Üdvözöllek a Tó körüli harmadik Gyülekezésen (2013. július 07. - vasárnap)


Az idő tekeredik és nyúlik, nehéz is követni a napokat, de július 7-én, vasárnap ismét egy gyülekezés lesz este 9-kor CET. Tudom, hogy nem csak én érzem a nyár forróságát, ti is tanúsíthatjátok a nyomást és a szeretetet amely továbbra is csak zúdul befelé. Az energiák igen intenzívek, a hatásuk pedig mindenkit érintenek. Azt is láthatjuk, hiszen sokan kezdik érzékelni, hogy történik ”valami”. Úgy gondolom a mostani gyülekezés segít ezen energiák továbbküldéséhez. A következőt mondták erről az AT-k:

”Gyorsan közelítetek a kiszemelt naphoz, a következő gyülekezés napjához. Már egész jól hozzászoktatok ahhoz, hogy összehangolódtok ezzel az energetikai hálóval melynek a felállításában is segédkeztetek. Megvan az egyéni tapasztalatotok arról, hogy ez a háló hogyan tud segíteni nektek. Egyben egy biztonságos háló, másrészről pedig feltölt titeket és a környezetetekben lévőket is.

Ahogy változtok, az egész világ veletek változik. Amint sikerül Eggyé válnotok ezzel a gyönyörű energetikai ráccsal, segíteni tudtok felerősíteni a közeletekben lévőket is. Hiszen mindez nem csak a ti hasznotokra van kedveseim. Persze megérdemlitek ezt a plusz segítséget mindazok után amin keresztülmentetek. Ez a szeretetháló a bolygó minden tagjáért van. A mostani gyülekezetet arra fogjuk használni, hogy a kifelé fodrozódó hullámok egyre láthatóbbá váljanak mindenki számára. Ezúttal nem csak fogadó felek lesztek, hanem ezen gyönyörű energia sugárzó részei is. Érezni fogjátok ahogy az energia középpontja (kerékagya) vagytok, amely minden irányba sugároz/ragyog.

Ne gondoljátok, hogy mindehhez valami különleges dolgot kell tennetek, hiszen már most is a szeretet világítótornyai vagytok. Viszont most ezt a képességeteket jobban ki fogjuk használni. Tekintsetek hát magatokra világítótoronyként, ami szeretetet sugároz amerre csak a szem ellát. Beborítjátok a bolygó felszínét, az együttes hatás pedig rengeteg embert fog elérni.

Ezúttal is megköszönjük, hogy azok vagytok akik és azt teszitek amit. Amit TESZTEK azáltal teszitek, hogy pusztán VAGYTOK. Mindezért pedig az Egész Teremtés részéről mondunk köszönetet nektek. Ti vagytok az útmutatók, vasárnap pedig szó szerint fényt fogtok sugározni a bolygó lakosságára. Ezért nem tudunk elég köszönetet mondani.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése