151. rész (2012. június 15.)

Ahogy többször leírtuk már, az emberiség, mint faj, valamilyen módon állandóan a megváltást keresi. Korszakokon át mindenfelé kerestétek a választ arra a kérdésre, mely oly nagyon szorongatta a szíveteket és elméteket, hogy kik is vagytok és miért is vagytok itt. Már sokszor megválaszoltuk ezt, de szeretnénk még egy kis útmutatót adni ehhez a témához. A világ, ahogy ismeritek, csupán egy műsor, amely azért van felállítva, hogy még jobban törekedjetek arra, hogy valami olyat találjatok, ami segít megláttatni veletek a saját nagyszerűségeteket. Van aki sikeresebben teszi ezt, van aki lassabban halad. Az eredeti terv -ahogy már leírtuk-, az emberiség primitív állapotából indult, s történt fokozatosan, de biztosan elérve a valódi meglátást (amiért ide jöttetek). Ti a csillagok gyermekei vagytok, ugyanazzal a fénnyel megtöltve, ami a fejetek fölötti égen ragyog, ugyanazzal az intelligenciával teli, mely az egész teremtést energetizálja. Ez az utazás/keresés a középpontotokat ragyogóvá teszi, ahogy levetitek rétegről-rétegre a feledés szirmait, mely a ragyogó magvatokra lett rakva. Így ráébredhettek a saját nagyságotokra. Sajnos, -ahogy tudjátok is-, a semmiből jöttek azok a lények és túszul ejtettek benneteket a saját kis hatalmi játékukba.

Innen viszont a szabályaik nem érvényesek többé, szabadok vagytok  és újraindíthatjátok a valódi önvalótok felfedezésének folyamatát. Van, akinek ez máris lenyűgöző eredményeket hozott, hiszen megláthatják a magukban hordozott ragyogó mag első csillámait. Az emberiség többsége viszont továbbra is a sötétség leple alatt tartózkodik, melyet a külső erők vetettek rátok. Jusson eszetekbe ez az önkéntes folyamat és annak ellenére, hogy úgymond a játékszabályok megváltoztak, újra az eredeti terv szerint érvényesek. Sokan nem tudják, vagy nem akarják elvágni magukat a régi működéstől, továbbra is meggyőzően játsszák ezt a játékot. Ezért tapasztaljátok körülöttetek a dolgok/történések oly heves fellángolását. A belső zűrzavar pedig meg fog jelenni kívül is. Annyi harag és csalódottság gyülemlett fel és ez csak fokozódni fog, ahogy nő a nyomás a kis bolygótok minden aspektusán.

Látjátok, ez a törés azok közt, akik úgy döntöttek, a régit ölelik át, -vagy pontosabban-,  akik annyi félelmet hordoznak magukban, hogy képtelenek elengedni a régi mintákat és azok közt, akik elengedték a régi túlsúlyt, egyre csak tágul. Ez a szakadék csak egyre jobban tágulni fog, amit pedig a túloldalon fogtok látni, az segít a felébredésben, még jobban meg fog győzni benneteket arról, hogy el kell magatokat különíteni ettől az őrülettől, pusztán a saját érdeketekben. Fontos, hogy észrevegyétek, nem azért vagytok itt, hogy részt vegyetek a kibontakozó drámában. Csupán azért vagytok itt, hogy szemtanúi legyetek a régi és korrupt rendszer bukásának. Nem azért, hogy megmentsétek a maradványait, hanem azért, hogy valami teljesen újat és mást teremtsetek, ezért érzitek egyre jobban az úgynevezett “valóságtól” való elkülönülést a napokban. Hiszen mit is kellene megmenteni abból, ami azért van felállítva, hogy rabszolgaságban tartson benneteket? Csupán magatokat kell belőle ki/megmenteni és pont ezt teszitek azzal, hogy szándékosan eltépitek a láncaitokat, melyet mások még mindig önkéntesen hordanak.

Ne feledjétek, csupán ennyi a kötelezettségetek, csupán annyi, hogy önmagatokat kiszabadítsátok. Semmi módon nem feleltek a többi ember megszabadulásáért még akkor sem, ha különös helyet foglal el közülük néhány a szívetekben. Ők is csupán a saját cselekedeteikért felelősek, ha úgy döntenek, hogy továbbra is játszanak, akkor az a döntésük, jogukban áll így dönteni. Szó szerint a haláluk napjáig.

Ez fontos téma, hiszen nem könnyű tanúja lenni ennek az óriási félelemnek és fájdalomnak, mely a markában tart oly sok embert, így majd vissza fogunk még térni erre. Nem könnyű elengedni azt az ösztönt, hogy utána kaptok, ha valaki fuldoklik/süllyed, de most fontos, hogy rájöjjetek, mi a helyes dolog és mi nem. Ti mind szuverén lények vagytok és teljes felelősséget viseltettek az iránt, amit választotok. Így van ez minden lélekkel, aki a bolygón lakik, az ő saját választásuk, ha továbbra is áldozatok szeretnének maradni.

Ahogy már mondtuk, lehet, hogy nem lesz könnyű távol maradni a zűrzavartól, így fontos észben tartani, hogy az egyetlen küldetésetek az útmutatás, azáltal, hogy a fényeteket megmutatjátok, nem pedig életmentőként tevékenykedtek, belevetve magatokat a felfordulásba, hogy kimentsétek a szeretteiteket a zűrzavarból, melybe azért jutottak, mert így választottak. Úgy csupán titeket is elnyelne az ellentétes energia, mely a partjaitokat mossa és nehezen tudnátok a felszínen lebegni. Szóval tartsátok tisztán a fejeteket, összpontosítsatok az utatokra, tudjátok, hogy ez fog megmenteni benneteket és másokat is, hiszen követni tudnak majd titeket, ha úgy döntenek. Ennyit mára kedves barátaim, hamarosan még több felemelő üzenettel jövünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése