339. rész (2013. augusztus 5.)


Mint ahogy arról már meggyőződhettetek, a hullámok, mik partotok ostromolják, még nem csendesedtek le, de mint ahogy már mondtuk, ez a nem túl távoli jövőben be fog következni. Igen, tovább is ragaszkodunk az idő ilyen bizonytalan megjelöléséhez, aminek oka az, ami eddig is. Az emberiség időmértékegységekre épül, ami az időt lineárisan felosztja, és kisebb egységekbe rendezi, ami alapján az életünket intézzük. Ez tökéletes számotokra, számukra, mindannyiótok pontosan ugyanúgy értelmezi ezt az idővonalat és annak egyes pontjait. Előre és hátra is működik, vagy, ahogy ti mondanátok, a jövő és a múlt leírására is alkalmas. Tehát számotokra minden eseményhez egy számsor tartozik, ami pontosan meghatározza, mikor is történt az az esemény. Ugyanígy álltok hozzá a jövőtök megtervezéséhez is, mivel pontosan így szerettek egy adott számsort hozzárendelni az eseményekhez, és amitől mindannyiótok számára olyan egyszerű értelmezni ezt a lineáris idővonalat, ami, hogyha kirakjátok rá a számsorokat, kiadja az életetek.

Így tehát bármit is tesztek, az többé-kevésbe ennek a rendszernek lesz alárendelve, ami lehetővé teszi a könnyű tervezést, méghozzá olyan módon, ami mindenkinek megfelel. Mindannyian egy időben érkeztek munkába, senki sem kési le a járatát, mert az adott időben érkezik, és mindannyian tudjátok, mikor van itt az ideje az alvásnak és az ébredésnek. Sokatok alá is rendeli magát ezeknek az előre megadott időpontoknak, ami eldönti, mikor is kell kezdened a napod, hogy az tökéletesen passzoljon mások időbeosztásához.

Legyen, ahogy lennie kell, de mi teljesen máshogy értelmezzük az időt, és ez egy olyan téma, amit régebben már sokszor érintettünk. Ahogy már mondtuk, számunkra az idő nem egy vonal, amin végig kell sétálni, hanem valami élő dolog, ami növekszik és tágul és összezsugorodik, valami, aminek rengetek rétege van,és valami, ami tele van lehetőséggel. Más szavakkal élve az idő a lehetőségek termékeny bőségszaruja – ha azt megfelelően alkalmazzák –, nem pedig az a kényszerzubbony, amivé az emberiség kárhoztatta. Tehát még egyszer, ha arra kértek minket, hogy tisztázzuk, mit is értünk a jövő alatt, hogy írjuk le nektek számszerűsítve, hogy megnyugodjatok – ez az, amire képtelenek vagyunk. Mivel a ti korlátozott időfelfogásotok mindössze egy aprócska morzsa ebben a hatalmas, csodálatos szerkezetben, amit a szükségleteink kielégítésére használhatunk. Így tehátt továbbra is olyan kifejezésekkel fogunk idegesíteni, mint „hamarosan”, „a közeljövőben”, vagy éppen „már csak egy köpésnyire”, és amíg ti a fogaitok csikorgatjátok, mi továbbra is csak annyit mondhatunk, hogy minden rendben, minden a terv szerint halad. Semmi ok az aggodalomra, legfeljebb csak azon lehet aggodalmaskodni, hogy elfogy a türelmetek, mielőtt elérnénk ahhoz az időponthoz, amit mi csak „hamarosan”-ként emlegetünk.

Más szavakkal élve minden fénysebességgel halad, de számotokra, azok számára, akik a mindennapi hajtás szellemi és testi megerőltetésében élnek, úgy tűnhet, hogy csak aprókat lépegetünk előre – mintha nem is mennénk előre –, így hát minden egyes nap kicsit nehezebbnek és kicsit pesszimistábbnak érzitek magatok. Ismételten – egyikkőtöket sem hibáztathatunk ezért, mivel pontosan ez az, amire számítani lehetett. Végül is olyan hosszú utat tettetek meg olyan rövid idő alatt, bár számotokra lesznek olyan napok, mikor úgy érzitek, semmit sem haladtatok előre. De kérlek, emlékezzetek rá az ilyen napokon, mikor olyan sok minden történik egyszerre, hogy fel sem fogjátok, mindössze azt, hogy valami készülődik, hogy egyáltalán nem egy helyben álldogáltok. Mivel nem kaptok elég információt, úgy fogjátok érezni magatok, mintha mindenből kihagynának titeket, és nem hibáztathatunk titeket, ha emiatt kicsit frusztráltak lesztek, de kérlek, higgyetek nekünk, mikor azt mondjuk, hogy mindenre gondunk van, és mindannyian éppen azt teszitek, amit tennetek kell. Emellett azt is szeretnénk még hozzátenni, hogy ez a látszólag teljes információzárlat hamarosan (igen, megint ez a borzalmas szó) elmúlik, és sokatok ismét megtalálja majd a hangját. Más szavakkal, az információ, aminek hiánya most olyan fájdalmas, hamarosan elkezd visszaszivárogni, és érezni fogjátok, ahogy a kapcsolat ismét feléled, és tisztább lesz, mint előtte bármikor.

Ismét azzal zárjuk üzenetünk, hogy lélegezzetek csak, és tegyetek meg bármit, ami segít a frusztráció és kimerültség egyre erősebb érzését kordában tartani, és talán a legjobb módja ennek, hogy továbbra is kapcsolatban maradtok a földi csapat többi tagjával ennek a feszült időszaknak az ideje alatt. Másképp mondva, hogyha a más dimenziókkal való kapcsolat minimálisnak tűnik, a kapcsolatnak köztetek és embertársaitok közt elsőbbséget kell élveznie. Lehet ez úgy érződhet, mintha elbújnánk és hibernálnánk magunk, de most, jobban mint eddig bármikor, arra buzdítunk, hogy létesítsetek kapcsolatot másokkal. Így könnyebb lesz megtalálnotok a saját erőtök, mintha ragaszkodnátok ahhoz, hogy mindent egyedül tegyetek. Tudjátok, egységben az erő, amit remélhetőleg a tegnapi rendezvény (a Tó körüli negyedik Gyülekezés) be is bizonyított. Ismételten leszögezzük, hogy a részvétel ezeken a rendezvényeken nem előfeltétele annak, hogy valaki a kapcsolat előnyeivel éljen. Elég mindössze egyetlen társatokkal valamilyen kapcsolatot létesíteni, hogy a lelketek szó szerint megkönnyebbüljön. Így tehát ismét arra buzdítunk, hogy nyíljatok meg a felvilágosult klánotok egyik tagja felé, és tudjátok, hogy egyesített fényetek mindkettőtöknek hatalmas hasznára válik majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése