333. rész (2013. július 04.)


Ahogy telnek a napok ki vagytok téve az egyre gyorsuló és nagyobb intenzitású beérkező energiáknak. Észre fogjátok venni, hogy a kapuk egymás után nyílnak ki szinte. Ezek közül a kapuk közül némelyik eddig rejtve volt, néhány pedig nyilvánvaló és az egész világra vonatkozik. Ismét csak azt hangsúlyozzuk, hogy a változás ideje itt van és zajlik épp, ez pedig mindenkit érint valamilyen módon. Ahogy a sebesség növekszik egyre nyilvánvalóbbá válik mindez. A fényt ugyanis nem lehet már megállítani. Bármilyen erősen is próbálják az ajtót elreteszelni, a zár kinyílt és semmilyen módon nem lehet megállítani a változást.

Sokan tanúsíthatják is ezt, hiszen nyomot hagy rajtuk az amikor bátran kiállnak a változás viharába. A bátorságotokat már mind megmutattátok. Többé már nem vagytok olyanok, akik homokra építik a házukat. Lebontottátok a régi épületeket melyeket eddig támaszként használtatok, és kicseréltétek olyan dologra ami erősebb az acélnál is. Így már tudjátok, hogy semmi nem tud kárt okozni benne.

Persze lesznek pillanatok amikor nem érzitek majd ilyen biztonságban magatokat, hiába tudjátok mindezt. Ilyenkor nyúljatok ki és kérjetek segítséget a többiektől. Emlékeztetni kell magatokat arra, hogy már nem az a személy vagytok akik voltatok. Az utóbbi hónapokban rengeteget változtatok, olyan mintha teljesen kicseréltétek volna a személyazonosságotokat. Kívülről lehet nem sok látszik ebből, de úgy gondoljuk a valódi önvalótokat sokkal jobban megismerhettétek az elmúlt hetekben. Mindez így folytatódik és még jobban megismeritek az elkövetkező napokban. Bármit is hoznak ezek a nappalok és éjszakák, fontos, hogy szakítsatok elég időt arra, hogy ne veszítsétek szem elől a magvatokat. Az elsődleges küldetésetek az, hogy újrakapcsolódjatok az összes rétegetekkel, melyet ebben az emberi szerkezetben gyűjtöttetek össze. Elképzelhető, hogy jóval több réteg van mint aminek a tudatában vagytok most. 

Ne vonja el a figyelmeteket a külvilág, és a belső zaj sem, különben könnyen letérhettek a teljes újrakapcsolódás útjáról. Úgy tűnhet már befejeztétek ezt az utazást, de újabb és újabb réteget fogtok találni ebben a játékban. Biztosak lehettek benne, hogy jó sok kincs vár még rátok. Ez ugyanis egy kincsvadászat, amit pedig találtok az nem csak örömet fog okozni, de hatalmas segítséget is nyújt a bolygótoknak. Keressétek hát és találni fogtok. Amit pedig találtok az sokkal értékesebb lesz mint bármilyen felhalmozható kincs. Hiszen mindez belül van, de hatalmasabb mint gondoltátok volna. Készüljetek fel, hogy lenyűgöz a nagysága benneteket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése