159. rész (2012. június 30.)

Egy pillanatra se képzeljétek azt, hogy a képzeletetekkel játszunk. Több valóságban vagytok egyidejűleg, és ahogy betekintetek a képzelgésetek mögé, nehéz elfogadnotok a következő napra való rálátásotokat. Nos, ezek a napok nem egy paradicsomban eltöltött napok, hiszen szembe találtátok magatokat a valósággal, az éber óráitokban. Mindez akkor történik, ha nem sikerül elszakítanotok magatokat ettől a horror műsortól és nem sikerül ráhangolódnotok a másik csatornára, ahol a szabadság uralkodik és ahol a lelketek egy egész más hangon szól.

Nos, ezek szép szavak, de kérditek, hogy mit is értünk ez alatt. Térjünk a tárgyra. Elsődlegesen fontos, hogy elkülönítsétek magatokat attól az “igazságtól” és abbahagyjátok a drámában való szerepeteket, amelyet az uralkodóitok állítanak elétek a nap 24 órájában. Ez alatt értjük a rossz híreket, amiket elétek tálalnak, s fontos, hogy érzelmileg elszakítsátok magatokat tőlük. Tudjuk, hogy ez nem egyszerű, de jusson eszetekbe, hogy minden egyes alkalommal, ahogy a harag, a szomorúság és a kétségbeesés csapdájába estek az embertársaitokkal és a bolygótokkal, akkor azt az energiát tápláljátok, amelyet nem kellene.

Sokkal fontosabb szerepet játszotok, mint eddig, hiszen több energiát hordoztok, ezáltal pusztán a jelenlétetek nagyobb változást tud létrehozni, mint ezt megelőzően. Fontos, hogy megértsétek, mennyire erősek vagytok. Ez nagyon nehéz számotokra, hiszen továbbra is az emberi faj tagjaként tartjátok számon magatokat, ezáltal minden erőtökkel arra törekedtek, hogy a többség/mindenség javára tevékenykedjetek(ahelyett, hogy minden erőtökkel arra törekednétek, hogy felismerjétek valós mivoltotokat és kiszabaduljatok a drámából - Tom). Mindeneteket bevetitek ennek a bolygónak a javáért. Úgy, ahogy erre kiképeztek benneteket, az alapján, ahogy a benneteket uraló erők meghatározták. Amennyiben csupán az ösztöneiteket követitek, az Ő kezeikre játszotok. Jobb, ha abbahagyjátok a jószág etetését és visszaveszitek a saját hatalmatokat.

Más szavakkal, ideje visszahúznotok magatokat a csatából. Nem vesztesként, hanem ravasz harcosként, arra használva az energiát, amire kell, nem pedig az ellenfélre. Azt tanácsoljuk, hogy ne tápláljátok azt a tüzet, amely a világotokat égeti, inkább vegyétek vissza és használjátok másra. Sokkal értékesebbek vagytok, mint pusztán „ágyú-töltelék”, hiszen a tüzetek önmaga kell, hogy égjen, utat mutatva azoknak, akik követnek benneteket. Nem könnyű munka vár rátok, hiszen pont szembe megy azzal, amit tanítottak nektek, de ez a legfontosabb munka azok közül, amire valaha is felkértek benneteket. Tehát, húzzátok vissza az energiátokat és legyetek biztosak abban, hogy merre is tart, mielőtt kikülditek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése