83. rész - a szeretet és kapcsolódás érzése

2012. február 6.

Lehet, hogy a dolgok egy kicsit csendesebbnek tűnnek ebben a pillanatban, de nem így van, hiszen nagymértékű változáson estek át. Lesznek, akik úgy érzik magukat, mintha alva járnának. Mintha a világban való részvétel és tartozás nem is létezne. Másoknak olyan lesz, mintha víz alatt lennének, mintha egy furcsa érzés húzná le őket.

Ugye az elmúlt hetekben heves energiabombázás volt, és ez egyfajta láncreakciót indított el. Nem csak a testetekben, hanem mindenben körülöttetek. Hozzátok képest a világ többi része teljesen tudatlan erről a folyamatról, de érezni fogják a hatását. A bolygótokon a nyugtalanság, az erőszak és a feszültség megnyilvánul. Világotok eddig változatlan részei elpusztul, és jó céllal.

Ugye egy nagyon alapos tavaszi nagytakarításhoz hasonlítottuk ezt, még ha ez az év másik időszakában is történik. Mondjuk úgy, hogy idén (2012.) a tavasz egy kicsit előbb jött el. Nem a teljes boldogság és békés teendők tavasza lesz, távol sem. Hanem az új, nagyon életteli energiák rétegeinek megnyilvánulása. Ahhoz, hogy a bolygótokat megtisztítsátok a felgyülemlett mocsoktól és portól, egy jó erős felkavarás (felrázás) szükséges. Éppen ez történik.

Ez csak egyre hevesebb lesz, ahogy a napok múlnak. Ezért érzitek magatokat ennyire tompának, mintha műtét előtti érzéstelenítőt kaptatok volna. Nem üt ki teljesen benneteket, de letompítja az érzékszerveiteket és lenyugtatja az aggodalmaitokat. Ez nem azért történik, hogy érzéketlenné tegyen benneteket. Úgy gondoljuk, hogy képesek vagytok már egy - a színpadtól elkülönült nézőként - részt venni a felfordulásban, és ez egy fontos dolog. Ahhoz, hogy gyökeret tudjatok verni az új világban, a régiből vissza kell őket húzni. Amennyiben nem tudjátok magatokat teljesen kiszabadítani a régi érzelmi kapcsolatokból, a szabadulás lehetetlenné válik.

Ez nem azt jelenti, hogy érzéketlen, hideg szívű emberekké kell válnotok. Csupán tisztán kell látnotok, hogy egy illúzióban éltek, mely néhány kapzsi embernek kedvez csak. Semmit nem nyertek azzal, hogy továbbra is részt vesztek ebben a zavaros játékban, ezért ösztönzünk benneteket arra, hogy vágjátok el a régi kapcsolódást teljesen. Ezt nem lehet egy suhintással megtenni. Kemény munkára van hozzá szükség, és több lépésre is. De közülük a legfontosabb a mentális elengedése az összes régi dolognak. Így egyre jobban azt fogod látni, hogy csupán megfigyelője vagy a drámai mintázatban kibontakozó világnak.

Sokan azt hiszik, majd valami mentálisan letompított zombivá váltok, de ez nem így van. Csak azt jelenti, hogy az érzelmi képességeitek egy sokkal józanabb életmód felé hangolódnak. Kiszabadítjátok magatokat az illúzió karmaiból, melyben generációk óta a félelem és az erőtlenség tartott fogva. És az érzelmi erőtöket az eljövő fény felé fogjátok összpontosítani. Tehát továbbra is erős érzelmeitek lesznek, de látni fogjátok, hogy új módon nyilvánulnak meg. Olyan módon, amelyben a szeretet és a kapcsolódás érzése a hála könnyei felé vezet benneteket.

Látjátok, ti mindannyian gyönyörű érző lények vagytok, és most végre képesek lesztek elérni a szeretet és együttérzés teljes terjedelmét. Nem fogjátok többet terméketlen talajra pazarolni. Végre a teljes szívetekből tudtok majd szeretni, és meg fogjátok látni, hogy milyen erős ez a szeretet. De először fel kell szabadítanotok a szíveteket a régi dolgok terhétől. Ez nem könnyű folyamat, ahogy már említettük. Hiszen ez egyben azt is jelenti, hogy elkülönültök a szeretteitektől. Viszont fontos, hogy átessetek ezen a folyamaton, hogy kiszabadítsátok a saját fényeteket. Csupán utána tudtok fény lenni a többiek számára, és még akkor is csak azok fognak követni benneteket a szabadság kapujához, akik úgy döntenek.

Ismét csak kijelentjük, hogy nem a ti dolgotok az, hogy a többiek átlépjék a választóvonalat, ez rajtuk áll. Mindenkinek szabad választása van, de csak saját magáért dönthet. Hagyjátok magatok mögött a bűntudat nehéz poggyászát, nem tartozik hozzátok, sem máshoz. Csak magatokat hozzátok el a válaszvonalhoz, csupán ennyit kérünk. Még így sem könnyű feladat, hiszen annyi extra poggyászt szedtetek össze az út során. Eljött az idő, hogy szétválogassátok azt, ami valóban a tiétek attól, ami a másé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése