338. rész (2013. július 31.)


Kedveseim, erős energiabeáramlás hatása alatt voltatok már egy jó ideje. Van aki nehezen találja az egyensúlyát ebben a váltásban és újrarendeződésben. Ez természetes, hiszen mindenki egyedi, így a fizikai teste és az érzelmei is egyénileg reagálnak rá. Könnyen lehet, hogy úgy látjátok egy picit más irányba vitorláztok mint a körülöttetek lévők, de ez ne aggasszon benneteket. Belül érezni fogjátok mi a helyes és mi nem, nem kell a széllel szemben hadakoznotok. Pont arra haladtok amerre ki van jelölve az út számotokra. Amíg a belső vezetést követitek, biztosan kikötőre leltek.

Nagyon hosszú utazásból érkeztek a kikötő felé. Igaz hogy a végcél ugyanaz, mégis eltérő lehet az út attól függően, mi hozott ebbe az egész projektbe benneteket. Mindenki más magvat hordoz. Ott kell elvetnetek a magvakat, ahol a legjobb feltétellel tudnak kisarjadni. Újra elmondjuk, hogy minden rendben van, csak kövessétek a megérzéseteket. Tudjatok arról, hogy bármit is tesztek (amíg követitek a megérzést – Tom) az rövid és hosszú távon is a hasznotokra válik. Ti vetitek a szeretetmagokat, és ezeket a magvakat messzire, mindenféle körülmények közé, a szélrózsa minden irányába kell vetni. Lesz akinek ez a mag az otthona közelébe kerül, míg másoknak távolabbi területeken, később kezdődik a munka. Az utatok egyedi, ne essetek pánikba ha néha szem elől veszítitek a társutazókat. Egyazon cél felé haladtok, de más szögből közelítitek meg azt.

Bármi is történjen, maradjatok nyugodtak. Bármerre is szólít a helyzet – vagy épp egy helyben maradtok – pontosan a megfelelő helyen vagytok, és azt teszitek amit tennetek kell. Valaki olyan mint a szorgos méhecske, mások pedig nyugodtabb úton vannak, vagy éppen mozdulatlanok. Mégis ugyanazt a munkát végzitek, úgy és olyan sebességgel amely a legtökéletesebb számotokra. Az eredmény is ugyanaz lesz, így nem kell aggódnotok, hogy mivel is járultatok hozzá. Hiszen mindenki mindent belead, a puszta jelenlétetek ezen a bolygón, ebben a fizikai testben biztosítja az egész vállalkozás sikerét. Ismét köszönetet mondunk nektek. Továbbra is hajózzatok és legyetek biztosak abban, hogy a szelek – bármilyen irányból is jönnek, és akármilyen erősen is fújnak – a meghatározott időben, a kijelölt kikötőbe juttatnak benneteket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése