66. rész - bevezetés a két idővonalba

Sokatok számára az utolsó néhány nap nagy szenvedés volt. A bolygót bombázó heves energiák megterhelték a testeteket és a lelketeket is. Azon se csodálkoznánk, ha sokan az utolsó napokban nem tudtak semmit sem elvégezni a bénultságtól. Néhány órán belül beléptek a 2012-es évbe, és ezek az energiák felkészítenek az elkövetkező időszakra.

Ugye már mondtuk, hogy sokan maguk mögött hagyták már rég a 2011-es év energiáit és már az új év energiáit érik el. Ezt akár úgy is érezhetitek, hogy ti már a következő évet élitek, a körülöttetek lévő világ viszont még mindig az új év eljövetelét várja. Ez egy nagyon jó példa arra, hogy megmutassa, a bolygótok most két funkciót lát el. Egyiket azoknak, akik még mindig a régi idővonalhoz vannak láncolva. A másikat azoknak, akik áthidalták már ezt a szakadékot és az új idővonalra/idővonalba ugrottak. Lehet, hogy nehéznek tűnik a jelenleg helyzetben való manőverezés, de az új év (2012.) végére mindannyian kényelmesen fogtok tudni úszni a végtelen idő új óceánjában. Ez mellett látni fogjátok, hogy az emberiség másik része azzal szenved, hogy megpróbálja magát elszakítani attól a posványtól, amibe sűllyedt (a saját választása miatt).

Egy kis időbe telik, amíg hozzászoktok ehhez. Képesek lesztek arra, hogy észrevegyétek az idő érzékelésében való különbséget, valamint azt is, hogy ugyanazt az eseményt két teljesen különböző módon is meg lehet tapasztalni attól függően, hogy azt választod, hogy a régi idővonalban szeretnél maradni, vagy az újból érzékeled.

Az eljövő év az egyensúlyért folytatott harc lesz, kedveseim. Hiszen sokan per pillanat egyszerre a két világban álltok, és nagyon sok energiát fog igénybe venni az, hogy továbbra is talpon tudjatok maradni, ha a régi idővonalhoz ragaszkodtok (azon csüngtök). Eljön az idő, amikor választásra lesztek kényszerítve, és egyik vagy másik oldalra kell majd helyezzétek magatokat. Nem maradhattok kapcsolatban egyformán mindkettővel, mert ez széttépne benneteket. Visszatérünk erre a témára még, ahogy érzitek a szétválás hatásának erősödését. Az új idő eljövetelének jele hangosan lesz beharangozva, és mindenkinek tisztán értetődően.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése