Meghívlak benneteket a Tó körüli első Gyülekezésre - (2013. április 27.)


Kedves barátaim!

Lehet emlékeztek még rá, hogy ebben az évben említettem egy dolgot, melyet a ”Tó körüli Gyülekezésnek” neveztem. Más szóval egy közös meditációs csoport, melyre ezennel meghívok mindenkit. Eljött az idő az első időpont megjelölésére! Az utóbbi napokban ilyen irányba vezettek, ezt az üzenetet kaptam:

”Eljött az idő, hogy a Tó körüli energiák összeolvadjanak. Mégpedig olyan módon ahogy eddig nem tették. Ugyanazt a hangzást hordozzátok, de ezidáig ezek a hangok maguk voltak. Most viszont eljött az idő, hogy összeszövődjenek ezek az egyéni hangok, pontosabban rezgések. Ez az összeszövődés pedig a jövő szövedékét fogja képezni. Ahogy már elmondtuk, ti vagytok azok akik lehorgonyozzátok/lehúzzátok az energetikai szálakat, melyek cselekvésbe lépnek és egy teljesen új világot építenek. Ez a munka már lendületben van, most pedig elérkezett az idő a következő szinthez. A következő szint pedig az egyéni szálak összeszövése egy olyan szövetté, mely időtállóbb bárminél ezen a bolygón.
 
Ez furcsán hangozhat, de valójában ez egy nagy folyamat. Ehhez a Tóhoz hasonlóan többezernyi energetikai gyűjtőpont létezik és aktivizálódik. A kezdéshez a jel megvolt, ti pedig mind aktív tagjainak tekinthetitek magatokat ebben a fényszövésben. Mint a pók, ti is buzgón vonjátok ki a fényszálakat az éterből és szövitek össze őket egy csodálatos fényszerkezetté. Ennek a szerkezetnek a szépségét nem lehet leírni. A szívetek mélyén mindannyian megérzitek milyen csodálatos dolog is részt venni ebben a folyamatban. Ahogy egyénként hozzájárultok ehhez a mágneses hálóhoz, szorosan össze is kapcsolódtok. Az erőtök összeadódik.

Tehát, tekintsétek ezt a varázslatos folyamat kezdetének, mely kibontakozik a bolygótokon. Először lassan, majd a szálak egyenként összeadódnak. Az ereje megtöbbszöröződik és ezzel együtt a sebessége is felgyorsul ennek a folyamatnak. Örvendezzetek hát kedveseim. Olyanok vagytok mint az építők, lehet, hogy aprók de hatalmas csodákat tudtok felépíteni. Köszönjük nektek, hogy részt vesztek az alap lefektetésében. Nélkületek nem lenne új alap. Köszönet hát nektek az Egész Teremtés nevében arra invitálunk benneteket, hogy gyűljetek össze és áramoltassátok az energiátokat ebbe a gyönyörű fénytapétába. Köszönjük, egyelőre ennyi.”

Azt mondták, hogy kezdjük havi egy alkalommal, minden hónap első vasárnapján. Így május 5-én vasárnap elkezdhetjük az első csoportos meditációt a Tónál. Eltérő időzónákban élünk, így lesz akinek szokatlan időpontba esik. Valójában az idő nem is annyira érdekes, kapcsolódhattok más időpontban is, amikor nektek megfelel. A szándék összpontosítása végett mégis meghatározunk egy időpontot, este 9 óra az oslói idő szerint (mi épp ugyanabba az időzónába esünk – Tom).

Az egész évre lebontva, ezek a következő dátumok:
  • május 05.
  • június 02.
  • július 07.
  • augusztus 04.
  • szeptember 01.
  • október 06.
  • november 03.
  • december 01.
Persze, ahogy közelednek majd ezek a dátumok, még több információval jövök majd.

Ezek valóban erőteljes Gyülekezetek lesznek kedveseim! Valami olyat kezdünk el építeni együtt, ami örömet okoz mindannyiunk számára. Persze nem csak magunknak csináljuk, hanem az egész bolygónak. Lehet, hogy ez soknak tűnik így elsőre, hiszen még elvagyunk foglalva a saját magunk újraépítésével is. De érzem, hogy sok erőt fog adni ez a hatalmas szeretettel teli erőfeszítés. A fény oszlopai leszünk, a Tó összeköt bennünket és nagyon büszke vagyok arra, hogy részese lehetek ennek.

Szeretettel, fénnyel és hálával, Aisha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése