Üdvözlet a Tó körüli negyedik Gyülekezésen, vasárnap (2013. augusztus 04.)


Kedves Barátaim!

Beléptünk az augusztusba és én úgy gondolom, hogy szorgos hónap elé nézünk. Az energiák szinte letaglóznak bennünket, szerintem mindenki érzi, hogy egy kis segítségre van szüksége a kiegyensúlyozódáshoz. Ezen a vasárnapon ismét kaphatunk egy lökést, hiszen egy új Gyülekezés lesz este 9 órakor. Az Állandó Társak ezt mondták erről:

”Úgy érezhetitek szinte robbanásig növekszik a nyomás, utána pedig olyan érzésetek lehet, mintha lyukas lufik lennétek. Ezek a fázisok váltogatják egymást, és nehezen tudtok egyensúlyba kerülni közben. Ennek ellenére ne gondoljátok, hogy valamit is rosszul csináltok, csak ezek az energetikai fellángolások nyomot hagynak rajtatok. Próbáljátok úgy fogadni őket, ahogy jönnek. Tudnotok kell arról, hogy bármilyen emelkedetten vagy mélyben isérzitek magatokat, egyikben sincs semmi rossz.

Időnként úgy érezhetitek, beszorultatok a liftbe amelyik csak fel és le járkál. A legjobb amit tehettek, ha megpróbáljátok élvezni az utat. Ez gúnyosnak tűnhet, pedig nem viccnek szántuk. Úgy értjük, az energetikai fellángolások hatására létrejött tünetek ellenére, még akkor is haladjatok csak előre, ha úgy érzitek szinte kúszva araszoltok.

Ezek az időszakok teli vannak kihívásokkal, így hasznotokra fog válni a vasárnap. Kollektívan összekapcsolódhattok ebbe az állandóan növekvő energetikai hálóba, melyet ti hoztatok létre. Megkönnyebbülést találtok majd a napi energetikai túlterheléstől.

Amennyiben kapcsolódtok, megérzitek mennyire támogatnak benneteket az energiák. Ez megtörténik akkor is, ha egy időben (este 9 órakor – Tom), és akkor is, ha más időben kapcsolódtok. Ez a hatalmas támogató energia mindig itt van, még a leghevesebb hullámok közepette is kapcsolódhattok hozzá, és megnyugvást találhattok benne. Feltöltődhettek és kiegyensúlyozódhattok ahogy kapcsolódtok a szerető fény hálójához.

Ne feledjétek el, hogy ez az energetikai háló mindig itt van. Amikor csak szükségetek van rá, kapcsolódhattok. Ezen a vasárnapon pedig sokkal hatékonyabban, hiszen együttesen kapcsolódtok.”

Én már várom, hogy nyugodtan elringatózhassam benne, és pusztán csak LEGYEK. Mélyen és lassan fogok lélegezni, engedem lebegni magam benne. Megengedem a testemnek és az elmémnek, hogy elérjék ezek a kiegyensúlyozó energiák.

Szeretettel és hálával, Aisha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése