299. rész (2013. április 12.)


A nappalok egyre hosszabbakká válnak a világotok északi részén, és a fizikai testetek ismét kényelmetlenül ölti magára az energiavezető szerepét. Mert ti nemcsak kapjátok az energiát, de vezetitek is és kisugározzátok a környező világotokra. Hiszen ti horgonyok vagytok keveseim, a fizikai testetekkel folyamatosan lehúzzátok az új világ építőköveit (lehúzzátok, hogy megjelenjen ezen a síkon – Tom). Tudjuk, számotokra ez nem újdonság, de ami érdekes lehet, hogy mennyi energiát formáltok át és küldötök ki napi szinten. Vagyis inkább nappali és éjjeli szinten, mert ez a folyamat 24/7-ben zajlik. Ami először puszta bizsergésként indult, az most állandó energiarészecske folyammá növekedett. Mely nem csak titeket bombáz, hanem rajtatok keresztül az egész struktúrát melyet magatok körül láttok.

Igen, lehúzzátok mennyei részecskéről- mennyei részecskére a Mennyországot a Földre. Annak ellenére, hogy ez a munka időnként nagyon megterhelő a szervezeteteknek, tudjatok róla hogy ez csak átmeneti dolog. Amikor a testetek letöltési üzemmódban van, úgy érzitek hogy teljesen elfolyik az energiátok. Időnként semmi másra nem vágytok csak arra, hogy lefeküdjetek és kizárjátok a külvilágot. Amit tapasztaltok az nem elfolyás, inkább energia túltöltődés melyet a testetek nem tud feldolgozni. Innen van ez a vágy időnként a lekapcsolódásra/a külvilág kizárására. Gyorsan hozzátesszük, hogy mindez nem káros rátok nézve. Csupán feszültséget okoz a testnek, lelassít benneteket amíg helyre nem álltok és képesek nem lesztek sikeresen kisugározni az energiát oda ahova kell. Az energia egy része számotokra van küldve, a többi része viszont külsőleg lesz felhasználva. Más szavakkal mondva, ti mind energia vevők és adók is vagytok egyben. Amikor úgy érzitek szinte már nincs is energiátok, akkor igazából csordultig vagytok töltve és már túlfolyik.

Ne higgyétek, hogy ez rossz tervezés és ezért érzitek fáradtnak magatokat. Mindez a letöltés elkerülhetetlen hatása, s a fizikai testetek sokat nyer belőle. A fizikai részetek határozza meg, hogy milyen gyorsan történjen az energiabefecskendezés, ha nevezhető így. Ezért sosem kaptok túl sokat, hiszen amikor a felső határt eléritek a testetek lekapcsolja a kapcsolatot és elkezdi kifelé sugározni az információ csomagokat.

Figyeljetek a testetek által küldött információkra, hiszen jól tudja mikor van szüksége szünetre és mikor jó mozgásban maradni. Amikor a testetek lekapcsol akkor azért teszi mert el van foglalva a beérkező információval. Nem vesztegettek el egyetlen másodpercet sem, még akkor sem amikor a hátatokon fekszetek és már a kisujjatokat sem tudjátok mozgatni. Sőt valószínűleg ilyenkor dolgoztok a legkeményebben.

Mondj hát köszönetet a társadnak, kollégádnak, csapattársadnak, más szóval a fizikai járművednek melyben tartózkodsz, mert csak a segítségével tudod elvégezni ezt a munkát amiért idejöttél. Tudjuk, hogy panaszkodik itt- ott, de mindez a morgás, nyavalygás és segélykérés elenyésző dolog, nem kell miatta aggódni. A fizikai testetek tökéletesen tudja, hogy nagyon is jól helytáll. Ennek ellenére nem bírja ki hogy ne ellenkezzen hangosan. Ne kételkedjetek abban, hogy folytatni fogja a munkáját, hiszen nagyon erőteljes. Értékeljétek hát a fizikai járműveteket, és mindazt amit tesz. Még akkor is ha néha úgy tűnik, pont a test a legnagyobb akadály a továbbhaladás előtt. Nem húz vissza erővel, egyetlen célja van mégpedig az hogy sikert érjetek el. Nélküle nem tudnátok folytatni az itt történő utatokat. A testetek ezt sosem fogja ellenetek felhasználni, tökéletes párt alkottok melyet a Mennyországban párosítottak össze. Ezt pedig ti is meglátjátok amint ezek az energiakitörések lecsendesednek egy kicsit. Teljesen nem tűnnek el, de a fizikai testetek egyre jobban hozzászokik ahhoz hogyan kezelje úgy, hogy ne kelljen teljesen elfáradnia. Így tovább tudjátok folytatni azt a munkát amiért itt vagytok. Továbbra is horgonyként szolgálva, mely az új világot a bolygó felszínéhez kapcsolja.

(Aisha kommentárja: Mindig hallgassatok a testetekre, amennyiben valamilyen energetikai tünetetek vagy bármi más van. A legjobb ha egy szakképzett ember megvizsgálja.)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése