Rövid frissítés az energiákról (2013. augusztus 7.)


Drága barátaim!

Ezt az üzenetet, ami megerősíteni látszik, amit sokunk érez mostanában, a CCs-től kaptam ma reggel:

Még egyszer köszönet, hogy figyeltek ránk. Tudjátok, bár úgy tűnhet, hogy a vonalak nincsenek nem túl virgoncak mostanában, valójában aktívabbak, mint valaha, de jelen pillanatban annyi minden folyik a színfalak mögött, hogy legjobb, ha kimaradtok belőle. Egyáltalán nem azért, mert nem bízunk meg bennetek, hanem azért, mert akkora nagyságrendű dolgok vannak folyamatban, amit az emberi agy egyszerűen képtelen lenne felfogni. Tudjátok, a birodalmak, ami egyelőre rejtve vannak kíváncsi szemeitek elől, mindig is mozgásban vannak, és semmit sem hagyunk a véletlenre. Ezért is jut el hozzátok olyan kevés információ.

Tudjuk, az sokatokat megdöbbenti, mivel mint egy vészjelzést értelmezik, de inkább mondjuk azt, hogyha nem is vesztek részt ebben, az nem jelenti azt, hogy ne lennétek nélkülözhetetlen elemei a folyamatnak. Mert azok vagytok, bár olyan minőségben, ami nem követeli meg, hogy mindent tudjatok. Mint ahogy már sokszor beszéltünk róla, mindannyian tagjai vagytok az élőlények egy nagy halmazának, ahol mindenki szívében ugyanaz cél él, mégpedig az, hogy visszahozzuk a fényt a ti csodálatos bolygótokra. Mint ahogy mostanra már tudjátok, a szerepetek ebben nélkülözhetetlen, ti vagytok az egyetlenek, akik áthidalják a teret a ti világotok fizikai, és azon része közt, ahol mi élünk. Más szavakkal élve ti vagytok a földi csapat, viszont ugyanakkor az éginek is tagjai vagytok, ha mondhatom így, és ti vagytok a kapcsolat a kettő közt.

Bár most úgy fogjátok érezni magatok, mintha partra vetődtetek volna, teljesen egyedül, mindenféle segítség nélkül a mi oldalunkról. Nem is tévedhetnétek jobban, de ismét leszögezzük, hogy ezt nem rójuk fel nektek, miután ez az ijesztő csend sokatok számára rosszat sejtet. Ám mégis ismét arra kérünk, hogy bízzatok bennünk, mikor azt mondjuk, minden a terv szerint halad, és mikor eljön az idő, annyi információ és fény fog elárasztani benneteket, hogy ezt a rövidke időszakot gyorsan elfelejtitek majd.

Tudjuk, milyen kínokon mentek most keresztül, legyen az testi fájdalom, vagy lelki stressz okozta, de kérlek titeket, ne térjetek le az útról, és tartsátok észben, hogy ez a rész éppen olyan fontos, mint bármelyik másik. NEM maradtok ki semmiből, egyszerűen védelmezünk titeket, hogy elláthassátok feladatotok, méghozzá azt, hogy ti legyetek a kapocs a fátyol két oldala közt. Amit egyébként nagyszerűen tesztek, még akkor is, ha sutba akarjátok éppen vágni az egészet. Mivel 100%-ig benne vagytok akkor is, mikor egyébként azt mondjátok, „ebből már elég”, így is sokat segítetek abban, hogy annyira felgyorsítsuk ezt a folyamatot, amennyire csak lehet. Ezért pedig nem is lehetnénk hálásabbak. Szóval tartsátok észben, hogy sosem hagyunk magatokra,akkor sem, ha ez most így érződik, éppen csak visszahúzódtunk most egy kicsit, hogy a folyamat ezen része olyan simán menjen, amennyire ez csak lehetséges. Köszönjük, csak ennyit szerettünk volna mondani. Most pedig menetek.

Tényleg a megpróbáltatások ideje ez, és tényleg nem könnyű megtartani magunkban a lelkesedést, mikor mind a test és a szellem legszívesebben elbújna valahova. Legbelül mélyen mégis tudom, hogy nincs semmi, amit jobban akarnék annál, hogy mindezt tovább folytassam, nem számít, időnként milyen nehéznek tűnik ez. Megtesszük, méghozzá együtt tesszük, és együtt túljutunk majd ezen a csenden, ezen az ürességen, ami mindig ott van minden egyes nagy változás előtt. Köszönet mindannyitoknak, amiért részt vesztek ebben, és amiért hozzáadjátok fényetek ehhez a körhöz és a bolygóhoz.

Rengeteg szeretettel és hálával, Aisha.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése