69. rész - döntened kell

Van, amikor az emberiség az ismeretlenbe lép, és ebben az évben (2012-ben) eljött az idő arra, hogy megtörténjen egy ilyen lépés. Sok embernek az elkövetkező néhány hónap több mint kihívó lesz, hiszen annyi változással fognak találkozni, olyan rövid idő alatt. Igaz hogy már felkészültetek erre, de amikor elindul a műsor, sokan vissza fognak fordulni a félelemhez. Senkit nem hibáztatunk, ha így dönt, csupán kijelentjük, hogy ez az út nem a gyenge szívűeknek való, és ez nyilvánvalóvá is válik az elkövetkező hetekben.

Annyi minden félre lett már söpörve az egyre növekvő áramlatban, de most egy változás-vihar előtt álltok, amely még a stabilnak tűnő egyének alól is ki fogja rántani a talajt. Ez nem ijesztgetés, csupán jó tanács, készülj fel bármire. Többek elmondták már, hogy mi fog történni, de sokan pontatlanul tették ezt. Ez érthető is, hiszen felfedezetlen területen jártok, szinte lehetetlen intellektuális találgatással megjósolni, hogy mi fog következni.

Lehet, hogy furán fog hangzani, de az életetek a feje tetejére fog állni, a szó minden értelmében, de ennek a változásnak a végeredménye nagyon is pozitív lesz számotokra. A változások, melyekre utalunk, nem valami felszíni sminkelése a bolygótoknak, mely egy kicsit élhetőbbé teszi. Nem, ez egy teljes átváltozás. Várd a csodát, mert csodálatos lesz az, amit kapni fogtok, viszont a régi szemetet el kell, hogy mossa a beérkező fény. Ahogy már mondtuk, ennek a megtisztító folyamatnak teljesnek kell lennie, és az is lesz, sokaknak ez fájdalmas, de elkerülhetetlen. Készülj fel amennyire csak tőled telik.

Már beszéltünk a párhuzamos idővonalakról, amelyek a bolygótokon érvényesülnek a megtisztítási folyamat során, ez most játékba lendül. Eljött az ideje, hogy határozott választást (voksot) tégy le az mellett, amelyik idővonalra (idővonalba) helyezed a jövődet. Azt tanácsoljuk, hogy dönts bölcsen. Jusson az is eszedbe, hogy nem elég ehhez pusztán a szó, hanem a benned lévő hang dönti el, hogy a régi idővonalhoz vagy az újhoz szeretnél csatlakozni. Könnyűnek hangzik, de lehet, hogy a lelked és az egod még nem játszotta le ezt a csatát. Ez most nem olyan, mint egy új autót vagy új munkát választani. Arról döntesz, hogy ezentúl a lelkedre hallgatsz, vagy örökre az ego diktálta világ csapdájában maradsz. Azt se felejtsd el, hogy az ego semmitől sem fél jobban, mint a saját eltűnésétől (eltörlésétől) az erős lélek által. Ezért mindent meg fog tenni, hogy azt hidd, hogy már feladta.

Annyian be lettetek már csapva abban a gondolatban, hogy már el sikerült tüntetnetek az összes maradványát annak az öreg és kitartó hangnak (ego), mégis újra és újra úgy találjátok, hogy a viselkedés régi mintázatában vagytok, mely azért van felállítva, hogy meggátolja a saját hatalmotok/erőtök megtalálását. Bízz magadban! Ha mélyen belülre mész, akkor meg fogod ennek az igazságát találni, valamint a szükséges erőt is ahhoz, hogy elvágd a régivel való kapcsolatot. Régi tanácsnak tűnhet, de nagyon is időszerű, hiszen most van itt az idő azoknak az eléggé bátraknak, akik be szeretnének szállni az új felé induló vonatba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése