298. rész (2013. április 10.)


Ahogy a hullámok fordulnak, úgy változik a világról való benyomásotok. Ugyanis napról- napra változik apránként, így tehát fejlődtök és haladtok. Ti vagytok azok akik változtok, a világ már nem olyan mint amilyennek eddig ismertétek. Ez pedig azért van mert megváltoztatok, ti sem vagytok már azok akik voltatok. Minden nap közelebb és közelebb kerültök ahhoz az énetekhez akik valójában vagytok. Nap mint nap lehullik egy darab a régi énetekből és többé sosem kell magatokra öltenetek. Ugyanis nem azért vagytok itt, hogy azokat a részeiteket gyűjtsétek össze amelyek az ujjaitok közt csusszannak épp ki. Akár legyen ez a családotok, a kapcsolatotok, az eszméitek vagy az anyagi javaitok. Bármi ami nem tartozik a valódi énetekhez az eltűnik az életetekből. Így sok elválás történik most.

Most szakítjátok el azokat a köteleket, amelyek visszatartanak benneteket. Ezek pedig mélyen vannak néha, nem csak a ti életetekben de a többiekében is. Ezért nagy bátorságra van szükség ahhoz, hogy ezen az úton maradjatok. Ismét elmondjuk, hogy amennyiben segítségre van szükségetek, kérjetek. Tudjatok róla, hogy ez bármilyen alakban és formában megjelenhet. Meglepő lehet a hatásotok a körülöttetek lévő emberekre, még azokéra is akikről úgy vélitek nem fogékonyak a fényre. Hiszen amit a fény megvilágít, arról kiderülhet, hogy nem csak nektek hátrányos hanem azokra nézve is akikkel ezáltal kapcsolatban vagytok. Amikor elkezditek elszakítani ezeket a szálakat, akkor kiszabadítjátok azokat is akiket ugyanez a kötelék kötözött meg. Hiszen igazából ez egy rablánc, így amikor az egyik rab kiszabadul ez hatással van mindenkire aki ugyanezen a láncon van. Lesz akinek a hirtelen szabadság szédítő, míg másnak olyannak tűnik mint a friss levegő melyben minden tisztábban látszik.

Elismételjük hát, a kötelékek elszakítása nem durva vagy gonosz tett. Ez azért történik, hogy kiszabaduljatok. Valójában csak egy betekintés abba, milyen is szabadnak lenni. Utána mindenkinek egyéni feladata, hogy tovább lazítja a szálakat/kötelékeket, vagy megáll. Ez egy gyors út a szabadságba, bár sok embernek nincs ettől félelmetesebb dolog. Életeket leélve a börtönben, lesz akinek túl sok az ajtón való kilépés és eszébe fog jutni, hogy biztosabb visszamenni a cellába. Az ismert börtönfal nyugtatóbbnak tűnik majd mint az ismeretlen világ. Veletek is így van ez, nektek is megvannak a megszokott korlátozásaitok az életetekben. Akár belső vagy épp külső korlátozás is ez, amikor ott a lehetőség, hogy letegyétek őket, nehéz lehet ezt a döntést meghozni. Bizonyosodjatok meg arról, hogy nem féltek ettől a választástól, ugyanis ezt meg kell tennetek.

Ezt az utat nem lehet félerőből csinálni, csak teljes erőbevetéssel és nem csak a könnyű részeket választani. Ez a döntés a tietek volt, meghoztátok mielőtt idejöttetek volna. Ugyanis, ha nem így döntötök, most nem lennétek ebben a helyzetben. Úgy döntöttetek felszabadultok még ebben az életben, így megkaptátok most ezt a lehetőséget. Körülöttetek a többiek is szintén ezt a jogot kapták. De ne felejtsétek el, hogy lehet sokkal kanyargósabb út mellett tették le a voksukat és nem olyan közvetlen út mellett mint ti. Meglehet, hogy így számukra egy kicsit tágabb a választási terület. Eldönthetik, hogy most szabadulnak- e fel, vagy továbbra is a régi suliba járnak. Ti választottatok és ők is, csak ti kisebb választási lehetőséget hagytatok magatoknak. Ti úgy döntöttetek eljött az idő, mások viszont még nem döntötték ilyen határozottan el. Ezért mondjuk, hogy készüljetek fel a meglepetésekre amit ezek a régi kötelékek elvágása hozhat. Sokan követni fogják a példátokat, megköszönve, hogy utat mutattok. Hiszen nem arról szól ez, hogy mindenkit levágjatok, csupán arról hogy a régi és negatív korlátokat elvágjátok, mindazt ami legalul tartott benneteket. Közületek senki sem tud felmászni a mennyország lépcsőin, ha nem távolítja el a régi láncokat.

Ennyit mára, minden jót az utazáshoz. Sok embernek már könnyebbé váltak a láncai, máris láthatnak bizonyos következményeket a saját és a környezetük életében is. Van akinek viszont továbbra is nehéz ez a súly, de higgyétek végre el, sokkal könnyebb levetni ezeket mint gondolnátok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése