302. rész (2013. április 23.)


A vihar lecsendesedett, a hullámok lenyugodtak a múlt hét erősségéhez képest. Ez a dolgok természetes menete. Ti pedig már hozzászoktatok többé- kevésbé ahhoz, ahogy a dolgok működnek. Ezúttal érezni fogjátok annak szükségét, hogy mélyen lélegezzetek, és megízleljétek a nyugalmat. Sokkal erősebbé váltatok, így a heves energiák ellenére sem lesztek túl sokáig letaglózva. Azonnal érezni fogjátok ahogy lenyugszanak. Mindezek mellett pedig azt, hogy fel kell kelnetek és tovább kell haladnotok. Az energialetöltések során szinte lehetetlen a jövővel foglalkozni. De ahogy leül a mentális köd és a fizikai tünetek enyhülnek, úgy érzitek cselekednetek kell.
 
Lesz olyan aki tervezni fog és elindítja a dolgokat. Mások görcsös kényszert éreznek, hogy valamit tegyenek, de nincs tiszta képük róla mit is. Ez a görcsösség nehezen kezelhető, de higgyetek nekünk mikor azt mondjuk, valahogyan mind megtaláljátok a módját annak, hogy kiengedjétek a felgyülemlett energiát. Ahogy a fátyol vékonyodik, a lelketek olyan módon kezd el beszélni hozzátok, ahogy még nem tette. A lelketek ugyanis ismeri a valódi célotokat. Többféle módon fog irányítani benneteket, hogy felfogjátok mindennek az értelmét. Váratlan helyeken találhatjátok magatokat szokatlan időben. Számos lehetőségetek nyílik olyan emberekkel találkozni, akik ismerősek valahonnan, de akár teljesen idegenekkel is. Más szavakkal mondva, sok minden mozgásba lendül, ami által megtalálhatjátok a módját annak, hogy a megfelelő helyre irányítsátok magatokat. Lesz akinek ez teljesen más fizikai beállítást jelent, mint amiben jelenleg van. Ne lepődjetek meg, ha valamitől elkezdtek távolodni és új helyet kerestek. Ez vonatkozhat a munkahelyedre, vagy a lakóhelyedre, de máshogy is megjelenhet.

A folyamat nagyon összetett, hiszen mind játékosok vagytok ezen a gigantikus játékmezőn, amelyet új világnak nevezünk. A cselekedeteitekhez igazodnak azok akik részt vesznek benne valamilyen módon (kapcsolódnak hozzá – Tom). Ez többé már nem magányos utazás kedveseim, ez már kollektív erőfeszítés. Attól függetlenül, hogy az életetek egyedi, a tapasztalataitok eltérőek a szomszédokétól, mégis úgy van az egész összekapcsolódva, hogy a legjobb végeredményt nyújtsa. Részei vagytok a megvilágosodott lelkek világhálójának, a fény erős szövete hálóz be benneteket. Amint a póknál, úgy nálatok sem lehet egy szálhoz úgy kapcsolódni, hogy az ne hasson ki az egészre. Össze vagytok szőve ezzel a hálóval, amit egy személy tesz az kihat az egészre és mindenkire. Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy egy személy árthat mindenkinek. Ez a háló nem így köt össze benneteket, nem lehet káros dologra használni. Ezt a hálót csak a fény jótékony sugaraira lehet használni, s nem lehet más módon manipulálni. Így egy biztonságos hálót képez. Amíg úgy döntötök ehhez a hálóhoz kapcsolódtok, védve vagytok az erő által, amit az együttes védelem generál. Ezáltal a legjobb védelem gondoskodik rólatok, a fény minden irányból támogat titeket. Bármikor úgy érzitek, hogy lezuhannátok, ez a fényháló itt van és elkap benneteket. 

Most is mint mindig a szabad akarat választása alá esik, hogy csatlakoztok- e a fényhálóhoz. A fény nem tud segíteni azokon akik még nem döntötték el, hogy csatlakoznak- e. Akik viszont megnyitották a magjukat ennek a fénynek azok érzik, hogy ezt a kapcsolatot nem lehet széttépni. Mint ahogy a hajszálvékony pókháló is igen erős és a teremtőjétől sokkal nagyobb lényeket is elbír, úgy a fényháló is többet bír mint a hozzá kacsolódottak súlya. Azáltal, hogy kapcsolódtok a hálóhoz, erősebbé is teszitek azt. Így egyáltalán nem áll fenn annak a veszélye, hogy túlterhelitek. Egyre csak erősebbé válik, ahogy naponta kapcsolódnak az ”új tagok” hozzá. Amint említettük az egyik előző üzenetünkben, az új megvilágosodott lények áramlata még csak most lendül be és ez a folyamat egyre csak gyorsul.

Mindennek nagyon pozitív a kimenetele, de nemzi az ellentettjét is. Ahogy erősödik a fényháló, nem csak a pozitív reakciókat erősíti. Azokban akik nem kapcsolódtak, a másik oldalt is felerősíti. Érezni és látni fogjátok hogyan borítja be minden irányból ez a fényháló őket. Ők pedig kétségbeesetten kapaszkodnak majd, hogy távol tartsák ezt a fényhálót az életüktől.

A fény ugyanis nagyon ijesztő egyeseknek, hiszen csak a sötét árnyakhoz szoktak. Mindent megtesznek, hogy ezt a fényt távol tartsák maguktól. Hiszen meg vannak győződve arról, hogy ez a fény káros a számukra. A fény viszont nem bánt senkit. Azt a szeretetet hozza el, amelyre már régóta szüksége van a legsötétebb lelkeknek is. Bennük van a legnagyobb szükségük a szeretetre, de ott van a legnagyobb félelem is. Így mindent megpróbálnak, hogy távolt tartsák a fényt. Hiszen amikor a fény belép, a sötétségnek távoznia kell. Vele pedig minden megfog változni.

Ne feledjétek, hogy nincs az a sötétség amely ki tudná állni a fény erejét. Még a legsötétebb lények is átváltoznak ahogy a fényt beengedik. Mindaz ami úgy lett programozva, hogy a sötétségben maradjon, harcolni fog a puszta létéért. Így a fényt nem mindenhol várják szívesen, és ezt nyomatékosan jelezni is fogják. A fény viszont megtalálja a módját annak, hogy behatoljon mindenhova. Ugyanis számos sötét lélek hagyott rést a pajzsán. Ez a kis nyílás elég ahhoz, hogy a fény bejusson. A legváratlanabb módon fog beáramolni, de ehhez szükséges az a kis repedés amelyet céllal hagytak a pajzson. Csak azok maradnak a sötétben, akik tudatosan, 100%-ban elzárták magukat a fénytől.

Ezt ugyanis nem lehet erőltetni senkinél sem. A fény olyan mint a víz, beáramlik és megtalálja a természetes útját amely ki lett jelölve számára. Ahol pedig teljesen leblokkolták, megfog fordulni és új helyet keres melyet termékennyé tehet. Rengetek új termékeny talaj jelent meg ott, ahol eddig szikes talaj volt. Ahogy a fény belép, többé már nem lehet elűzni. Elég egyszer behívni és örökké ott marad. Nézzetek hát szét és meglátjátok a fény első nyomait az embertársaitokban. Még azok között is megjelenik, akik nagy műsort csinálnak és azt mutatják, hogy a fény ellen harcolnak. Először lehet, hogy csak egy apró ér jelenik meg, de ennyi elég. Hamarosan ezek az apró erek hatalmas felszabadító fénnyé válnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése