74. rész - a mindent átható anyag hatása, fontossága

A mai üzenet során a sötét anyag és sötét energia rejtélyeibe szeretnénk újra elmerülni. Ez a mindent átható intelligencia eddig rejtve maradt a tudósaitok előtt. Megtapsoljuk azt az igyekezetet, hogy egyre mélyebbre próbálnak hatolni az ismeretlen mélységeibe, de ahogy már mondtuk, az avatatlan szemnek lehetetlen lesz ennél tovább hatolni, mint ameddig eljutottak. Viszont mi - a fénymunkások hálója segítségével - néhány szemet betanítunk, néhány bölcs férfit és nőt, hogy megnyissák a szemüket erre. Ezen emberek szemén és elméjén keresztül a csendes, de mindig jelen lévő energia rejtélyei elkezdik felfedni magukat.

Az univerzum – pontosabban multiverzum – egy élő-lélegző entitás. Persze a lélegzésére az áramlatok cseréjeként utalunk, nem pedig arra a folyamatra, ahogy percenként a tüdőtök oxigénnel látja el a véreteket. Nem, ez a folyamat egy lassú, de szilárd ritmusa az áramlatoknak, melyek átáramlanak az egész univerzumon, és ahogy az emberi lény be- és kilégzése, úgy ez a folyamat is létfontosságú bizonyos anyagok szállítására. Ugye tisztában lehetsz azzal, hogy a tested nem csak azért használja a tüdődet, hogy az élethez fontos elemeket lásson el, de azért is, hogy eltűntesse a nemkívánatos része(cské)ket a rendszeredből. Tehát ez egy kétutas rendszer, táplálja és megtisztítja egyben a testedet, hasonlóan lehet leírni ennek a sötét anyagnak vagy energiának a funkcióját, amint behálózza az univerzumot.

Ugye már említettük, hogy ez a végső energiaháló - ahol minden, ami csak létezik, megtalálhatja a végtelen forrást nem csak az életenergiához és működéshez -, de ez mellett itt van tárolva az összes kollektív élő memória is, mely elérhető mindenkinek. Ez alatt értjük azokat a lényeket, akik megfelelnek ennek az anyaméhnek az elérésére, és ahogy már említettük, az emberi lények régóta le lettek vágva erről a hálóról, a világegyetem sötét sarkaiból származó hívatlan „lakótársaknak” köszönhetően.

Erre még visszatérünk, de hadd folytassuk ennek a mindent átható anyagnak a hatásával az egész teremtésre. Kanyarodjunk csak vissza a belégzésre és kilégzésre, és hogy mit csinál ez a lassú, de állandó ritmus. Az energia és információ átadását hasonlíthatod a belégzéshez. Olyan, mintha egy zsinórra lenne kapcsolva, amely élettel töltve pulzál és biztosítja, hogy az életerő egyenletesen el legyen osztva a multiverzum minden sarkába vagy sejtjébe. Ugyanakkor egyenlő arányú tudás szétosztást is biztosít. Abban a pillanatban, ahogy valami rákapcsolódik erre a „zsinórra” (hálóra), automatikus elérést kap az összes, bárhol a hálón megtalálható intelligenciához.

Hadd magyarázzuk meg. A tudás közös forrásként tekinthető, amikor valamire fény derül, attól a pillanattól fogva egy nagy memóriabankban van tárolva. Minden entitás, aki rákapcsolódott, automatikusan eléri ezt az új információt. Olyan, mint amit „freeware”-nek (ingyenes szoftvernek) neveztek a számítógépes hálózatotokon, ahová bárki bejelentkezhet, és ingyen letöltheti ezt az információt vagy programot, hogy fejlessze a szakképzettségét. Ez teljesen ellentétes azzal, mint ami most van a bolygótokon, a tudás nem csereeszközként van kezelve, nem valami olyanként, amely által hatalmat nyersz a többiek felett. Távol áll ettől, erre úgy tekinthetsz, mint ami a közösbe tartozik, és mindenki egyaránt használhatja, hogy ugyanazt a megértési szintet tudja elérni, hogy ugyanúgy tudjon tovább fejlődni.

Ez furán hangzik, de ez a kiegyenlítő hatás a legnagyobb titka a multiverzumnak, ez az, ami az alapja az egész szerkezetnek. A tudás hatalmi forrásként való felhasználását nem tolerálják. Ugyanúgy, mint ahogy azt sem, hogy ezek a bitorlók arra használják a hatalmukat, hogy fontos információkat tartsanak vissza és ezáltal uralják a többieket. Ez az egyenlő arányban szétosztott információ tiszta kommunikációt is biztosít. Így a különböző civilizációknak nincs nehézségük az egymással való kommunikációval, hiszen ugyanabból az energiabankból származó megértést osztják. A konfliktusok kitörése ezáltal minimális, hiszen lehetetlen valakit a sötétben tartani.

Visszatérve a kilégzéshez vagy megtisztításhoz. Ez egy másik funkciója ennek a sötét anyagnak. Olyan, mint egy kozmikus mosógép vagy újrahasznosító állomás. Ugye minden élőlény mellékterméket hoz létre a biológiai folyamata alatt. Az energia számos formában jut a testbe és fel is van használva, ezt követően a mellékterméket el kell távolítani. Nem az élelmiszer emésztésére gondolunk, hanem az energia „emésztésére”. Sok embernek ez a fogalom nagyon furcsa/idegen, hiszen semmilyen módon nem „látták” ezt eddig. Ti viszont már jártasak lehettek az energia letöltésben, de valószínűleg nem tudjátok, hogy ez egy kétutas rendszer. Ami bejön, annak ki is kell mennie valamilyen formában, ez az előre-hátra pulzálás az energiahálóban épp olyan fontos a jólétetekhez, mint a lélegzés.

A fizikai testetek meg kell, hogy „eméssze” mindezeket az új energiákat, és hogy ezt megtehesse, fel kell, hogy tudja dolgozni ugyanúgy, ahogy az anyagcserétek (ahogy üzemanyaggal látja el a testeteket). Tehát be kell, hogy fogadja az energiákat. Fel kell, hogy dolgozza olyan módon, hogy elosztható legyen a rendszeretekben, fennakadás nélkül, elkerülve bármilyen stresszel teli hatást rátok nézve. Valószínűleg már hallottatok a „leföldelésről”, ugye ez egy megerősítés, egy nagy mosoly erre a folyamatra, hogy képesek legyetek „ki- és belélegezni” ezeket az energiákat anélkül, hogy fennakadás jelentkezne a rendszeretekben. Ez az energiafogadó folyamat állandó kell, hogy legyen, de biztosítani kell neki a szabadon folyást is. Amennyiben nem tudod ezt biztosítani a „melléktermékek”, amelyek létrejönnek, meg fognak mérgezni.

Ez a folyamat a kozmikus szinten is hasonló, hiszen a teremtés minden egyes részecskéje állandóan „élve és lélegezve” van a hálóhoz kapcsolva. Az egész hálózat állandóan meg kell, hogy tisztítsa magát az összes „energiahulladéktól”, ez a szerepe a sötét anyagnak. Ne feledd, hogy az összes energia állandóan újrahasznosítva van, tehát bármilyen „hulladék” automatikusan vissza van alakítva egy olyan formába, amely ismét szétosztható a rendszerben.

Ugye már említettük, hogy a Föld bolygó most lép be a különleges helybe a kozmikus hálóban. Egy olyan helyen keresztül, amelyen rendszeres időszakonként áthalad, amelyet a „galaxis központja”-ként vagy fotonövként ismertek. Ugye úgy mondtuk, hogy ez egy kozmikus „autómosás”, egy olyan hely, ahol ezt a megtisztító folyamat különlegesen mélyreható, és amelyen keresztüljutva különleges ragyogást kapnak a birodalmak. Ez változáshoz vezet mikro- és makroszinten is. Tehát a tested minden egyes sejtjében és ugyanakkor nem csak az egész bolygódon, de az egész naprendszeredben is. Ez furán hangzik, de még a tudósaitok is dokumentálták a szomszédos bolygóitok légkörében történő váratlan változásokként. Minden kapcsolatban van (össze van kapcsolva), így ez is, és bejelenti az annyira várt „tavaszi nagytakarítást”, ami új és könnyebb életet biztosít mindenkinek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése