Köszönet 2012! (2012. december 31.)


Ez az év elmúlt, már érzem is a teljesen új húzóerejét. Egy évvel ezelőtt tele voltam elvárással, hogy mit is fog a 2012- es év hozni. Tudtam, hogy heves lesz, mégsem láthattam előre mi vár rám. Számos szinten a változás éve volt. A változás a legváratlanabb módokon, a legváratlanabb helyekről jött. Vannak még változások amelyek nem nyilvánultak meg, de történtek olyanok is, melyekről nem is álmodtam. Amint ezeket a sorokat írom, épp egy hegyvidéki kuckóban vagyok. Kint csendesen esik a hó, minden fehérbe burkolózik. Olyan mint egy fehér vászon, melyre bármilyen színnel és fénnyel lehet festeni. Pont amilyen ez az új év is. Visszatekintve, a 2012- es évet egy varázslatos festménynek látom. Tele színekkel és formákkal. Halvány és sötét, teljesen egyedi. Mindannyian hozzájárultunk ehhez a képhez. Együtt pedig olyan dolgot teremtettünk, amelyre mindig emlékezni fogunk. Hálás vagyok mindenért, amit csak megtapasztalhattam. Egy üres vászon előtt állunk, amelyre úgy manifesztálhatunk dolgokat, ahogy csak szeretnénk – egy új világot. Ezúttal oly sok ”szín” közül választhatunk. 

Köszönöm nektek, hogy ezt az évet ilyen varázslatossá tettétek. Nem volt könnyű futam, de szinte naponta örülhettünk egy- egy új társ felfedezésének. Oly nagy ajándék megismerni egymást. Már várom az utazás folytatását a társaságotokban. Csodálatos és örömteli évet kívánok nektek!

Fény és szeretet, Aisha

245. rész (2012. december 30.)


A 2012- es év hamar kifut, ezzel együtt pedig egyre jobban emelkedik a kíváncsiság, hogy mi is vár ránk. Már említettük, ez nem csupán egy új év kezdete, hanem egy új korszaké is. Amit elértetek az elmúlt hetekben, az messze túlszárnyalja azt amit valaha is gondoltatok volna. Így jól fel lesztek fegyverkezve az új kihívásokra. 

A mai egy rövid üzenet, hiszen nincs olyan dolog amit ne mondtunk volna már el. Arra viszont megkérünk benneteket, hogy szakítsatok időt a hálára, legyetek hálásak mindazért amit eddig elértetek. Nagyon hosszú utat jártatok máris be, mindezt rendkívül rövid idő alatt. Attól függetlenül, hogy sokan még igen elveszettnek érezhetik magukat, azt érezve, hogy semmi mást nem tudtak elérni, csupán a heves fizikai és mentális kitöréseket, nos ez nem így van. Szakítsatok időt arra, hogy köszönetet mondtok magatoknak mindazért, amit elértetek. Mindazért ahol vagytok, ami elhozott ide benneteket. Ezután pedig próbáljátok ráhangolni magatokat az új érkezésére, arra ami még előttetek áll. 

Amikor a tűzijátékok felizzanak holnap éjjel az égen, attól a ponttól a 2012 már csupán történelem, a szó minden értelmében. Ezután pedig belélegezhetitek a 2013- ként jelzett év első lélegzetét. Vagy hívjuk inkább 1- es évnek? Átléptétek azt a határt, amit eddig ember még nem lépett át. Amit magatokkal hoztok (az elmúlt év kezdetén veletek lévő dolgok közül) az semmihez sem hasonlítható. Hisz oly sok poggyász és teher marad mögöttetek. Ilyen értelemben máris sokkal könnyebben utaztok. Az új évbe olyan energiával léptek be, amelyet még senki nem tapasztalt.

Legyetek hálásak önmagatoknak kedveseim. A munkát nagyon jól elvégeztétek. Köszönet jár a kitartásotokért és az elszántságotokért. Az előrehaladásotokért még akkor is, amikor kívül- belül minden azt sugallta, hogy ideje megállni. Ti nem állhattok meg, ahogy mondják az Ég a határ. Tehát csak haladjatok tovább. Hagyjatok magatok mögött minden régit és örvendezzetek az újnak. Ez az új annyi mindent fog magával hozni, hogy azt ismételgetitek majd: Nehéz munka volt, de megérte!

Ennyit mára. Ismét üzenni fogunk, ahogy a naptári évet átlépitek.

244. rész (2012. december 28.)


Az év vége és az új év kezdete számos érzelemmel fog járni. Hiszen nem sokan gondoltatok bele, vagy nem akartatok belegondolni, hogy a hírhedt 2012- es év után következik a 2013. Sok embernek csalódottságot okoz az a tény, hogy a naptári évek folytatódnak. Mások viszont nagy érdeklődéssel várják mit is tartogat ez az új év. Beléptek a feltérképezetlen területre. Az emberiség még soha nem állt ilyen előtt. Az új évbe egy arzenálnyi energiával léptek be. 

A nagyság választópontja előtt álltok kedveseim. Annak ellenére, hogy sokan a nem- cselekvés lehúzását érzik a héten, mégis arra emlékeztetünk benneteket, hogy ez távol áll az igazságtól. Hiszen ami átszivárgott a 12. 12. 12. és a 21. 12. 12. utáni napokon, az megváltoztatja az életet. Nem csak egyénileg, hanem az egész világét is. A multiverzum polgáraként léteztek, nem csupán egy világ vagy ország polgáraként. Tudjuk, hogy sokan vannak azok, akiknek ez nem nyilvánvaló. Viszont azt is tudjuk, hogy vannak akik már elkezdték az új világba való útjukat. 

Azzal is tisztában vagyunk, hogy ezek megint csupán egy rakás üres sornak tűnnek azok számára, akik a szeretet- alagút falai között vannak. Ezek a falak hamarosan elhalványulnak és megízlelitek a valódi szabadságot. A Minden Ami Van- nal való kapcsolat egyre nyilvánvalóbbá fog válni abban a pillanatban, ahogy ezek az alagút- falak elkezdenek eltűnni. Már vannak akik igazolni tudják ezeket a szavakat. Szeretnénk, ha figyelmeteket ezekben a napokban odafordítanátok, ahol már érzitek a változást. Lesz akinek ez könnyű, míg másoknak nehéz lesz a feladat. Amennyiben megadjátok magatoknak az engedélyt, ti is képesek lesztek kapcsolatba lépni a bennetek lévő szikrával, mely felgyúlt az elmúlt napokban. Annak ellenére, hogy az elmétek és a fizikai testetek megpróbálja elterelni a figyelmeteket erről a belső ragyogásról, ti továbbra is tartsatok ki a vele való kapcsolódásban. Ez nagyon fontos dolog! Máskülönben könnyedén áldozatául eshettek annak a belső hangnak, amely azt súgja, hogy megbuktatok a teszten. Pedig nem így van kedveseim, egyáltalán nem. Hiszen itt vagytok és képesek vagytok belépni az első új évbe. Képesek vagytok megtalálni a hangotokat, azután pedig jó hangosan és tisztán tudjátok hallatni.

243. rész (2012. december 26.)


Máris könnyebb lett, és nem csak a nappalok hosszabbodására gondolunk. Az elmúlt napokban a fény igencsak megnőtt a bolygótokon. A december 21- i kapu sikeresen elkezdte szállítani az energiát. Olyan mint egy hatalmas vízesés, egy állandó, folyamatos fényáradat.

Mindannyian kapcsolódtatok ehhez a végtelen fényáradathoz. Attól függetlenül, hogy nem mindenki vette még észre, máris elkezdtétek a mágikus tevékenységeket. Nem csak bennetek/ magatokban, de az egész bolygón. Olyan ez mint a második eljövetel – ezt a kifejezést már jól ismeritek. Ez az erő nem tesz különbséget, mindenkihez eljut, hiszen a szeretet forrásából származik. A szeretet pedig nem ismer korlátokat. Nem megyünk bele abba, hogy milyen hatása lesz ennek, elég ha azt mondjuk, hogy egy új korba léptetek. A szeretet súlya napról- napra, óráról- órára egyre jobban növekszik. Annak ellenére, hogy sokan még érzitek a sötétség terhét, tudjatok róla, hogy ez már csak ideiglenes érzés. Hamarosan megérzitek milyen az amikor a szeretet fénye leveszi a terhet rólatok.

Ennyit mára, később még folytatjuk. Ismét elmondjuk, hogy mindannyian ”normálisak” vagytok, nem tértetek le a kijelölt útról. Még az is érezni fogja a nyomás csökkenését, aki jelenleg nagyon fájdalmasnak él meg mindent. Ez az akadálypálya nem azért lett megtervezve, hogy meghatározhatatlan ideig, a kijárat megpillantása nélkül a sötétségben tartson. Már jól tudjátok hol is van a kijárat. Csupán néhány hangot kell még ”beteljesítenetek” a kórusban, azt a hangot amit magatokra vállaltatok. Egyetlen másodperccel sem lesztek többet vagy kevesebbet a sötétség alagútjában. A kijáratnál pedig a ragyogó fény már vár benneteket.

242. rész (2012. december 24.)


Már izgatottan várjátok a jó híreket kedveseim, hiszen annyit küszködtetek, hogy átjussatok a szeretet alagútján. Van aki már bepillantást kapott a végén lévő fénybe, másoknak viszont a sötétség még sűrűbbnek tűnik. Ne féljetek, nem fog a sötétség beszippantani benneteket. Annak ellenére, hogy nehéz reményre lelni a jelenlegi pillanatban, mégis tudjátok ez is része a folyamatnak. Mindent jól tesztek.

Mint már említettük többször is, az emberiség gyakran előre megszabja gondolataiban, hogy a dolgoknak mikor és hogyan kell történnie. A decemberi napok pedig enyhén szólva hevesek voltak. Ez könnyen érthető, hiszen senki sem tudta előre, hogy ez az óriási folyamat hogyan is fog zajlani. Mindenkinek az elméjében volt egy elképzelt képe róla. Voltak képek, amelyeket felkapott a közös tudat és beszéltetek róluk. Így később már saját életre keltek. Rövid időn belül igazságként, tényként kezeltétek, sokan pedig ehhez igazodtak. Jól tudjátok, az emberi elme bizonyos korlátok közt mozog. Bármi ami nem fér bele ezen korlátok közé, az nehezen érthető számára. Így van ez a jelenleg zajló folyamattal is. Előre szóltunk, hogy sokan csalódottak lesznek az átmenet során. Páran eljutnak a megsemmisülés szélére is. Ők elveszítették az összes reményüket önmagukban és a folyamatban is. Nehezen találnak bármit is, amiben hihetnének. A jövőjük pedig igen fakónak tűnik. 

Az emberiségnél ez önmegsemmisítő mechanizmusként működik. Amint már mondtuk is, semmi sem állíthat meg benneteket, csakis ti saját magatok. A félelmetek az egyetlen dolog, ami az utatokba állhat. Semmilyen külső erő nem érinthet már meg többet benneteket, hiszen mind megsemmisítődött. Az egyetlen dolog ami megállíthat, az a bennetek lévő félelem, hogy elengedjétek a dolgokat és tovább toljátok magatokat előre. Sokan megtapasztalhatták, hogy ez a belső kétely- hang nagyon erős. Gondoljátok véletlen hallottam az öröm és szeretet napjai után?

Nem kritizálásképp mondjuk el ezt, csupán megszeretnénk világítani a folyamatot. Sok értelemben ez egy magányos utazás, amely során magatoknak kell szembenézni a dolgokkal. Egyedül kell döntenetek arról, hogy tovább haladtok vagy engedtek a bennetek lévő hangnak, mely azt súgja, hiábavaló az egész. Nem hiába neveztük ezt a szeretet alagútjának. Hiszen egy sötét alagúton kell áthaladnotok. A meglepetések pedig ott várnak rátok, ahol a legkevésbé várnátok. Miért ilyen ez a folyamat? Azért, hogy megadja nektek a lehetőséget a valódi önvalótok felfedezésére. Annak a felfedezésére, ami a magvatokban rejlik. Az ami erősebb és bátrabb, mint valaha is gondoltátok. Ez az út nem azért van, hogy szenvedjetek. Azért van, hogy nagyon is tiszta képetek legyen önmagatokról. Ezért van ez a végeláthatatlan mentális és fizikai hullámvasút. Egyik pillanatban a mélybe és a kétségbeesésbe taszítva benneteket, a másikban pedig visszahelyezve a szilárd eltökéltségbe.

Ismét csak emlékeztetünk benneteket, hogy ez az az út ahol egyedül kell helytállnotok. Rajtatok múlik csak mennyire gyors vagy lassú is lesz ez az utazás, mikor is érkezik el az utolsó forduló, és éritek el az előttetek lévő ragyogó fényt. Ismét csak elmondanánk, hogy ez nem kritika, csupán emlékeztető arra, hogy az útnak még nincs vége. Annak ellenére, hogy még mindig a szeretet alagútjának a sötét sarkában vagytok, egyáltalán nem vagytok rosszabbak sem jobbak a többieknél. A megfelelő időben mindannyian eléritek a célt. Lesz aki előbb, mások később. Ti vagytok azok akik ezt előre eldöntöttétek. Senki más nem erőltet rátok semmit. Egy másodperccel sem kell többet elviselnetek a folyamatból, mint amit ti meghatároztatok. Így rajtatok kívül nincs senki aki lerövidíthetné ezt az egészet. Mindenkinek a saját iramában/ tempójában kell haladnia. Mindenki győztesen fog kikerülni ebből a sötét alagútból.

Amikor kijuttok belőle, teljesek és egészek lesztek. Időközben levetkőzitek az összes terheteket, bármit ami visszatarthatna benneteket. Helyette pedig megkapjátok azokat a ”hiányzó részeket”, amelyek egésszé tesznek benneteket. Ezt mondjuk ma, a szellem és a fény ünnepének kezdetén: ne feledjétek el ünnepelni magatokat is! Annak ellenére, hogy még mindig lehúzva érzitek magatokat, belemerülve az alagút sötétjébe, mégis csodálatos példa nélküli eredményt értetek el. Azok akik küszködtek a feladással, nos ők még jobban ünnepelhetik magukat. Hiszen ezek az emberek választották a legtöbb kihívással teli utat. Amit útközben megtanultak az pedig az egész emberiséget egy lépéssel előrébb viszi.

Ünnepeljétek magatokat is, úgy ahogy csak tudjátok. Megérdemlitek. Bárhol is vagytok, tudjátok hogy minden rendben van és pont úgy haladtok/ cselekedtek ahogy kell. A hullámok megfordultak, az energia- vízesés pedig elkezdett rátok zúdulni és számos módon fog kihatni rátok. Azok akik elvesztek a sötétben, nem tudják észrevenni a fényt. Mégis tudjatok róla, hogy ez a fény rátok zúdul és eljut egészen a magvatokig. Így a bolygón mindenki részesül ebből. 

Fogadjátok ezt remény üzenetként. Mind ragyogó lények vagytok. Amit pedig eddig elértetek az mindent túl ragyog a Teremtésben. Tisztelgünk előttetek és a legjobbakat kívánjuk az utazás következő szakaszára. Akár fényes napsütés is lesz, vagy félhomály, illetve teljesen sűrű sötétség.

Rövid áttekintés az energiákról... 2. rész (2012. december 23.)


Kedves barátaim!

Nagyon heves tapasztalatom volt ma reggel. Úgy éreztem meg kell osztanom veletek, és szeretném a visszajelzéseteket, ha másnak is volt ilyen tapasztalata az elmúlt néhány órában. Tegnap egy nagyon- nagyon erős érzelmi töltetű nap volt. Amikor lefekvésre került sor zaklatott, csalódott voltam, elegem volt mindenből. Kértem a vezetőimet, hogy adjanak valami visszaigazolást, de nem jött semmi. Nagyon zaklatott volt az éjjel is, még a kristályokkal való meditáció sem segített. Számomra olyan volt, mintha valami ”három napos sötétségen” át haladnék épp.

Ma reggel ahogy felébredtem, úgy döntöttem, hogy ismét meditálok és visszaigazolást kérek.

Ezt kaptam: először egy nagy kocka tárgyat láttam, melyet ugyanilyen alakú nagyobb tárgy borított, ezt pedig egy hasonló még nagyobb. Olyan volt mint az egymásba ágyazódó játékkockák. A legnagyobb látható, a többi pedig benne rejtőzik. Hirtelen rájöttem, ezek az én ”töredékeim” vagy részeim, melyek egyesülnek. Úgy sejtettem a legkisebb képviselte a mostani dimenzióban lévő részemet. Ekkor az egész egy kockatömbbe olvadt össze. Ez pedig átváltozott egy arany szívvé. Hirtelen magamban éreztem ezt az arany szívet, nagyon erősen dobogott.

Majdnem elsírtam magam olyan erőteljes pillanat volt. Azt éreztem, hogy végre egybeolvadtam az összes részemmel. Ekkor ez az arany szív elkezdett nőni. Olyan nagy lett, hogy szinte egy homokszemnek, láthatatlannak éreztem magam mellette. A szív átváltozott és az Egész Teremtést képviselte. Ismét teljes voltam, de közben azt is tudtam, hogy csupán töredéke vagyok mindennek. Ez nagyon magával ragadó volt. A hátamon feküdtem végig. Ekkor elkezdtem úgy érezni, hogy a testem homokszemmé változik. A szemek pedig lefolynak az ágyon keresztül a padlóra, pont mint a homokóra szemei. Egyre jobban úgy éreztem, elvékonyodom, végül csupán néhány szem maradt belőlem. Ekkor ezek is eltűntek és valamilyen alagúton keresztül zuhanok, majd újra egy rakás homokba gyűlök. Mintha a homokóra alsó részébe érkeztem volna meg. Sosem éreztem ilyet ezidáig. Amikor véget ért az oldalamon feküdtem, mint egy újszülött baba.

Ma reggel a következő üzenetet kaptam:

”Amit láttál, az is történt. Sikeresen egy teljes lénnyé olvadtál össze. Az idő homokja lefutott, de újratöltődött. Újratöltötte az új lényedet. Ez a kép nagyon fontos. Ami elmúlt az többet nem létezik és egy új élet számlálása indult el. Tudjuk, hogy mindez nagyon zavarosnak tűnhet/ hangozhat. De hamarosan elérkeztek ennek a velejébe, amint a fizikai testetek és a mentális részeitek kipihenik egy picit magukat.”

Azt is elmondták, hogy sokan átestek ugyanezen a folyamaton, de lehet, hogy nincs ilyen erős emlékük róla. Kíváncsi vagyok, hogy volt- e hasonló tapasztalatotok!

Fény és szeretet; Aisha

U.i.: Amikor kikeltem reggel az ágyból, akkor nagyon feszes és merev volt a hátam a lapockák között. Ugyanígy a testvéremnek is. Úgy érzem mindketten heves szívcsakra megnyitáson estünk át.




Rövid áttekintés az energiákról... 1. rész (2012. december 22.)

Kedves barátaim!

Ezt az üzenetet kaptam:

”Már felemelkedtetek, de a bejövő energiahullámok nem csökkentek. Az ádáz csapkodásuk kiűzi a történelmetek utolsó morzsáját is, felkészítve benneteket arra, hogy beléphessetek az újba. Így megújulhattok és semmi béklyó nem marad rajtatok, mely visszatarthatna. Ahogy közeledtek az ünnepekhez egy kicsit le fognak nyugodni az energiahullámok, de még néhány hasonlót ki kell állnotok. Továbbra is maradjatok nyugodtak és legyetek a középpontotokban. Tudjátok, hogy minden rendben van. Tisztelgünk előttetek. Ahogy már mondtuk, a bátrak legbátrabbjai vagytok. Sokkal nagyobb sikert értetek el, mint amit eltudtok képzelni a jelen pillanatban. Ennyit mára, hamarosan hosszabb üzenettel érkezünk.”

Remélem még kitartotok! A tegnap nagyon csodás volt, de újra vissza kellett térni a munkához. A napforduló energiái még mindig itt vannak, de nem könnyű észrevenni, ha a fizikai test ismét kicsapja a hisztit.

Fény és Szeretet, Aisha

Napforduló áldás... (2012. december 21.)

Kedves barátaim!

Csupán egy rövid üzenetet szerettem volna küldeni ezen a fontos napon. Az utóbbi két napon nagyon heves energiák voltak jelen. A nővéremmel együtt meditáltam 12: 12- kor a mi időzónánkban. Csendes és nyugodt volt, lényegesen eltérő a 12. 12. 12- es tapasztalattól. Egy madár énekelt az ablakban, ami különös így decemberben. Ekkor egy kép ugrott be: egy hatalmas vízesést láttam, mely fényből volt és ránk zúdult. Szó szerint fénnyel töltött fel bennünket, rajtunk keresztül pedig az egész bolygót. Olyan nagyon gyönyörű volt. Ez a fény- vízesés továbbra is el fog önteni bennünket. Szépen betölt mindenkit és mindent, nem csak bennünket.    
 
Igen, még csak most kezdődik az utazásunk ezen része. A munkánk még nem ért véget, így én kiveszem továbbra is a részem belőle. Megosztom az üzeneteket a jövőben is. Az áldásomat küldöm nektek, köszönöm, hogy részt vesztek ebben a munkában.

Szeretet és Fény, Aisha

(Egy kép is van az üzenet alján, amelyet Ő fényképezett.)
 


241. rész (2012. december 20.)


Mint tudjátok, holnap lesz a mágikus jelzőpont, melyet oly nagy reménnyel vártok már. Korábban is elmondtuk, ennek a dátumnak önmagában semmi különös jelentősége nincsen. Fókuszpont az emberiség számára. Így a figyelem felerősödik, sokkal erősebbé válik azáltal, hogy tömegesen figyeltek rá és nem mindenki külön- külön fókuszál. Ilyen értelemben fontos a holnapi nap. Ez jelzi a törekvésetek egyik pontját. A belőle származó hatás pedig nem marad észrevétlen. Sokan abban reménykednek, hogy a holnapi nap globális méretű kataklizmát hoz. Ez nem fog megtörténni. Viszont ez a pont oly sok dolgot fog hozni, amelyet még a legoptimistábbak sem reméltek. Az amit a mentális képességetek el tud képzelni, a nyomába sem tud érni annak a realitásnak, amire utalunk. Így holnap, nem túl sokan lesznek azok, akik meglátják az álmaik beteljesülését.
 
Mit értünk ezalatt? Egyszerűen azt a tényt, hogy a váltást senki sem tudja pontosan leírni. Beléptek a portál utolsó szakaszába, melynek olyan hatása lesz rátok, amit még ember eddig sosem tapasztalt. Nem azért mondjuk, hogy hiú reményekkel tápláljunk benneteket. Csupán emlékeztetni szeretnénk arra, hogy ez a folyamat sokkal összetettebb annál, mint amit megérthetnétek. Korábbi üzeneteink során már elmondtuk, ez azt jelenti, hogy számos szinten történik a változás. Olyan szinteken is amelyeket egyelőre nincs hozzáférésetek. Idővel lesz, és akkor mindent tisztán fogtok már látni. Holnap viszont nem ez történik. A holnapi nap csupán egy része ennek a folyamatnak. Attól függetlenül, hogy fontos, mégsem fogtok december 22- én nagy különbséget látni a környezetetekben. Ez azért van, mert a változások nem látszanak a felszínen. Legalábbis nem azon a módon, ahogy a Hollywood- i filmkészítők megpróbálták elhitetni az elmétekkel újra és újra.

Most is csak arra buzdítunk benneteket, maradjatok nyugodtan a középpontotokban. Ne engedjétek meg az elméteknek, hogy trükköket játsszon veletek. Olyan hatalmassá változtok amit még nem láthattok, de lehet nem olyan módon mutatkozik meg, ahogy eddig elképzeltétek. Azt viszont kétségkívül tudni fogjátok, ahogy a bejövő energiahullámok lenyugszanak picit, hogy először léptetek be a lényetek hatalmasságába. A parton álltok, a hullámok pedig csapkodnak. Nagyobbak mint amit valaha tapasztaltatok. Ne feledjétek, nem fognak megfojtani, még akkor sem, ha újra és újra lehúznak benneteket. Jusson eszetekbe levegőt venni, amikor csak tudtok. Ennyit mára, hamarosan újabb üzenettel érkezünk. Ne aggódjatok, kéznél leszünk amikor csak szükségetek van segítségre. De sose felejtsétek el, hogy ez a ti utazásotok és képesek vagytok végigjárni, bármilyen nehézzé is válnak a körülmények. Nem azért jöttetek ilyen messzire, hogy megforduljatok az ajtóban. Csak határozottan törtessetek előre. Kedveseim, minden megadatott ahhoz, hogy teljesíteni tudjátok az utat.




240. rész (2012 december 19.)


Többféleképpen érezni, ahogy a dolgok még jobban begyorsulnak most. Tudjuk, hogy sokan csalódottak, mert úgymond ”nem éreznek semmi különöset”. De biztosítunk benneteket, hogy mindannyian tökéletesen megfelelőek vagytok a beteljesítésre amiért jöttetek/ amit választottatok. Ne feledjétek, mindenkinek van egy bizonyos feladata, mely aktivizálódni fog még ebben az életben. Sokan felfedeztétek már amiért most itt vagytok. Viszont összpontosítsunk az épp előttetek álló feladatra. Arra, hogy befejezzétek a labirintuson keresztül történő utazásotokat. Pontosabban az energiabeli újrahangolódásotokat. A többi (feladat) majd elérkezik, amikor megérett az idő rá. De mindezek előtt még be kell fejeznetek az utatokat a voretxen át. Okkal jellemezzük labirintusként. Annak ellenére, hogy a vortex maga nagyon egyszerű szerkezetű, a ti utatok (rajta keresztül) nem ennyire egyenes.

Ti ezt az utat több szinten járjátok. Arra figyeljetek teljes figyelemmel, ahol most van a tudatosságotok. Ez a harmadik sűrűségű világ. Így csupán bizonyos kihívásokra lesztek tudatosak. Vannak akik közületek már megízlelték, hogy ez az utazás mit tesz a többi aspektusaikkal. Igen, ez egy valódi multidimenziós utazás. Ez az összes aspektusotok összehozásáról szól. A vortex pedig fókuszpontként működik, mint egy prizma. A vortex összegyűjti a fényt. Ugye a prizma a fényt a szivárvány összes színére bontja, de a vortex éppen ellenkezőleg működik. Összegyűjti az összes aspektusotokat amely az Összes Teremtésben létezik. Úgy is mondhatnánk, az összes ”színeteket”. Majd egy erőteljes (egységes) fénysugárrá ”gyúrja” össze, mely képes átjutni a vortex túloldalára, ahol ismét szétáradhat/ elkülönülhet. Ezután többé nem veszítik el az egymással való kapcsolatukat. Együtt fognak működni, mégpedig úgy hogy minden aspektus tudatában lesz annak, hogy a többi mit csinál/ tesz.

Igen, egyek lesztek önmagatokkal, az összes önvalótokkal egyesültök, ezáltal pedig kiszabadítjátok mindazt az erőt, amit ez egység hordoz magában. Hiszen ti multidimenzionális lények vagytok, mindig is azok voltatok. De ezidáig csupán egyik jelenléteteket érzékelhettétek. Azt amelyikkel itt laktok ezen a bolygón, ezen a síkon. Miután áthaladtatok a vortexen és ezen az újrakapcsolódási folyamaton, ismét megláthatjátok hogy milyenek is vagytok valójában. A teljes fényspektrumotokat, mely számtalan gyönyörű lénnyé tördelődik szét, közülük mind egyedi energia- sávszélességgel. Együtt pedig ti vagytok a fény, a szó minden értelmében. Az erőtök pedig legyőz bármilyen utatokba kerülő kihívást.

Ismét csak azt mondjuk nektek, hogy maradjatok nyugton, hiszen a helyes irányba tartotok. Lehet, hogy amit az elkövetkező órákban, napokban megtapasztaltok az eltérő, mégis ez rendben van így. Semmit sem tudtok rosszul csinálni, hiszen ez a folyamat sokkal, de sokkal összetettebb és áthatóbb, mint amit a ti nézőpontotokból megláthattok belőle. Engedjétek el az elégedetlenség és a felkészületlenség bármely gondolatát, és tudjátok, hogy mind az ajtónál álltok. Keresztül is fogtok haladni rajta, függetlenül attól mit gondoltok erről. Most ahogy ezt olvassátok, így is lendületet vesztek (lendületben vagytok) és egyre tovább haladtok az önmagatokkal való újrakapcsolódásban. Örvendezzetek, hiszen hamarosan ismét teljesek lesztek. Mégpedig egy olyan módon, ahogy eddig soha nem voltatok. Ekkor pedig az életetek újrakezdődik, pont ahogy a naptáratok is újraindul a 2013.01.01- es dátummal.

239. rész (2012. december 17.)


Változtok az idővel együtt, amint lassan de határozottan bejuttok ebbe a hatalmas szeretet- alagútba. Ennek meglátszik a hatása rajtatok. Van akinek ez fájdalmasnak tűnik, hiszen a fizikai tünetek elfedik azt ami a magvatokban történik. Másoknak az öröm és az üdv hangja elkezdett átszivárogni a felszínre. Ahogy a napok múlnak, erősödik ez a hang, ti pedig elkezdtek hozzáhangolódni ehhez a kórushoz. 

A folyamat egyre hevesebb, ahogy múlnak az órák és haladnak a napok. Készüljetek fel az újabb fizikai és mentális akadályokra. Nemsokára beléptek a vortex közepébe. Addig viszont úgy érzitek, hogy minden egyre szűkebb/ fojtogatóbb körülöttetek. Nem az ijesztgetés végett mondjuk, hanem azért, hogy felkészítsünk a rázós útszakaszra benneteket. Hasonló ez ahhoz, amikor a magzat forog és mozog a szülőcsatornán keresztül, majd újszülöttként megjelenik a világban. Öröm és boldogság veszi körül. De mielőtt megszületik, keresztül kell jutnia egy látszólag sötét és félelmetes útszakaszon, mely ellenállhatatlan erővel tekeri, húzza és tolja. Ti is újjászülettek a szeretet, fény és öröm világába. De ne feledjétek, hogy ez az utolsó szakasz időnként a legkényelmetlenebb, és legrémisztőbb.

Azért mondjuk el mindezt, hogy felkészítsünk benneteket. Mint az újszülöttek, ti is valami olyan felé tartotok amit nem lehet szavakkal leírni, csupán megélni. Amennyiben a testetek úgy érzi, hatalmas húzóerőnek van kitéve és szinte összeroppan, az elmétek pedig az extázis és a teljes levertség közt ingadozik, tudjátok hogy minden rendben van és mindez csupán egy átmeneti fázis. Ahogy az újszülött, úgy ti is úgy lettetek tervezve, hogy kiálljátok ezt a nyomást, melyet a ”szülőcsatornában” éreztek. Tudjatok róla, hogy mi már előre ünnepeljük a sikeres születéseteket és türelmetlenül várjuk az új világba/ túloldalra való megérkezéseteket. Mi a büszke és örömteli családotok vagyunk, mely tárt karokkal vár benneteket. 

Újra elismételjük, hogy maradjatok a középpontotokban, valamint legyetek összekapcsolódva a többi gyönyörű lélekkel, kik ugyanezen a születési szakaszon haladnak keresztül éppen. Igenis előrefelé haladtok, még akkor is, ha időnként nem úgy tűnik számotokra. Tudjuk, hogy sikerrel jártok kedveseim és ezek a napok bekerülnek történelemkönyvekbe. Vegyetek egy nagy levegőt és készüljetek fel a végső ”tolásra”. Már nyújtjuk is a kezünket, hogy felemeljünk benneteket az ünneplés fényébe.

238. rész (2012. december 15.)


A napok múlásával az intenzitás úgy megnő, hogy sokan alig tudtok vele lépést tartani. Fizikai testetek azt fogja érezni, hogy nehéz fenntartani magatokat. Nyugodjatok meg, még akkor sem lesz senki sem hátrahagyva, ha tényleg küszködik az irammal. Amint beléptek a változás vortexbe, a gravitáció húzóereje az ami hat rátok egy bizonyos léptékben, nem ti adjátok az iramot. Akár úgy érzitek, hogy aktívan részt vesztek benne, akár nem, de mind átutaztok a portálon.

Maradjatok nyugodtak és legyetek a középpontotokban. Nem fog kárt tenni bennetek még akkor sem, ha a test esetleg nagyon rosszul is érzi magát időnként. A testetek úgy lett megtervezve, hogy igen komoly stressz mennyiséget tud elviselni. Jusson eszetekbe, hogy fel lettetek készítve erre, hogy kibírjátok azt ami rátok vár a vortexen való átutazás során. Pont úgy, ahogy az asztronauták is hónapokig készülnek az utazásra.

Nyugodjatok meg, nyugtassátok meg az elméteket, helyezzétek magatokat kényelembe. Pontosan ott vagytok, ahol lennetek kell. Tudjuk, hogy nem mindig kellemes ez az utazás. Mi megadunk minden segítséget amit csak tudunk, hiszen ti vagytok az úttörők, helyettünk is teszitek a dolgotokat. Amikor majd visszanéztek, ezt fogjátok mondani: ”Megtettem, több millióan megtették. Nem csak azt a világot változtattuk meg amelyben élünk, hanem segítettünk a Teremtésnek elérni azt a ragyogást amelyben most pompázik.”

Ezekkel a szavakkal hagyunk magatokra ma. Ti vagytok a bátrak legbátrabbjai, a legerősebbek mind közül. Sikerrel fogtok járni, mégpedig olyan mégpedig olyan mértékű sikerrel, amelyre eddig nem volt példa a Teremtésben. Köszönjük nektek és tisztelgünk előttetek ismét.

237. rész (2012. december 13.)


Ma egy gyors áttekintést nyújtunk a folyamatokról. Egyelőre jól vagytok és a megfelelő irányba haladtok. Megtettétek a határozott lépést, beléptetek az ajtón mely elvezet benneteket ahhoz, amit annyira szeretnétek. Ezáltal elfogadtátok igazi önmagatokat. Végtelen lényekként képesek vagytok csodákat tenni. Már meg is mutattátok, hiszen végigjártátok ezt a hosszú, nehéz utat, mely elhozott ide benneteket. Jusson eszetekbe az, hogy saját erőből jutottatok el ide és nem más hozott el benneteket. Ti akkor is megtettétek a lépéseket, ha örömteli és könnyed volt vagy éppen nehéz és szomorúsággal teli. Nem győzünk csodálni benneteket. Hiszen elmondhatja aki a partjaitoknál járt, milyen nehéz is ez az út. Ez volt a célja, ezt mind tudtátok mielőtt ide jöttetek.

Felfedező utazásotok során megleltétek a bennetek lévő nagyságot. Ehhez át kellett jutnotok az áthatolhatatlan feledés fátylán. Elérkeztetek a célhoz, meglátjátok azt ami már oly régóta rátok vár. Visszajuttok a dicsőségbe, de eközben minden sejtetekben tudjátok, hogy milyen volt végigjárni ezt az utat/ utazást. Olyan tapasztalatokat hoztok magatokkal, amilyen más lényeknek nincs. Megjártátok a poklot oda- vissza. Végtelen tudást szereztetek. Most pedig az lesz a feladatotok, hogy ezt a tudást szétárasszátok a Teremtés többi résznének. Ti már tudjátok, hogy milyen csapdában lenni egy testben, amikor képtelenek vagytok kapcsolatba lépni a többi lénnyel és szárnyalni az éter hullámain. Teljesen magatokra voltatok utalva, így újra fel kellett fedeznetek a magvatokat. Ezáltal pedig segítettétek a Teremtés többi részét, hogy megtegye ugyanezt.

Sokan elfeledték milyen dicsőség is rejlik bennetek. Hiszen amikor minden a rendelkezésére áll, akkor hajlamos a lény elfeledni milyen drágakő is lakozik benne. Nem csak ezen a bolygón, hanem az egész Teremtésben, minden lélek egyedi lenyomatot hordoz magában. Egy apró magocskát. Csakis akkor tudja a fény valódi spektrumát sugározni, ha kapcsolatba lép ezzel az apró ”morzsával”. Máskülönben elkezd elhalványulni és kifakulni. Ezáltal pedig az egész fényszimfónia hamissá válik. Ezt már elértétek. Pedig nem csak a feledés nehezedett rátok, de a trükközők extra börtöne is, mely késleltette az egész folyamatot. Mostanra már ki lettek iktatva, így felgyorsulhatott a felszabadulási folyamat.

Most végre előléphettek és elmondhatjátok/ megmutathatjátok milyen is a valódi színetek, melyet megtaláltatok magatokban. Ez a kulcs nyitja az ajtót. Ami valaha halvány és fakó volt, most végre fényes és ragyogó lehet ismét. Köszönet mindegyikőtöknek. Fényes példákká léptetek elő. A szín- és fényszimfónia pedig egyre tisztábban és hangosabban fog szólni. Végre sikerül kinyitnotok a magvatokhoz vezető ajtót. Ennek eredménye pedig sokkal gyönyörűbb lesz, mint valaha is reméltétek. Az út hosszú volt, nem is ért még teljesen a végére, de a legnehezebb akadályt már átléptétek. Megtettétek amiért ide jöttetek. A következő lépések már csupán finomhangolások lesznek.

236. rész (2012. december 11.)


A mai nappal kezdődik életetek hátralévő részének az első napja. Mondta valaki egyszer, és ez igaz is. Hiszen most léptek be az előttetek pörgő energia- vortex szájába. Ma van 11. 12. 12. vagy máshogy leírva 12. 11. 12.; a 12. 12. 12- t megelőző nap. Készüljetek fel kedveseim, most léptek csak be igazán a darálóba/ facsaróba. Persze ez csupán egy felületes meghatározás arra, hogy sok embernek ez az élete- életei fordulópontja. Azért említjük meg, hogy emlékeztessünk benneteket arra, ez az ünneplés napja. Minden tisztelet kijár ezért, hogy eljutottatok idáig. Hosszú utat jártatok be. Sokkal hosszabbat, mint amit el tudtok képzelni. Ezt azért mondjuk, hogy egy pillanatra álljatok meg és lépjetek kapcsolatba a múltatokkal. A múltatok hozott ide, lehetővé tette a jövőtöket. Holnap igazán elindul a jövőtök, tehát ma álljatok meg egy kicsit és nézzétek meg mit is teljesítettetek ezen a bolygón. 

Amit elértetek (Ez vonatkozik az elkövetkező minden egyes napra is.) azt eddig egyetlen embernek sem sikerült ezelőtt. Beléptetek abba a fázisba, amelyet a szívetekben szólítottatok már leélt életeitek során. Amint beléptek a változás- vortexbe, megérkeztek egy újjászülető időszakba. Abba a mesés időszakba, melyről évezredek óta beszéltek. Valóban sikerült megtennetek kedveseim. A holnap már karnyújtásnyira van. Minden tisztelet kijár azért amit elértetek, amióta csak emberi testbe léptetek. Sok lépést tettetek meg így. Voltak lépések melyek úgy tűnhettek, hogy a másik irányba visznek benneteket, de ez nem így van. Minden egyes megtett lépésetek jó okkal történt. Nem azért jöttetek ide, hogy örömteli létezést éljetek meg életről- életre. Azért jöttetek, hogy megízleljetek mindent, még a legkeserűbbet is. Meg is ízleltétek. Közületek mindenki nagy változatosságot élt meg. Voltatok elnyomók- elnyomottak, bírók- bűnözők, áldozatok- elkövetők, szentek- bűnösök. Ezért is sikerült idáig eljutnotok.

Most pedig itt álltok, részeikét az emberi fajnak, és megtapasztaljátok eme faj újjászületését. Hiszen holnaptól az ami a múltban volt, az mellékessé válik. Az egyetlen fontos dolog pedig az lesz, hogy milyen módot választotok az új megteremtéséhez. Emeljétek fel büszkén a fejeteket és tudjátok, hogy bármit is tettetek, bárkik is voltatok a múltban, az feljogosít benneteket arra, hogy belépjetek ebbe a szeretet alagútba. Ez egy nagy szeretet alagút, mely tisztára mos, és a másik végén egy teljesen új nézőpontba vezet benneteket. 

Ízleljétek hát meg ezt a mostani pillanatot és köszönjétek meg magatoknak, hogy azok vagytok akik. Valamint készüljetek fel ezen vortex szerető és átölelő energiájára. Ma még így szólunk hozzátok, hiszen holnaptól meghagyjuk nektek, hogy belépjetek a bennetek lévő nyugalomba és felkészülhessetek az előttetek álló útra. Töltsetek el ma egy kis időt azzal, hogy hálát adtok annak az útnak és módnak ahogy eljutottatok eddig a kapuig. Utána pedig hadd húzódjon félre az az egész, és összpontosítsatok a jövő megteremtésére. Ez lesz a rátok váró feladat, amint megtisztítottátok a kapukat/ bejáratokat és beléptek az alagútba. Ennyit mára. Biztonságos utat kívánunk nektek az elkövetkező napokra.

235. rész (2012. december 09.)


Már érezhettétek a beérkező energiák első kavargását. Olyan energiák amilyenekkel eddig még nem találkoztatok. Legalábbis a fizikai testetek ezt jelzi, mert egyre hangosabban morog/ dörmög. Várható is volt, annak ellenére, hogy fel lettetek készítve, mégis szokatlan jelekkel kell megküzdenetek. Nem a megijesztésért, hanem a felkészítésért mondjuk ezt el nektek. Mivel új dolog, így félelmet kelthet. De ez ne csapjon be benneteket, semmi sem siklott félre. Jól felkészültetek, mégis a bejövő rezgések felfordulást teremtenek. A ”felfordulás” alatt azt értjük, hogy a testetek zavart jeleket küld, összezavarodik. 

Nyugodjatok meg és lélegezzetek mélyeket, ez ártalmatlan számotokra. Persze a testetek is jelezni fogja mit tegyetek. Ne a zavart jelekre összpontosítsatok, hanem azokra, melyek megsúgják mit kell tennetek. Lehet, több pihenőt javasolnak, de az is előfordulhat, hogy kevesebbet. Amennyiben a testetek a mozgást kívánja, kövessétek. Menjetek ki a szabadba és mozogjatok. Így könnyebben hozzászoktok a bejövő új energiákhoz. Előfordulhat szédülés, vagy étvágytalanság. Lesz aki több ételt kíván, vagy olyan ételeket amikhez eddig hozzá sem nyúlt. 

Testeteknek szüksége van segítségre, biztatásra. Figyeljétek ezeket a jeleket és segítsétek testeteket. Ti vagytok az elsők, akik fizikai testetekben maradva mentek keresztül mindezen, ezért adjátok meg neki mindazt a szeretetet, amit csak tudtok. Ne féljetek még akkor sem, ha furcsa jelenségeket tapasztaltok. Néha úgy tűnhet, mintha a testetek a saját útját járná, irányíthatatlanná válna. De ez csupán átmeneti időszak, hamarosan lenyugszik.

Hadd foglaljuk össze azzal, hogy az elkövetkező napok hevesebbek lesznek. Maradjatok a középpontotokban és figyeljetek/ ügyeljetek a jelekre. Ne essetek pánikba, ha a testetek furcsán viselkedik. Tudjuk mi sugárzik felétek, gondosan felügyelve van. Szóval nem fogtok szétesni (dezintegrálódni), valamint sérülni sem ezektől az energiáktól. Ne feledjétek, ezek csak erősítenek benneteket, még akkor is, ha időnként gyengébbnek is érzitek magatokat.

234. rész (2012- december 07.)


Ma egy különleges nap van kedveseim, hiszen ismét egy fontos frissítést kap a rendszeretek. Már észrevehettétek ez szinte folytonossá vált, sőt fokozódni is fog ahogy haladtok előre. Hosszú utat jártatok be, de még van belőle előttetek. Viszont ez már a ti mértéketekkel mérve is igen rövidke időtartam. A gátak megnyíltak és érkezik az áradat.

Vegyetek mély levegőt és helyezzétek nyugalomba elméteket. Képeket és bevillanásokat fogtok tapasztalni, olyanokat amelyek nem felelnek meg annak, amit a külvilágban érzékeltek. Lesz aki nehezen tudja majd megkülönböztetni a kettőt. A másik oldal elkezd beszivárogni erre az oldalra. Mint a víz- olaj párosítás, ezek sem fognak igazán jól keveredni.

Tehát egy kis homályosság/ zavar léphet fel az elkövetkező napokban, ahogy átálltok erre az új programra. Időbe telik az átállás és a testetek is furcsa módon reagálhat rá. Ne csodálkozzatok, ha kiestek az egyensúlyból. Viszont aggodalomra semmi ok, hamarosan ismét összeszeditek magatokat és kívül- belül egyaránt hozzászoktok ehhez a folyékony környezethez.

233. rész (2012. december 06.)


Mint ahogy tisztában is lehettek vele, történnek a dolgok körülöttetek. Annak ellenére, hogy a külvilágban hiába is keresgélitek ennek jeleit, mégis érzitek mi is vár rátok. Mi tudjuk, hogy ezek a jelek jelentéktelennek tűnhetnek még, de ahogy múlik az idő az apró reménycseppek elkezdenek növekedni és hamarosan kis tavacskákká formálódnak. Ezután pedig minden felgyorsul. Emlékeztetni szeretnénk benneteket arra, hogy a sok szónoklat ellenére nem egy teljesen új világra fogtok ébredni december 21. után. Nem fog teljesen újnak tűnni, mégis más lesz mint amilyen az előtte lévő nap volt. Ti ezt jól tudjátok, mert még ezelőtt a nap előtt megérzitek a mély változásokat, amik zajlanak. Szinte a csontjaitokban fogjátok érezni, annak ellenére, hogy a külső történésekben kevésbé látszódnak. Sokan szeretnék, de nektek nem lesz szükségetek külső jelekre ahhoz, hogy tudjátok azt aminek már most is tudatában vagytok. 

Az emberiség máris belépett a jövőjébe, ezt pedig semmi sem tudja megváltoztatni. Semmilyen ”nagy durranás” vagy éppen annak a hiánya nem tud ezen változtatni. Ti a teljes megújulás kapuja felé tartotok. Van akinek a változások máris megnyilvánulnak. Tudjatok róla, bármit tesztek, vagy amit más tesz, nem tud változtatni azon a tényen, hogy az emberiség megváltozik. A változás pedig minden értelemben jó irányba történik. Ti csak nyugtázzátok és ismerjétek el azt a tényt, hogy bármit is mondtak erről a változásról, az nem tudja lefesteni az igazi valóságát. Az igazi valóság túl van azon, amit ésszel felfoghattok, de nincs túl azon, amit megtapasztalhattok. Leírhatatlan módon léptek be az együttlét területére. Először egy változáson fogtok keresztülmenni. El sem tudjuk mondani milyen szerencsések vagytok, hogy ti lehettek azok a kiválasztottak, akik részt vehettek ezen a bolygón, ebben az egyedi eseményben. Ti vagytok azok akik egyenként ki lettetek választva. Csupán egy maroknyian vagytok ahhoz képest, mint amennyien szerettetek volna önkéntesen a helyetekben lenni.

Ébredjetek rá, hogy ti erre már nagyon régóta vártok. Annak ellenére, hogy most még nem tudtok visszaemlékezni az egyezmény/ küldetés teljes terjedelmére, hamarosan a fizikai testetekben és a magasabb önvalótokban egyaránt elérkezik ennek az ideje. Örvendezzetek kedveseim, attól függetlenül, hogy talán egy kicsit kevésbé érzitek lelkesnek magatokat az egész üggyel kapcsolatosan. Olyanok vagytok mint azok az űrhajósok, akik a kilövőállomáson beszíjazva várják az indulásra szóló jelet. A türelmetlenség természetes velejárója ennek. Szinte már érzitek az alapjáraton zümmögő motorokat, melyek kilövésre/ indulásra várnak a valódi önvalótok felé. Próbáljatok megnyugodni, nem kell már sokat várni és elkezditek megérezni a harmadik dimenzió talajáról való elrugaszkodást.

232. rész (2012. december 04.)


A feszültség növekszik és csökken, ahogy beleléptetek és érzitek a vortex (energiatölcsér) húzóerejét. Olyan ez mint amikor túlléptek az ”eseményhorizonton” és egy fekete lyukba találnátok magatokat. Még ha kihívással telinek is érződik ennek a csodálatos folyamatnak az első állomása/ felvonása, innen már nincs visszafordulás. A vortex másik fele biztonságot nyújtó energiaváltozást hoz. 

Mint ahogy a fekete lyukban sem látható az ami rád vár, ugyanúgy az utolsó csepp láthatóság is el van szipolyozva az egyéntől. Ne féljetek, ez nem azt jelenti, hogy örökre eltűntök valamiben. Ez inkább egy zsilipszerű ajtórendszerhez hasonlít, ahol az ember nem láthatja mi van a túloldalon, egészen addig míg át nem lép mindkét ajtón.

Mindent magatok mögött hagytok, és egy teljesen új energiamintába léptek be, amely türelmesen vár rátok a túloldalon. Amint már elmondtuk, ez az átmenet sokban hasonlít egy tű fokán való átjutáshoz. Hiszen nem mehetsz teli kofferekkel, így az elkövetkező napokban sok mindent kell újra értékelned, áttekintened. Sok dolog újra felbukkan. Ne csodálkozzatok, ha újra olyan dolgokat láttok, amelyről azt gondoltátok már régen magatok mögött hagytátok.

Ne vegyétek ezt úgy, hogy megbuktatok valamilyen megmérettetésen, és hogy nem lesztek képesek átlépni a kapun. Nem így van. Ez csupán azt jelzi, hogy megtisztulás van folyamatban. Sok szempontból ez egy automatikus folyamat, melyben a legmélyebb magvatok magára veszi ezt a feladatot és könnyít a terheken. Maradjatok jelen(ben) és nézzétek meg, mi bukkan fel. Hiszen, ha valami felbukkan az azért van, hogy megláthassátok. Nem kell mély elemzésbe fogni, csupán észrevenni és elfogadni. Elfogadás, ennyi az egész. Ezáltal jelented ki, hogy készen állsz a következő lépésre.

Ez drámaian hangozhat, de úgy gondoljuk sok ilyen (megtisztító) pillanatot megéltetek már. Ez csupán egy emlékeztető arra, hogy lényegtelen mi bukkan fel, ne érezzétek magatokat ”méltatlannak”. Lássátok meg mi is valójában, csupán egy utolsó tehermentesítés, hogy előre tudjatok haladni az ajtókhoz. Utána pedig az új felé, ami a másik oldalon vár rátok. Olyan lesz ez mint a ”tabula rasa” (üres tábla- Tom), amelyben minden amit valaha is tettetek, eltűnik és lenullázódik. Újrakezdhetitek az életeteket, mindenféle alacsony sűrűségbe visszahúzó dolog nélkül. Ez közületek mindenkire egyaránt vonatkozik. Amíg úgy döntesz, hogy a fényt ismét a lényedbe engeded, addig nem kell félned azért amit ezelőtt vagy előző életeidben tettél. 

Ti mind fénylények vagytok és egy jövőn osztoztok, lényegtelen kinek milyen volt a múltja. Tudjuk, hogy ez a mai üzenetünk lesz akiben ellenállást vált ki. Mindannyian megérdemlitek, méltóak vagytok erre. Mindenkivel ugyanúgy bánnak, ahogy belép az ajtón. Ezt szeretettel és tisztelettel mondjuk. Tudjuk, hogy ti is mind ugyanezt a szeretetet és tiszteletet fogjátok érezni, ahogy kiléptek az ajtón (a másik oldalon- Tom). Nem csak mások iránt, de magatok iránt is. Valószínűleg ez a legkihívóbb azoknak akik ezeket a sorokat olvassák. Szeretünk benneteket, és hamarosan ti is feltétel nélkül/ feltétlenül szeretni fogjátok magatokat. Amikor így tesztek, akkor már semmi nem fog számítani. Hiszen akkor átölelve magatokat és mindenki mást is, valóban új emberek lesztek. Ekkor a valódi erőtök végre kiszabadulhat a börtönből, melyben oly sokáig raboskodott. Hiszen a szeretet mindent legyőz, így lesz ez most is. Csupán engedjétek ezt a folyamatot kedveseim. A börtönrácsok melyeket belül emeltetek erősebbek, mint azok amelyek kívül tartanak fogva. De ezek a belső rácsok egyszerűen el fognak olvadni, ahogy mélyebbre léptek ebbe a szeretet vortexbe. Az energia elfogja törölni a régit és végre újrakezdhettek mindent.

231. rész (2012. december 02.)


Hosszú utat jártatok be kedveseim. Néhányotoknak csúszós és meredek volt az út, de most lényegesen simábbá változik majd. Már egy régebbi üzenetben elmondtuk, ez a decemberi hónap sok dolgot lezár. Annak ellenére, hogy tartogat még kihívásokat a bolygón történő további tartózkodásotok, azok már egész más kaliberűek lesznek, mint amin átmentetek jelenlegi és előző életeitek során is.

Ezt a magányos utazást, egyedül kell bejárni. Bárhogy vigasztal benneteket a kapocs, melyhez kezdtetek kapcsolódni, mégis mind tudatában vagytok annak, hogy egyedül kell szembenézni minden döntésetekkel. Így lesz ez az elkövetkező napokban és hetekben is. Mivel fényes és stabil lényekké váltatok, így nem fogtok zavarba jönni. Annak fogjátok látni, amik. Lépteitek könnyebbé válnak, amint beigazolódik, hogy a végtelen útvesztő a sötétben véget ér.

Már érezhetitek a végső váltás közeledtét. Ezzel együtt pedig sok minden megváltozik, ahogy beléptek az utazásotok utolsó fázisába még a levegő is könnyedebbnek fog tűnni. Még ha időnként túlzottnak is tűnnek a bejövő energiák, érezhetitek, hogy a velük érkező erő magasabbra emel benneteket. Örömötökben énekelni fogtok még akkor is, ha a hangotok először halkan hallatszik majd. Megérezhetitek az elkerülhetetlen húzóerejét, és amit magával hoz még. Ti hoztátok ezt létre, nehéz munkátok meghozza gyümölcsét végre.

Bár az északi féltekén élőknek a nappalok egyre rövidülnek, mégis megláthatjátok a fény beszivárgását embertársaitokba. Ezzel együtt pedig oly sok régi salak fog távozni. Gyújtsatok egy gyertyát ma, ünnepeljétek azt, hogy a fény visszatér. Nem csak hozzátok, hanem a bolygótokon tartózkodó milliónyi ragyogó lélekhez is. Visszatértek a fénybe. A jövő fényes, és a fény nem bejelentés nélkül érkezik. Mikor eljön, olyan formában érkezik amelyet eddig nem tapasztaltatok. Szívetek legmélyén fog megérinteni benneteket. Amikor pedig bekövetkezik, akkor a legmegkövültebb lelkek is változásnak indulnak.