173. rész (2012. július 26.)


A mai üzenetet azzal kezdenénk, hogy a feszültség ismét növekszik, de úgy gondoljuk, ezt már sokatok a csontjaitokig érzi. Bizonyosan érződik ez az újrarendeződés a fizikai testetekben, főleg a nem annyira rugalmas részeken, szerkezetetek legsűrűbb részeiben. Így valószínűleg éreztetek már (olyan) fájdalmat is, amit a változások okoznak. Ez időnként nagyon kellemetlen lehet, még akár mással is össze lehet keverni, hibásan lehet diagnosztizálni. Ne féljétek ezen változásoktól, kedveseim, hasonlítanak a kontinensek mozgásához, a súrlódás és csúszás érződik mindenfelé, de mégsem fog akkora felfordulást kelteni, mint amikor a földrészek összecsúsznak. Nyugodjatok meg, minden rendben van, még ha a testrészeitek mást is mondanak.

Ez egy növekvő fájdalom és az élessége mást jelezhet, mégsem káros. Ez egy újabb jele annak, hogy az új valótokba léptek, mentális és fizikai értelemben is. Persze a fizikai résznek hosszabb idő kell, hogy átálljon. Ez a részetek fog legtöbbet lázongani, hiszen oly sok módon lett arranevelve, hogy bármilyen változást elkerüljön. Viszont, most el kell, hogy szenvedje az állandó energia (be)áramlás következményeit, úgyhogy ismét hőbörögni és morogni fog. Gyanítjuk az utóbbi napokban ez még hangosabbá vált.

Végső időpontot most sem fogunk megadni, csupán elismételjük, hogy minél hangosabb a testetek válasza erre, annál átfogóbb/mélyrehatóbb a folyamat. Ne érezzétek a padlón magatokat, ahogy ez az átállítódási fájdalom megjelenik, hanem engedjétek, hogy jöjjön és menjen, csupán egy következő lépcsőként tekintsetek rájuk a sokat emlegetett célvonal elérése felé. Ahogy közeledtek ehhez a célvonalhoz, a nyomás egyre nagyobb lesz és ennek hatása a testetekre is. Csak lélegezzétek át magatokat rajta, s ne féljetek, ne gondoljátok, hogy valami hibásan történik(vagy félrecsúszott). Újra vagytok építve, az eredi terv szerint, s amint meglátjátok a végeredményt, egyet fogtok érteni azzal, hogy minden fájdalmas pillanatot megért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése