295. rész (2013. április 04.)


Mint sokan érezhetitek is, a fátyol egyenként fellibben. Lesz akinél ez nagyon nagy zavart fog okozni, mert amit biztosra vettél az életedben, az nem más mint valóságként álcázott füst és tükör. Hatalmas erővel tud ellátni az, hogy a teljes igazságban állsz. Nem csak ezen életedet értékeled át, hanem az előző életeket is. A fény kegyes, bár néha kegyetlen is egyben, hiszen nem bíz többé már semmit a képzeletetekre. Erővel tartja elétek azt amit felül kell vizsgálnotok. Eztán már nem folytathatod úgy az utadat, hogy a szemeid és a szíved csukva van az igazságra. Lehet hogy ez időnként fájdalmas, de egyben az utolsó katarzis is, mely hatékonyan kiégeti a régi sebeket. Végre elkezdődhet a végső gyógyulás, és így teljessé válhattok újra.

Erről szól ez az egész utazás, hogy ismét összegyűjtitek az összes részeteket. Minden egyes darabotok feladata az volt, hogy annyi tapasztalatot gyűjtsön össze amennyi csak lehetséges. Mind a ”jónak” és a ”rossznak” tartott aspektusokat. Hiszen amikor a fátyol elkezd lehullni, rögtön tudni fogjátok, hogy nincs olyan dolog mint a ”jó” vagy a ”rossz”, minden egyforma értéket képvisel az élet színházában. Eleget tanultatok ezzel a nehéz módszerrel, most végre kivonjátok magatokat ebből a régi játékból. Ne feledjétek, ezt a régi játékot már oly régóta mérgezi a sötétség. Azok akik minden erejükkel azon vannak, hogy továbbra is futtassák ezt a műsort, még akkor is ha már rég véget kellett volna hogy érjen. Így erőszakkal kellett eljátszanod bizonyos alantas- és mellékszerepeket is. Ez a műsor végre lecsengett, többé nem vagy a bábjátékosok varázslata alatt. Felszabadulsz a régi rabiga alól, és szabadon elkezdheted az életednek egy teljesen új verzióját itt a Föld- suliban.

Jusson eszedbe, ezért vagy itt, hogy olyan tudást halmozz fel mely csupán a fizikai jármű (test- Tom) segítségével gyűjthető össze, olyan környezetben mint ez a kék bolygó. Eljött az idő, hogy újra beiratkozzatok ebbe a suliba, ezúttal a fény osztályába, hiszen befejeztétek a régi ”sötétség osztályát”. Már rég túlhaladtatok az előrelátott tanidőn, de az akaratotok szerint most végre újra a helyes tantermekben lehettek. Ne feledd, nem mindenki fogja elhagyni a régi iskolát. Inkább az idejétmúlt, kipróbálthoz ragaszkodnak bármilyen fájdalmas is, mint hogy elvágják az összes kapcsolatukat vele, és teljes szívvel belevessék magukat az új kalandba.

Mindenki a saját szabad akarata alapján dönt, hogy belép- e az új fénycsarnokba vagy inkább a régi dohos és sötét színházában marad. Ezt a szent szabályt be kell tartanunk, mi mindannyian tiszteletben tartjuk a szabad akaratot, így nem erőszakolhatunk rátok semmit sem. Igen, erre a helyre azért jöttetek, hogy szolgáljátok magatokat és az egész Teremtést is. Az a tudás amelyet itt felhalmoztok, hozzáadódik a Teremtés összes élőlénye számára elérhető tudáshoz. Mindenkinek, kivéve a bolygótok lakóit. Ti ugyanis hatékonyan el lettetek vágva a bölcsesség és energia végtelen forrásától. Amit itt tapasztaltatok az is megtalálható ebben a tudásbankban. Ahogy beléptek a fénybe, ti is elérhetitek majd a tudás eme hatalmas óceánját. Amikor átléptek a fény iskolájába, a testetek és az elmétek elkezdi fogni és letölteni ezt az új információt. Ez pedig megváltoztatja az egész világot.

Annak az osztálynak vége, így meghívunk benneteket ebbe az új osztályba. Oda, ahol a fény tanít, a szeretet a vezérelv, a félelem pedig többé már nem viszonyítási alap. Eleget tanultatok már a régi rezsimből, eljött az idő hogy kinyissátok újra a könyveket, megnyissátok a szíveteket a fény igazi tudására. A régi leszolgálta a feladatát. Itt az idő becsukni az ajtót rá és megnyitni arra. ami egy új megértési szintre vezet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése