78. rész - az emberi nagyságról

2012. január 25.

Ma ismét szeretnénk gratulálni az eddig elért eredményekért. Nem egyszerű dolog kivonni magatokat a harmadik sűrűségű világ ingoványából, hiszen az élet irányába tett alacsony elvárásaitok nagyon lehúznak benneteket. Végre elkezdtek távolabbra tekinteni az eddigi látóhatárnál (amit eddig valósnak véltetek), és azt fogjátok látni, hogy a végtelenbe nyúlik és üdvözöl benneteket. Más szavakkal, az egyetlen korlátozás, ami innen rátok vonatkozik az, amelyet ti magatok vesztek saját magatokra.

Évezredeken át az emberiség egy vesztett csatát vívott önmagával és az ambícióival, csupán egy töredéketek tudott kiemelkedni az emberiség tengeréből, és amikor ezt el is érte, könnyű célpontjaivá vált azoknak (a többieknek), akik kitartóan vissza akarták tartani őket. Így azok, akik bármilyen nagyságot is mutattak be a történelmetek során, kiűzettek a létezésből, hiszen fenyegetést jelentettek a társadalomra, így bármi áron el kellett tűntetni őket.

Amikor azt mondjuk, hogy nagyság, akkor nem az emberi hierarchián elért nagyságra gondolunk, hanem azokra a nagyszerű emberekre, akik alázatosak a szívükben. Azok az élő és lélegző emberek, akik ráébredtek, hogy Isten lényegét hordozzák magukban, és hogy nincs szükségük semmilyen ember alkotta nagysághoz kötődni. Ezek azok a nagyszerű emberek, akik rájöttek, hogy meg tudják változtatni az egész világukat, csupán azáltal, hogy megváltoztatják magukat (azzá változtatják, amik valójában).

Ti vagytok a hősök hősei. Nem az a célotok itt, hogy nagy anyagi gazdagságot harácsoljatok össze vagy hírnevet. Nem, ti azért vagytok itt, hogy kitartsatok mindenben/bármiben, hogy a bennetek hordozott fény áttörjön végre a sötétség szívén. Ti nem fogjátok fel, hogy már jócskán megtettétek ezt a feladatot, hiszen a sötétség szíve több ezernyi fénynyíllal lett már most is átdöfve. Minden egyes ember, aki végre megtalálja a valódi lelkét, egy nyilat döf bele. Ezek a nyílvesszők pedig sosem tévesztenek célt, kedveseim. Meg fogjátok látni ti is a valóságot, ne engedjétek, hogy a sötétség illúziója csüngjön továbbra is rajtatok. Az már pusztán maradék, halvány szellem. Azok, akik még mindig ragaszkodnak a változatlansághoz, fenntartják a sötétséget, de ez el fog párologni. Nagyon is hamarosan, hiszen a fény/nyílvesszők garmadája fogja darabjaira tépni az el nem fogadást, és nem csak a ti fényetek nyílvesszői, hanem maga a világegyetem anyagának fény/nyilai is.

Figyeljétek és lássátok meg, ahogy elérkezik a műsor hozzátok. Ti vagytok a kiválasztottak és jól választottak, a jövő partjai már most várnak rátok. Örvendezzetek, hiszen győztesek vagytok már most! Ne érezzétek soha többet azt, hogy el vagytok hanyagolva, vagy hogy nem vagytok meghallgatva, hiszen a világegyetem meghallgatta a szabadságra való kérelmeteket, és hangos, tiszta választ adott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése