174. rész (2012. július 27.)


A mai nap nagyon fontos nap lesz számos ember életében, hiszen ez a nap jelzi a következő fontos energia (el)indulást. Először nem lesz nyilvánvaló, de ennek az átváltoztató energiának az alsó áramlata annyira erős lesz, hogy szó szerint lerepíti a tetejét az összes rejtett igazságtalanságnak/hamisságnak, mely az emberiség zugaiban rejtőzik. Talányokban beszélünk, mint mindig, de higgyétek el, amikor azt mondjuk, hogy ez a látszólag csendes reggel saját életre kel és az alatta/benne rejlő áramlatok láthatóvá válnak mindenki számára. Sok minden el lett végezve annak érdekében, hogy visszaállítsák az emberiség jövőjét, de sok minden más is akad még, ami érintetlen. Ez már nem marad így sokáig, hiszen azok az erők, amelyek szabadjára lettek engedve, hamarosan lehetővé teszik az egész teljes újraértékelődését.

Oly sok minden volt elrejtve a kis bolygótok lakosai előtt, hiszen az uralkodó erők nagy hasznot húztak ebből a játékból. Ti csak a jéghegy csúcsát láthattátok, de ez mindörökké megváltozik azon események által, melyek felkapcsolják a fényt még az otthonaitok legsötétebb zugaiban is. Ez persze drámai esemény lesz, sokan félnek is a teljes nyilvánosságra hozás következményeitől - hogy nevezzük most ezt így. Ahogy a fertőzött sebnek is tiszta levegőre és napfényre van szüksége, hogy megtisztuljon, úgy a ti civilizációtokat is a legbelsőbb, legmélyebb és legfertőzöttebb sebesüléseivel kell szembesíteni, azért, hogy kiöblítsétek az eddig összegyűjtött fertőzés(ek)t és újra teljesek legyetek. Ez a folyamat magában soha nem kényelmes, de nagyon is fontos. Különben a fertőzés sosem szűnik meg és a sérülés sosem gyógyul be.

Legyetek nyugodtak és nézzétek meg, ahogy a fény első sugarai megérintik az egész emberiség belső szentélyét. Azt, ahogy elkezdi a varázslat véghezvinni a csodáját az egész fertőzésen, mely oly sokáig rejtett volt. Eljött az idő, hogy a legsötétebb sarkokba is bejusson a fény és a levegő. Ne feledjétek, hogy azok, akik a sötétséget keresik, heves harccal próbálnak majd ellenállni, ahogy látják, hogy a kedvenc rejtekhelyüket felfedezték. A sarokba szorított patkány (az angolban róka ez a szólás - Tom) hevesen harcol, amíg menekülő útvonalat keres. Így ezek a ravasz rókák (patkányok)- akik vadászterületté változtatták a bolygótokat - is így fognak tenni. Nem fogják könnyen feladni, de mi nem fogunk esélyt adni nekik a menekülésre. Ki lesznek öntve a rejtekhelyükről és velük együtt a fertőzés összes nyoma is.

A megtisztítás épp kezdődik, tehát ne lepődjetek meg, ha a lábatok egy kicsit nedves lesz a folyamat során. Amíg a fejeteket a vízfelszín felett tudjátok tartani és a fény felé fordultok, addig minden rendben lesz. Azok (is) viszont, akik kétségbeesve megpróbálnak visszahúzódni a legsötétebb barlangjaikba, teljesen el lesznek árasztva a bejövő energiával, így nem tudnak majd a jó öreg rejtekhelyeik “biztonságában” maradni és a megtisztító hullám ereje ismét a felszínre fogja őket hozni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése