188. rész (2012. augusztus 30.)

Ahogy a végső visszaszámlálás közelít, a sötét oldal erői egyre kétségbeesettebbé válnak. Erre már régebben is figyelmeztettünk benneteket, most eljött az idő, hogy újra elismételjük. Ez nem gyerekjáték, amelyben most részt vesztek. Sok forog kockán, így várható, hogy a másik oldal előveszi az összes trükkjét, amit csak talál az ingujjában. Képesek bármeddig elmenni. Bármilyen alakban és méretben megjelenhetnek. Most éppen az ártatlanság alakját részesítik előnyben. Szóval, óvakodjatok a báránybőrbe bújt farkastól. Hiszen pont ezek az ördögi lények is fényhordozónak álcázzák magukat. Annak ellenére, hogy a szavuk és a cselekedeteik ártatlannak tűnnek, könnyedén keresztül tudtok látni az álcájukon, és meg tudjátok érezni a rothadó magvukat, mely a látszólag tökéletes álca mögött van.

Hiszen ezek csak álcák, kedveseim. Eléggé ragyognak és csillognak ahhoz, hogy könnyedén becsapják a legnagyobb balekokat közületek, akik hisznek nekik és beengedik az ajtón őket. Ahogy belépnek a területetekre, onnan nem fognak egykönnyen távozni és igazán zavaró vendégekké válnak. Figyeljetek a figyelmeztetésünkre és legyetek óvatosak azzal, hogy kit engedtek be a „házatokba” ezentúl, akár energia vagy szó formájában, hiszen annyi szenny van, ami friss levegőnek próbálja kiadni magát. Ahogy megérzitek, hogy mik is ezek valójában, csapjátok be az ajtót előttük olyan gyorsan, ahogy csak tudjátok. Utána pedig ne is nyissatok ajtót nekik, bármilyen hevesen is győzködnek.

Ez nem egy egyszerű játék. Egy olyan mérkőzés zajlik, amelyben nem egyenlően van elosztva a két oldal, és nem a sötét oldal az, amelyik erősebb. Szóval, ne féljetek, de legyetek éberek, úgy minden rendben lesz. Képesek vagytok észrevenni a kénes szagukat, így nem gondoljuk, hogy veszélyben lennétek. Nem tudnak rászedni benneteket ezek a sötétségbábok. Maradjatok erősek és ne féljetek. A félelem sokkal több ajtót nyitva hagy, mintha állandóan szilárdan a fényben álltok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése