172. rész (2012. július 24.)

Amint az idő múlik, a leckék és kihívások csak halmozódnak és egyre hevesebbé válnak, és sokatok nem tudja az összpontosítást fenntartani. Ezt mi nagyon is megértjük, hiszen oly sok változáson mentetek keresztül ezidáig, így nem csoda, hogy nem nagy kedvvel teszitek ki magatokat a még nehezebb munkának. Mikor lesz már szünet és mikor ér véget ez a sok gürcölés? Szeretnénk azt mondani, hogy ettől a naptól kezdve, de ez nem így van. Gondoljuk, hogy ez már nem is lep meg benneteket, mégis bátorítólag szeretnénk szólni. Lenyűgöztetek minket, hogy mekkora szándékkal vetettétek be a szíveteket és a lelketeket ebbe a folyamatba. Az ebből származó eredmények lenyűgözőek, de ezek még nem igazán kézzelfoghatóak (nektek), így az egyetlen eredmény egyenlőre csak a fáradtság és kimerültség, ezért úgy gondoljuk, még egy adag bátorításra van szükségetek. Nem azért, hogy elhúzzuk a mézes madzagot előttetek, hanem azért, hogy segítsünk messzebbre látni ettől a kényelmetlenség tengertől, melyben épp most úsztok.

Amint már mondtuk, sokan nehezen látnak bármilyen eredményt is az erőfeszítéseikből, de mi látjuk azokat, csodálatosak. Számotokra kicsinek és jelentéktelennek tűnhetnek, ha egyáltalán láthatóak, de nekünk egy régóta folyó háború győzelmének a jelét mutatják. Egy olyan háborúnak, mely több módon és több szinten van vívva, de most a végső stádiumába jutott. Engedjétek meg, hogy megmagyarázzuk.

Ti mind harcosok vagytok, több szempontból is. Ti a fény harcosai vagytok és olyan erőkhöz csatlakoztatok, melyek jelenleg a bolygótok energiaszintjének megemelésén dolgoznak/harcolnak. Egy olyan bolygóén, melyet néhány sötét lény alacsonyabb rezgésszinten tartott. Ebben nagyon is sikeresek voltak, de most ti a közös erőfeszítés hatására sikeresen felemeltétek az energiaszintet annyira, hogy biztosított legyen a teljes légkör átváltozása, amennyiben úgy akarjátok. Ez egy hosszú erőfeszítés volt, sokatokon szinte számtalan harci heg van, de ezt büszkén viselhetitek, hiszen azt mutatják, hogy mindent beleadtatok abba a harcba, mely azért történik, hogy a fény újra feltűnjön a kis kék bolygótokon. Így részei vagytok a győztes seregnek. Annak a seregnek, mely olyan emberekből áll, mint ti is, akik mindannyian az egyéni terheiket cipelik ebben a magasabb szférák felé való kivonulásban/exodusban. Mindent beleadtatok, amit magatokban hordoztok, még a sötétnek tartott részt is. A kettősségetek arra a nagy szakadékra helyzetétek, mely elválasztja a világotokat a teremtés többi részétől, azáltal, hogy feladtátok a kettősségeteket(a többi világhoz), szorosan hozzánk kötöttétek magatokat, ezáltal sikeresen kitöröltétek a múltatokat.

Újra teljesek tudtok lenni, hiszen össze tudtátok kapcsolni a két feleteket, mely eddig el volt választva egymástól. Ezáltal az egész világ teljessé válik, hiszen ti egy-egy darabjai vagytok az egésznek, és ahogy a darab meggyógyul, úgy az egész is. Tudjuk, hogy ez zavaros lehet, de elmondjuk, hogy nagyon erősek vagytok, erősebbek, mint azt érzitek. A cselekedeteitek is nagyon fontosak, hiszen ez nem csak egy személyes utazás, hanem mindenkit érint. A cselekedeteiteken keresztül begyógyulnak a régi sebek, melyek számunkra is fájdalmasak voltak.

Ez még nem lesz azonnal nyilvánvaló, hiszen még a gyógyulási folyamat befejezésével szenvedtek, de higgyétek el, hogy ez a fájdalom hamarosan el fog tűnni/párologni. Örvendezzetek, kedveseim, ismét teljesek lettetek, veletek együtt pedig mi is. Tisztelgünk előttetek, ti vagytok a legnagyobb harcosok, akit csak láttunk eddig, hiszen keresztül mentetek a belül lévő űrön/szakadékon. Többet nem tudnak irányítani benneteket, hiszen erőtlenek a teljességetekkel szemben. A cselekedeteiteken keresztül ezer és ezernyi lélek talál bátorságot ahhoz, hogy ugyanezt tegye. Évezredekig bámultak ugyanebbe a mélységbe, de most megtalálják azt a belső erőt, amely segítségével beléphetnek az ismeretlenbe. Lesz, aki tétovázni fog az utolsó pillanatban is, nem fognak bízni ebben az erőben, mely az utolsó lökéshez/lépéshez szükséges, hogy elérjék a másik oldalt. Helyettük több ezer más ember fog csatlakozni. A sebek begyógyulnak és ti újra teljesek lesztek, ezáltal mi is. Hiszen mi a testvéreitek vagyunk, ti pedig a mieink, s együtt fogjuk megünnepelni az újraegyesülés győzelmét. Az ünneplés pedig az örökkévalóságig fog tartani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése