76. rész - a láthatatlan láthatóvá válik

2012. január 21.

A mai üzenet sok embernek nehezen emészthető lesz, ismét az űr mélységeibe szeretnénk vezérelni benneteket. Néhány, a szemetek és elmétek elől elrejtett titokra.

Évszázadokon keresztül kutattátok az eget valamilyen értelem/jelentés után. Sokan befelé fordultak és elindultak az elméjük útján, ami majdnem a józanész határáig ment (majdnem beleőrültek – Tom). Ezt meg is lehet érteni, hiszen az éjszaka csillagainak szinte határtalan tengere nehezen felfogható. A láthatatlan kozmosz pedig ijesztő, hiszen szinte lehetetlen az elmétekkel ezt felfogni.

Sokan úgymond a könnyebb utat választották, és úgy vélik, hogy az emberiség az egyetlen intelligens faj a világegyetemben. Mások túl sok horror-filmet néztek és úgy vélik, ha van is más intelligens élet valahol, akkor az csupán arra vár, hogy lecsapjon a gyanútlan Föld bolygóra és rabigába hajtsa a lakóit, talán még meg is reggelizzen belőlük. Közületek azok, akik úgy vélik, hogy nem ti vagytok az egyedüli intelligens lény a világon, még mindig a kisebbség. A többieket már ez a puszta tény is még mélyebb félelembe űzné. Összedőlne a világuk(képük) és az, hogy szomszédok veszik körül, rossz hírként érné őket.

Ez egyáltalán nem rossz hír, de bizonyosan hozzá kell szokni ehhez a tényhez, hogy mások is léteznek. Eljön az idő, amikor láthatóvá válunk mindenki számára, nem csak pár kiválasztott tekintet részére. Szeretnénk, ha az érkezésünket jó szívvel látnátok, ne azok vezessenek benneteket, akik a váratlan vendégek gyors elpusztítását szándékozzák tenni.

Az egy dolog, hogy eljátszik valaki a gondolattal és egy egész más dolog ráébredni egy nap, hogy számtalan más lénnyel együtt laktok ebben a világegyetemben. Közülük jó pár evolúciós szintje messze meghaladja a tietekét. Amit eddig igaznak tartottatok, abból nem sok marad meg. Amikor majd úgy tűnik, hogy a talaj kicsúszott alólatok, akkor erős alapokra lesz szükség, hogy talpon tudjatok maradni. Közületek is sokan „idegenek” vagy inkább úgy mondhatnánk, hogy földönkívüli eredetűek, ez az eredet egyre jobban meg fog mutatkozni. Készen fogtok állni arra, hogy visszakapjátok az örökségeteket, amikor eljön a nap, de addig fontos kinyitogatni az ajtókat a szív legbelsőbb kamráira, és elkezdeni a beszélgetést úgymond azokkal otthon. Ez sokat fog segíteni és a válaszok, amiket az elmétek kap, meg fog erősíteni benneteket, ami szükséges is a következő tudatossági szint megközelítéséhez.

A következő tudatossági szint magával hordozza sok eddig ismeretlen képességeiteket, amelyek elsorvadtak, ahogy erre az alacsonyabban lévő vibrációs szintre léptetek (le), hogy emberi testben lehessetek. Kint az űrben minden lehetséges, de lent a Földön oly sok korlátozásotok van arra, hogy mit tehettek meg és mit nem. (Mi egyezik a természeti törvényekkel és mi nem – Tom.) Ezek a törvények sok esetben csak magadra vállaltak, és ahogy megemeled a vibrációs szintedet, úgy ezek a törvények egyre kevésbé fognak rád hatni, vagy egyáltalán nem. Így elkezdheted elérni egyre jobban a többi szintet is. A tanulási görbe sokak számára igen meredek ívet fog mutatni. Okkal, hiszen jártas kell, hogy legyetek újra azokban a tulajdonságokban, amelyeket ott kellett, hogy hagyjatok az ajtóban, amikor beléptetek a földi birodalomba.

Azt se feledjétek el, hogy sokan különleges céllal vagy feladattal vagytok itt. Ahhoz, hogy be tudjátok azt teljesíteni, képesnek kell, hogy legyetek arra, hogy elérjétek a mélyen lévő magotokat. Ez a valódi önvalótok, nem pedig a külső emberi lényetek, mely oly sokáig elfedte a ragyogásotokat. Amikor elérünk a partjaitokra, azon a napon meg fogjátok mutatni a valódi éneteket, és nem fogjátok eltéveszteni, hogy honnan is származtok.

Azok számára, akik úgy vélik, hogy az emberiség az egyetlen fejlődő (fejlett) lény, ez nagyon erős lesz. Azoknak is, akiket a propaganda megijesztett, hogy bármi, ami nem emberi, az csak ellenség lehet. Tehát ez a megnyílás nagyon erős hatással lesz a társadalmatokra.

Számos módon tudjuk megnyugtatni a dühös vagy félelemmel teli elmét, hogy könnyebb legyen számukra az átmenet. Annak megemésztése, hogy a világuk többet soha nem lesz olyan, mint amilyen eddig volt. Lesznek olyanok is, akik visszautasítják azt, hogy egy olyan világban éljenek ezentúl, amit ennyi „kívülállóval” kell megosztaniuk. Számukra gyors (és magukra kimért) kilépés lesz ebből az életből, utána vissza tudnak térni egy „fejlettebb” és nyitottabb inkarnációjuk során, vagy megkapják a lehetőséget, hogy újra kezdjenek mindent egy nagyon hasonló világban, mint amelyet elhagytak.

A bolygótok a harmadik sűrűségből egy magasabb vibráció felé tart, és akik visszautasítják a rezgésük megemelését, nem folytathatják tovább a létezésüket itt. A testük nem bírja el a magas vibrációk bejövő hullámait. Gyorsan szétesik, emellett az elméjük sem tudja elfogadni azt, ami történik, úgymond túl sok ez nekik.

Fontos, hogy felkészüljetek, ezt több módon is megtehetitek. Tudatosan meditáltok az éber órákban vagy az álom során. Engedjétek meg, hogy a láthatatlan láthatóvá váljék. Ahogy megnyitjátok a szíveteket és elméteket, ezek a dolgok elkezdenek beszivárogni a tudatotokba. Több formában is történhet, sok közülük olyan, amire nem számítatok, de engedd meg magadnak, hogy meglepődj, ne állíts fel elvárásokat (hogy milyen legyen ez).

Lesznek időszakok, amikor rémisztőnek tűnik ez a megnyílás (a láthatatlanra), de hallgassatok a szívetekre, az tudni fogja, hogy okkal ijedtetek meg vagy téves riasztás volt. Ugye odakint sem mindenki a fényt képviseli, de nem szeretnénk most ezzel foglalkozni. A szívetek mélyén tudni fogjátok, hogy valami a fényt képviseli vagy sem. Ne féljetek, a fény képviselői számbelileg túlszárnyalták a megmaradt sötét lényeket, nagyjából 1 millió az 1-hez arányban. Nem látjuk ezt problémának, mert akik a fényben vannak, azokat valószínűleg meg sem merik közelíteni ezek a kis lények. Ha viszont mégis megtörténne ez, akkor könnyen le lehet őket söpörni. Maradjatok tisztaszívűek és engedjétek, hogy ragyogjon a fényetek, a paraziták pedig el fognak hagyni benneteket.

Tehát láthatjátok, hogy a felfoghatatlannak tűnő világegyetemben sem kell félni a végeláthatatlan sötétségtől, melyet az égbolton láttok. Fényből áll, és ez a fény most eljött a bolygótokra, és itt is marad. Vele együtt számos új barát érkezik. Reméljük, hogy hamarosan találkozunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése