nagyon szenvednek ezen energiák fizikai hatásától, azokat se ragadja magával a félelem, ezt nem győzzük kihangsúlyozni még akkor is, ha a test úgy tűnik, hogy épp hullik szét. Időbe telik, amíg hozzáigazodik ezekhez az új frekvenciákhoz, melyet nem lehet semmi eddigihez hasonlítani. Nem véletlen, hogy ennyi jelet ad a testetek, vegyétek úgy, hogy átépítési folyamat történik épp.

Különböző sajgás és fájdalom jelentkezhet, valamint az emésztőrendszer tisztulása, illetve érzelmi tisztulás, mely akár szomorúság, könnyre fakadás formájában is jelentkezhet, ahogy a régi energiák elhagynak, hogy új helyet csináljak az új és energetizáló energiáknak. Tekints rá úgy, mint a tavaszi nagytakarításra, még ha a naptár most éppen nem is tavaszt mutat.

Ne ess kétségbe, ha nehéz most összpontosítanod és mintegy elveszettnek vagy összezavarodottnak érzed magad. Tudd, hogy ez ennek a folyamatnak a természetes velejárója. Nem vagytok egyedül, mi segítünk, hogy fenn tudjátok tartani a fejeteket a víz felett. Ne essetek vissza a régi megszokásokba, csak mert még nem látjátok a dolognak a pozitív végeredményét. Soha senki nem mondta, hogy az út könnyed része lesz ez, ahogy hangsúlyozzuk az utolsó szakaszban lesz a legtöbb kihívás/megmérettetés.

Lélegezz együtt és kapcsolódj a szívedhez és minden jó lesz, ha kell, kérj a többiektől segítséget, azoktól, akiken látod, hogy erősek és tudnak neked segíteni, haladj tovább bármi is történjék. Azok, akik megpróbálnak lehúzni, őket minden áron el kell kerülni. Pontosan ott vagy, ahol lenned kell és nagyon is elégedettek vagyunk azzal a hatalmas erőfeszítéssel, amit véghezvisztek mindannyian. Folytassátok a jó munkát kedves lelkek és hamarosan már a csendesebb vizeken fogjátok találni magatokat.

45. rész - bejövő energiákról

Egy gyors áttekintést adunk azokról a bejövő energiákról, amelyek jelenleg csapódnak a bolygótokba, mert különleges kaliberűek. Sokan érezhetitek már ezek hatását, a fizikai test hevesen és negatív módon is reagálhat, de nyugodj meg, semmilyen módon nem ártalmas a szervezetetekre. Lehet, ti máshogy érezhetitek az átváltoztató energiák első hullámait, de a félelem ne tartson vissza. Ez normális, olyan mint egy “allergiás reakció”, hiszen a fizikai járművetek amelyben tartózkodtok eddig soha nem találkozott ilyen fajta vibrációval.

Nem fogunk hazudni és azt mondani, hogy ez hamar elmúlik, mert még számos ilyen hullám közelít a partotokhoz, köztük olyanokkal is, amelyek sokkal erősebbek az eddigiektől. Ez ne húzzon le, inkább csak vedd figyelmeztetésnek és biztos lehetsz benne, hogy a jóért történik (még ha a fizikai tested még jobban megszenved is velük). Számos módon meg lettetek erősítve és ezek az erőteljes hírnökök nagyon hatékony módon megváltoztatják a molekuláris szerkezeteteket, valami sokkal erősebbé.

Ezek a “fejlesztések” nagyon kellemetlenek lehetnek időnként, de az emberiség javáért vannak. Már ez a nap is ünneplésre ad okot és még számos ünnepnap jön az elkövetkező időszakban. Reméljük, ez egy kicsit leveszi a terhet, ha a testetekről nem is, de remélhetőleg a szellemetekről (spirit) igen. Még ha most nagyon nehéznek és letörtnek is érzitek magatokat, meghallhatjátok a lelketek énekét, mely hangosan és tisztán szól a bezúduló energiahullámok háttérzajában is. Ezek a hullámok egy új és erősebb embert harangoznak be és nem akarnak megfojtani titeket, még akkor sem, ha a testetek kétségbeesetten jelez. Összpontosítsatok a belülről jövő örömteli hangra és ezen hullámok meglovagolása egy kicsit könnyebb lesz. Ez oly sok értelemben az életetek legjobb vágtája less, kedveseim. Tisztelgünk előttetek és a legjobbakat kívánjuk az előttetek álló heves, de örömteli napokhoz.

44. rész - földrengések és következményei

Az aktivitás jelenleg számos síkon növekszik. Ezek közül van, ami már átcsorgott a ti valóságotokba is. Ne gondold, hogy bármi is rosszul történik, ha személyesen nem tapasztalsz semmi különlegeset. Biztos lehetsz abban, hogy közületek majd mindenki betekintést fog kapni a fátyol túloldalára is, de ne gondold, hogy az agyatok a "normális" módon fogja ezt regisztrálni, mert sokan még nagyon távol álltok attól, hogy meg tudjátok emészteni azt az információt, amit akkor kaptok, amikor a kerítés ennek az oldalán lesztek. Ez egy óvintézkedés csupán, nehogy túltöltődjetek miközben visszaemlékeztek mindarra, amit láttatok a partjainknál. De biztos lehetsz abban, hogy nincs messze az idő, amikor képes leszel majd mindenre visszaemlékezni.

Ez nem jelenti azt, hogy mindig a sötétben lesztek tartva…., pont az ellenkezője, hiszen már egyre többen tudtok igen pontosan visszaemlékezni arra, ami a "másik oldalról" szivárog át. A türelem itt az aranyszabály, hiszen nem erőltethetitek a dolgokat időnap előtt.

Most pedig valami egész másról. Ahogy már említettük, a dolgok kezdenek lendületet venni, és ezen dolgok nagyszerűsége lehet, sokatoknak még nem tűnt fel. A Föld rázkódik, és sok helyen kitör. Más szavakkal, az anyaföld elkezdte a show-t. Ez csodálatos, de sokaknak ijesztő is egyben, mert ezeket a természetes ciklusokat inkább katasztrófáknak tekintik. Ezek nem azok, ahogy már mondtuk is. Ő nem akar senkit sem bántani, de mivel az emberek a saját fejük után építkeztek és laknak, gyakran az Ő tisztulási folyamatában vannak (annak útját keresztezik - Tom). Ez a tisztulási folyamat nagyon fontos. Ő most ledobja magáról az utolsó port és mocskot.

Ez ne húzzon le benneteket, semmi olyanra nem utalunk, hogy világvége és armageddon, mint azt oly sok önmagát prófétának kiáltó előrejósolta már annyiszor. Azt meg főleg nem jelenti, hogy el fogja törölni az emberi faj utolsó maradékát is, hiszen meg vagytok hívva az Ő újraalapított szabadságába, ami már nincs messze.

Ahogy már mondtuk, bizonyos dolgok már megtörténtek. Sokat észre sem vett a tömeg, mert a szemük a híreken van, ahol az öltönyös férfiak és nők kétségbeesetten próbálják összetartani a pénzügyi és hatalmi világuk eltört mécsesét. Tisztán látják, hogy a hatalmuk szó szerint kifolyik a kezük közül, de nem látják, hogy mögöttük egy másik erő/hatalom erősödik épp meg, lassan de biztosan. Az erő amire utalunk, az az erő, ami bennetek növekszik, az úgynevezett "kis emberekben". Ti vagytok azok, akik hamarosan készen álltok, hogy felálljatok és visszavegyétek a jogosan megérdemelt szabadságotokat, amit ezek a hatalom játékosok - mert valójában azok, csupán játékosok ebben az illúzióban - oly sokáig visszatartottak tőletek, a csábos beszédükkel, valamint a félelem és megtévesztés túlzott használatával.

Ne csapjon be az, amit a tömeges média felvázol. Inkább figyelj jól és hamarosan meg fogod látni a Fényt, ami megjelenik a repedésekben (a régi világ széthullásának repedéseiben – Tom). Olyan ez, mint az első csepp/izzadás a gát túloldalán. Először semminek tűnik és könnyen szemet lehet hunyni felette, de hamarosan megjelenik az első szivárgás, és csak idő kérdése, mikor szakad át az egész gát.

Ez történik most a bolygótokon kedveseim és a kis szivárgás hamarosan nagyon nagy lendületet fog kapni a kinti energiáktól, melyek minden irányból csapódnak a bolygótokba. A vizek elkezdenek szabadon folyni és többet soha nem lehet őket majd szigorúan szabályozni, mert messze túl sokáig voltak bezárva. Ez az áradat nem fogja az emberiséget vízbefolytani,… ez igazából az emberiség áradata, mely végül beborítja az egész bolygót (a víz és áradat itt egy hasonlat - Tom). Ti részei vagytok ennek a Fényáradatnak, amely segít az emberiség vizeinek, hogy kiszabadítsák a kedves lelkeket és mi mindannyian várjuk a felszabadulást. Már a látóhatáron dereng, szóval ne adjátok fel és ne süllyedjetek a kétségbeesésbe még akkor se, ha már a remény is elsüllyedni látszik, mert a hajnal előtt van a legnagyobb sötétség. A Fény visszatér a bolygótokra és most ezúttal marad is.

43. rész - nincs pontos dátum

Ma egy egészen más dologra térünk ki, amire sokan úgy utalnak; a kapuk (portálok) kinyitása. Ugye, ahogy az időt méritek érdekes kombinációkat hoz elő és pár nap múlva látni fogjátok a 11.11.11. kombinációt. Sokatoknak ez valami nagy dolognak az eljövetelét harangozza be és nem is járnak messze az igazságtól. Viszont jó tudni, hogy ezek a jelzők, ezek a "különleges napok" csak apró részei annak a hatalmas változásnak amiben vagytok.

Ti emberek nagyon ragaszkodtok az idő fogalmához és jó ha eszetekbe jut, hogy ezek az időpontok csak a ti elmétekben kigondolt dolgok, ahogy a naptárotok halad előre. Mi, ahogy már említettük, egy egészen más időfelfogással vagyunk, így mi nem használjuk ezeket a számokat, nem társítunk különböző "ízeket" a különböző időpontokhoz. Viszont, mivel számításba vettük a ti időképeteket, így fel tudjuk ezeket az időpontokat használni egyfajta "visszaszámlálásra" és arra, hogy bizonyos napon sokan tudjatok kapcsolódni.

Ugye a következő év elhozza a rettegett dátumot, amit sokan az "idő végének" hívnak, december 21-én. Annyi negatívumot kapcsoltatok már ehhez a dátumhoz, hogy nagyon reméljük, felismeritek benne a propagandát. Nincs "világ vége" dátum, de már nagyon a végén jártok ennek a sötét ciklusnak a befejezéséhez, így a "világ vége" kifejezés csak a most (félelmen keresztül) uralkodók végét jelenti. Gyönyörű energiák megjelenése felé tartatok ezen a bolygón. A heves változások közepette se higgyetek a végíteletet hirdetőknek. Ahogy a régi szétesik, az új erős és élő világotok úgy fog első lélegzetet venni, a szülésben pedig ti segítkeztek azáltal, hogy befelé fordultok, megtaláljátok a hatalmatokat/erőtöket akkor is amikor oly sokan fogják elveszíteni azt az eljövő felfordulásban.

Eljött az idő, hogy mindenki aktivizálódjék, s nem csak azok akik eddig már saját akaratukból tettek lépéseket. A bejövő energiák a többiekben is fókuszálni fogják ezt. Valamint a már meglévő megvilágosodott lelkek, akik a hálón kívül vannak jelenleg, szintén részt fognak venni ebben (segítenek). Hatalmas munkát fogtok elvégezni és nem csak magatokért, hanem minden körülöttetek lévőért is (az egész emberiségért -Tom). Nagyon fontos ez a fajotok számára, mert ha nem fogtok össze, akkor nem tudjátok a sötétségből a Fény felé fordítani bolygótokat.

Nehogy azt hidd, magányos vándor vagy. Szükség van a munkádra, a lépéseidre. Nagyon büszkék vagyunk rátok és minden okotok megvan, hogy ti is büszkék legyetek magatokra. Készülj fel az eljövő időszakra, de tudd, hogy nem vagy egyedül ebben a fontos munkában. Ha rendesen szétnézel sok már most is aktívan működő csoportot találhatsz körülötted, valamint van a háttérben értetek dolgozó láthatatlan csapat is. Számos olyan csoport akik egy olyan próféciát teljesítenek épp most be, amelyet generációkon keresztül titokban tartottak. Már tudják, hogy eljött az idő. Megtapsoljuk ezeket a gondviselőket akik oly sok időn keresztül őrizték a Fényt még az elnyomás közepette is. Meg fogják magukat mutatni és ezentúl együtt fogjátok majd a Fény kegyes "terhét" viselni. Meg fogjátok látni az ősi imák erejét, ahogy generációk óta először lesznek kimondva.

42. rész - a segítőkről (folytatás)


A mai az előző üzenetet folytatja, tehát rólunk szólunk. Mi tehát felettetek vagyunk az élő járműveinkkel. Akkora számban, hogy amikor majd láthatóvá válunk mindenki részére, akkor meg fogtok lepődni. Vannak olyan nagy méretű járművek is, ami most számotokra lehetetlennek tűnik. Hogyan is tudunk itt lenni úgy, hogy nem láttok minket? Ennek egyszerű oka van, mi egy szempillantás alatt tudunk az idővonalakon és a dimenziók közt is utazni. Ezek az idővonalak és dimenziók egy közegbe vannak összeszőve, ha mondhatjuk így. Most is, ha felnézel az égre, számtalan ilyen vonal van összeszőve, ti csak egyet láttok, de mi látjuk az összeset egyszerre. Így könnyen tudunk köztük utazni, és nem képez az sem problémát, hogy hogyan maradjunk láthatatlanok számotokra.

Számunkra lehetséges, hogy rejtve maradjunk (miközben a ti síkotokon tevékenykedünk), de ti nem tudtok előlünk elbújni. Ez rémisztő lehet sokatoknak, de ne féljetek, nem azért vagyunk itt, hogy irányítsunk benneteket, hanem hogy segítsünk felszabadulni. Nagyon nagy munkát végeztek kollektíven, és rengeteg fényenergiát tudtatok fogadni és szétteríteni a világotokban, a bolygótok már most is annyira fényesen ragyog, hogy szinte bevilágít minket is.

Maga a régi rendszer is azért hullik szét, beleértve a pénzügyit is, mert a szívetek és az elmétek egyre jobban felragyog. Ne féljetek ettől. A régi rendszer a fénytől szétesik, és igen sokatoknak ez az eddig ismert világ szétesését is jelenti, de ne féljetek ettől. A félelemben csak addig cselekednek, amíg nem engedik, hogy ez a fény felragyogjon bennük is, és szó szerint megvilágítsa az utat, amely kivezet ebből a kétségbeesésből. Neked a szívedben csak ragyogjon egyre fényesebben a fény, bármi is történik körülötted az emberekkel. Ez az egyetlen feladatod, ahogy már mondottuk. Ti vagytok a fáklyák, mely alapján a többiek navigálni tudnak. Mi pedig segítünk ellátni üzemanyaggal, hogy végig ragyogni tudjatok, még a legnagyobb csapások közepette is. Ez az üzemanyag jöhet szavak formájában, tiszta energia és vibráció alakjában, vagy akár személyes találkozás útján is.

Sokan már vissza tudnak emlékezni ezekre a találkozásokra egy-egy mélyalvás vagy meditáció után akár. Ne féljetek, ha megláttok minket, habár némely faj nem úgy néz ki, mint ti. Úgy lettetek programozva, hogy minden idegen fajtól féljetek, ezért mi mindent meg fogunk tenni, hogy könnyebb legyen ez az újrakapcsolódási folyamat. Tehát az első emlékek, foszlányok a memóriátokban talán olyanok lesznek, mint egy álom (amilyen álmotok akár normálisan is van), különösen a vizuális emlékek. De amikor eljön az idő, megmutatjuk magunkat úgymond az igazi színeinkben, és természetesen magatok is nagyon más fényben kezditek majd meglátni.

41. rész - a segítőkről (folytatás)

Ugye jól belétek lett sulykolva, hogy a tiéteken kívüli bármilyen idegen intelligenciától félni kell, nehogy előnyötökre tudjátok fordítani azt. Nem számít, de akik ezt belétek nevelték, sem földi eredetűek. Hiszen jól tudják, hogy elveszíthetik az uralmat a szívetek és az elmétek felett örökre. Nincs már messze a nap, amikor ez meg is történik, és mi együtt tudunk majd örvendezni. Tartsatok még ki, hiszen beletelik amíg „felfrissítődik” a testi szerkezetetek, és a mentális kapacitásotok is. De ez szükséges. Fontos, hogy a legmagasabb szinten működjenek, mire fellebben a fátyol, és a show elkezdődik. Az utolsó lépésekben akkora energia fog jönni, amely szó szerint elégeti a régi energiahálót (mely visszatart benneteket), és ezek a módosítások nélkül könnyedén előfordulhat, hogy a félelem zúdulna rátok.

Visszatérve a titeket segítő kísérőkre, mi egy nagyon vegyes csapat vagyunk, a multiverzum minden sarkából. Mindenkinek megvan a különleges feladata és felelőssége. Vannak, akik közvetlen kommunikálnak veletek, mondjuk pont egy ilyen csatornázáson keresztül, ahogy most is. Vannak, amelyek szavak által történnek, de vannak sokkal finomabb üzenetek is, amit talán nem vesz észre ennyire a fogadó fél.

Energia formájában is küldünk üzeneteket, amelyek nagyon erős érzelmi vagy fizikai hatást váltanak ki, amikor megkapjátok. Néha a legjelentéktelenebb szövegben is kaphatsz üzenetet, így van, akiket megváltoztat, mások észre sem veszik. Ez is egyéni, mert különböző hangon (rezgéseken) rezegtek. Ezeket nem kell összehasonlítani, de tudd, hogy együtt egy gyönyörű kórust alkottok.

Emellett vannak csoportok, akik azon tevékenykednek, hogy a légkörötöket befertőző (piszkoló) sötétséget eltűntessék egyszer és mindenkorra. Ők igazi fényharcosok, és az erejüket nagy mértékben kell használniuk. Több csatát láttak, mint amit ti egyáltalán el tudtok képzelni, mert a sötét urak már jó ideje kitartanak. De hiába, mert már legyőzettek, és csupán megpróbálják azt a látszatot fenntartani, hogy még mindig birtokolják az elméteket és a szíveteket. Mi már mindannyian tudjuk, hogy lejárt az idejük itt a Földön, csak még nem ismerték be. Addig pedig ezek a harcosok buzgón küzdenek ellenük.

Ugye már szóltunk arról, hogy milyen változatos „csapat” jött itt össze, hogy segítsen benneteket. Egy dolog viszont közös bennünk, mindannyian a „Minden, ami van” parancsára jöttünk ide, a mindent átható, minden alapjánál ott lévő energia parancsára, mely megnyilvánít minden létező dolgot, akár formában akár forma nélkül, valamint az összes lehetőség óceánját. A fény ereje küldött bennünket. Az, ami az egyetlen forrása minden létezésének.

Még ezek a sötét csínytevők is ebből az erőtérből áradtak ki valaha, de a saját tudatos döntésükkel úgy döntöttek, elszakadnak ettől a vezér-fénytől, és létrehoztak egy párhuzamos világot, ahol az eltorzított álmaikat megélhetik. Először ez tiszteletben lett tartva, mert nem ártottak senkinek, csupán önmaguknak. De ahogy elkezdték kiterjeszteni az érdeküket, úgy másokkal, sokkal békésebben létező lényekkel is kapcsolatba/összetűzésbe kerültek. Ez már nagyon megszállónak találtatott, és a legfelsőbb szintről úgy döntöttek, hogy véget vetnek ennek a kísérletnek. Megnöveljük a fényt ezekben a sötét sarkokban, hogy az egészségtelen cselekvés eltörlődjék egyszer és mindenkorra. Ennek véghezvitelére egy nagy csata lett szervezve.

Nos, ez a „munkacsapat” végre elérte a partjaitokat. Már eddig is küldtünk felderítő „egységeket”, és ezeket is érezhettétek, de most a főcsoport is itt állomásozik. Ez a csapat sok különböző lényből áll, akik eltérő területeken szakértők (specialisták). Jól együtt tudunk működni, mert ez nekünk természetes (alapvető). Úgy lettünk nevelve, mint ahogy a sejtjeitek működnek, mindegyik fontos feladatot lát el, de tisztában van a másik feladatának fontosságával is, valamint az együtt alkotott egésszel is.

Mi is mindannyian egyének vagyunk, de nem az egyéni beteljesülésünkkért létezünk, hanem a kollektíva öröméért. Más fajokkal (fajta lényekkel) nagy örömmel együttműködve egy harmonikus egészet alkotunk, amely mindenki hasznára válik. Mindenki tudja a dolgát ebben a jól olajozott gépezetben, és nincs szükség arra, hogy az irányításért versenyezzünk. Pont egy ilyen fajta szerveződés felé tartotok ti is.

Nekünk is megvan a parancsláncunk, nagyon is jól szervezett, de nem tartalmaz olyat, hogy egyik fontosabb lenne, mint a másik. Csak a gyakorlatiassága miatt van parancslánc, hogy minden a terv szerint haladhasson. Tehát ez kívülről egy bizonyos hierarchiára emlékeztet, de mi nem így tekintünk rá. Csupán úgy, hogy ez egy csatorna vagy szerkezet (szervezés), amelyen keresztül a megfelelő energia a megfelelő irányba áramolhat.

Szívesen látunk benneteket, egyenrangúként velünk. Úgy gondoljuk, hogy egy sokkal magasabb szintű életmódnak fogjátok ezt találni, így hogy senki nem emeli magát a többiek fölé (főleg nem a többiek kárára). Az egymással való kommunikáció is könnyű. Igaz, most ezzel a csatornázóval angolul kommunikálunk, ez nem véletlen lett így választva. Amellett, hogy az angol elég ismert a bolygótokon, tudnotok kell, hogy sokkal egzotikusabb partokon beszéltek először, mielőtt a bolygótokon megszólalt volna.

Természetesen a verbális kommunikáción kívül rengeteg más mód is van. Erre is rá fogtok ébredni, ahogy emelkedik az energiaszint. Egyelőre mi így, írott szóban adjuk át az információt.

40. rész - a segítőkről és az igazi otthonunkról

Ma a felettetek (a légkörben) lebegő lényekről fogunk szólni. Sokan nehezen hiszik el, hogy nem egyedül vagytok a világegyetemben, de ezt most tegyük félre. Röviden már szóltunk erről, de hadd részletezzük, hogy milyen nagy hadsereg – ha hívhatjuk így – vesz körbe benneteket. Kicsit vonakodva használjuk a „sereg” szót, mert ez általában egy olyan csengést hordoz, hogy azért jöttünk, hogy elfoglaljuk a gyönyörű bolygótokat. Semmi nem állhatna távolabb az igazságtól. Mi azért vagyunk itt, hogy biztosítsuk a szabadságot az emberi fajnak. A szabadság, mely olyan hosszú ideje nem jött el.

Ahogy már mondtuk, ez a multiverzum annyira összekötött, hogy ha egyik sarkában valami félresiklik, akkor az komoly hatást fejt ki az egészre. Régóta magatokra vagytok hagyva a berendezéseitekkel és a káros következményeit még a legvakabb vak is láthatja. Ahogy már többször is mondtuk, ez rátok lett bízva, hogy magatok oldjátok meg, de ahogy bebizonyosodott, a feladat lehetetlennek bizonyult külső beavatkozás – vagy ha úgy jobban tetszik segítség – nélkül.

Ez érzékeny téma sokatoknak, mert sokan azt szeretnék, ha ti magatok oldhatnátok meg a dolgaitokat, illetve sokan úgy vélik, hogy ami nem a partjaitokról származik, az csak sötét szándékkal jöhet, bármilyen szép álarc mögé is bújik. Nem hibáztatunk benneteket ezért, hiszen utoljára épp így történt, de most eljött az idő, hogy a fény megérkezzen. Olyan mennyiségben és erőben érkeztünk, hogy nincs az a sötétség, ami valaha is visszatarthatna benneteket.

Kik is vagyunk mi, kérdezhetnéd. Sokan a jövőből érkeztünk, és nem is csak tőletek idegen világokból, de ezt sokatok nehezen emészti meg. A jövő fogalmát még nehezebben értitek meg, mint a másik bolygó vagy a multiverzum más részének fogalmát, tehát kezdjük ezzel.

Ugye erről már szóltunk, ti az időt, az idővonalat egy filmtekercsként látjátok/vélitek, amelyet nem lehet megállítani, és ami az egyetlen létezés mindenhol, a bolygótokon kívül is. Ez nagyon távol áll az igazságtól, hiszen a multiverzum egy vég nélküli egymásba kapcsolódó idővonalak hálójából áll, amelyek más sebességgel zajlanak, más irányba tartanak. Ahogy megváltoztatod az időről való gondolkodásod, könnyedén fogsz úszni ebben a végtelen lehetőségek óceánjában. Mondjuk úgy, hogy mi kiváló úszók vagyunk már, és a legfejlettebb módon tudunk navigálni ezeken a vizeken, a szabad akaratunkkal előre és hátra tudunk váltani az elérhető idővonalakon.

Sokan közületek – akik most emberi testben laknak – szintén a jövőből származó látogatók, így sok a közös bennünk. Sokan itt csak látogatók vagytok, akiket ősi civilizációk küldtek, hogy a fizikai test tapasztalatához jussanak egy olyan bolygón, mint a tiétek.

Nagyon egyedi lények vagytok, egyedi helyen, és sok lélek szeretne csatlakozni ehhez a tapasztalathoz, amin ti átmentek. Annyian csatlakoztak az emberi fajhoz, hogy amikor a szemellenzők leesnek, rá fogsz jönni, hogy akár a te eredeted vagy a szomszédodé is lehet egy cseppet egzotikusabb, mint gondolnád. Mindenki meg fogja mutatni az igazi „színét”, és nem csak az emberi testben járkálókra gondolunk most, hanem azokra a jelenleg láthatatlanokra is, akik minden irányból körbevesznek. Néhányan az égbolton járőröző anyahajókon vannak. Így nevezzük őket (anyahajó), de épp olyan élő lények, mint ti, és csodálattal nézünk rájuk. Nem lehet látni őket, amíg láthatatlanok akarnak maradni, de ahogy elhangzik a jel, meg fogják mutatni magukat a teljes dicsőségükben. Ó, és minő látvány lesz ez kedveseim.

Bátor lelkek vagytok, akik egykor elvállalták ezt a jelentős kihívást. Azt, hogy elhagytátok az otthonaitokat és szolgálatra jelentkeztetek a Föld bolygóra. Minden ilyen lény hordozza az otthona lenyomatát, ez a lenyomat majdnem teljesen el lett törölve, amikor a „trükközők” (sötét uralkodók) jöttek, csupán egy icike-picike maradéka maradt valahol a szívetek legmélyén. Ez a kis hang most erőre kap, és egyre többen érzitek, hogy egyre jobban össze vagytok kapcsolódva azzal, ahonnan valaha jöttetek. Éjjel már sokan meglátogattátok ezeket az anyahajókat is, de a legtöbben erre nem emlékeznek, csupán a vágyódás és szomorúság marad meg bennetek, amikor felkeltek. Ezt könnyű megérteni, mert nehéz újra elszakadni a szeretteidtől, de légy nyugodt, eljön a nap, amikor már annyi ideig maradhatsz, ameddig akarsz.

Ahogy a fátyol fellebben, többet már nem tudnak visszatartani, így a visszakapcsolódás (újra összekapcsolódás) tartós lesz. A honvágy terhét nem kell majd többet átélned, hiszen amikor újra kapcsolódsz a mindent átható hálóra, nem csak időben tudsz majd oda-vissza utazni, hanem térben is, bárhová a multiverzumban. Újra átölelheted a családodat, akár az Andromédán, vagy a Szíriuszon, illetve bármelyik más bolygón.