337. rész (2013. július 16.)


Amint már említettük is, ez az időszak egyeseknek frusztráló lesz, míg másoknak történésekkel teli. Pozitív értelemben mondjuk ezt, hiszen az ajtók kinyíltak. Mi rejlik ezen ajtók mögött? Csak annyit mondunk róluk, hogy olyan dolgok amiket már eddig is ismertetek, de régóta rejtve volt előttetek. Most viszont eljött az idő, hogy megnyíljanak. Ugye az év ezen időszaka (nyár – Tom) a pihenésre teremtetett, mégsem lesz pihenéssel teli. Úgy fogjátok magatokat érezni mint egy lelkes tanuló, aki épp újrakezdi az iskolát.

Nyugodjatok meg. Attól függetlenül, hogy nagyon lefoglaltnak találjátok magatokat, meglátjátok milyen sok örömet okoz ez az aktivitás. Ti mind a kitágulásra vágytok, és úgy érzitek számos módon feszegetitek a határaitokat is. Annyira éhesek vagytok a tudásra mint eddig még soha. A legváratlanabb helyeken fogjátok megtalálni az információt, minél jobban megnyíltok erre, annál több oldalról nyilvánul majd meg. Minél többet isztok ebből a tudásból, annál szomjasabbak lesztek.

Jogosan, hiszen ez az emberiség újraképzésének a kezdete csupán. Mindez még csak ízelítő. Nézzetek hát körül, ne maradjon ki egyetlen édes morzsa sem. Lehet hogy a többiek nem veszik észre, de ti meglátjátok az értékeket, így igazi kincsvadászattá válik az egész.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése