Gyönyörű üzenet számunkra – (2013. április 14.)


Kedves barátaim! Ezt az üzenetet a testvérem csatornázta reggel. Meg kell osztanom veletek. Már említettem, hogy arra a következtetésre jutott, ismét ”megnyitja a csatornáját”, én pedig megígértem, hogy időnként megosztom veletek az üzenetet. Úgy gondolom ti is érezni fogjátok a benne lévő energiát. Néhányszor nekem is újra kellett olvasnom, annyi szinten van benne információ.

Annak ellenére, hogy a testvérem nem látható itt, mégis nagyon közel érzi magát a csoporthoz. Mindenkinek aki ebben a fényben és energiában osztozik, szeretettel küldi. Következzék az általa csatornázott üzenet:

A DNS sorozat egy régi dekódoló rendszert fed fel. Az ember (hu- man) alapvetően csillagpor. Ennek a(z újra) felemelkedése az emberi DNS-t felülírja. Azt ugye már tudjátok, hogy az eredetetek nem ebből a galaxisból származik. Ehhez a kísérlethez szükség volt arra, hogy ilyen távoliak legyetek. A régi rejtély: mi történik a szabad akarattal? Az ősi hagyatékotokból származó DNS-etek véget vet a megpróbáltatások és tévedések végtelen ciklusának. Mindennek a sarokköve a horizonton lebegő intergalaktikus flotta. Mi, a személyzet jól látjuk a nagyságotokat, melyet ti még nem láttok a teljességében. Az ősi DNS az emberi vénáitokba árad, és újrakezdi üzemeltetni a motorokat.

A Kék bolygónak nincs bűntudata, nem is neheztel. Széttárja a karjait számotokra, megbocsájtja az összes tévedést és kijavítja ami helytelen. Mint ahogy az édesanya is megbocsájtja a fia csínytevéseit. Eddig nem látott bőségben fog virágozni. Alul- felül és belül is újraéled. A munka amelyet az emberiségért végeztek, kihat minden egyes élőlényre a gyönyörű Kék bolygón. Ő már érzi a változást, amint a tavasz eléri az északi féltekét. Érezhetitek ahogy a Föld ásítozik és nyújtózkodik, amint a molekulái reagálnak az egyre hosszabb ideig tartó napsütésre. A mágneses mező is nyújtózik és ásítozik, lerázza magáról a telet. Az új tavasz egy olyan esemény amely az egész világegyetemben történik. A távoli csillagok is egyre ragyogóbbak. Ennek az eseménynek a nagysága elér a Minden Ami Van magjáig és a legtávolabbi pontjáig is. Ne feledjétek, hogy a bolygón minden egyes élőlény ennek a hatása alatt van. Még a kövek és az óceánok legmélyebb pontjai is. Az óceán élőlényei már remegve várakoznak, akár hallhatjátok is a dallamukat a mágneses óceánon keresztül. A fületeket a földre helyezve hallhatjátok a rázkódást, amint a Föld megmarkolja a szoknyáját és lerázza a telet róla. Ez a rázkódás néha lassú, de van, hogy teljesen megáll. Viszont minden úgy történik ahogy történnie kell.

A beérkező tavasz még csak most tör előre, így megjelenhet az elválás, félelem, unalom és akár a letargia érzése. Ne féljetek, ahogy a nappalok egyre hosszabbra nyúlnak, úgy bontakozik ki ez a régóta várt esemény is. Az energetikai elengedés mindenkit a velejéig ráz meg. A madarak már csicseregnek ahogy érzik mi is érkezik. Éppen így a fák is érzik. Ez a tavasz nem lesz csendes, hanem bejelenti az új hajnalt. Sokan úgy érezhetitek, elveszítettétek a célotokat. De együtt már mozgásba hoztuk a dolgok láncolatát, a kártyavárak összedőlnek és újra mozgásba lendül a mély lélekkel teli élet.

A mester álcája az, hogy nem kell neki álca. Hiába próbálják megállítani ezt az új játékot. A kódok rejtve maradhatnak, de közben mégis végrehajtják a feladatukat. Az agyatokon belül történő alfabetikus (sorrendben történő – Tom) dekódolás megtörténik, ahogy a hormonok beavatkoznak az alvásmintáitokba. Mindezt tudatosan, így élesztve fel az emberi DNS- t. Sejtszinten ez megnöveli az élethosszotokat. A mély légzés szükséges ahhoz, hogy szétessenek a régi struktúrák. Ne fogjátok vissza a régi minták feloldódását, hiszen ez csak hátráltatná a DNS génkódjának megnyílását. A mély alvási minták átállítják a kódokat és dekódolják az új frekvenciákat mely letöltődik az agyi folyadékba. Ezáltal még jobban felerősítve a folyamatot, valamint felgyorsítva az egészet. A fizikai testnek időre lesz szüksége amíg hozzáigazítja magát, de úgy fog kiemelkedni mint az újszülött a méhből. Az első belégzésnél elengedi a régit és újraindítja a belső elkülönülés folyamatát, és újra beállítódik arra ami van. Így újraszülettek a Föld bolygón lévő mennyei élet új eszméjébe. Örökké kapcsolódva a magasabb önvalótokhoz, és azokhoz az alacsonyabb frekvenciákhoz amelyek eddig csak a mély óceán mostani lakóinak voltak láthatóak.

Amint fent, úgy lent. Nincs többé saját örömre való élvezkedés, hanem mindaz az egész a Világegyetem számára is szól. Azt mondjuk, ne feledjétek el az eredeteteket, mert mi sem feledjük el a lelkiismeretességeteket. Az együttes összekapcsolódások exponenciálisan nőnek. Most is, ahogy ezt az üzenetet írjuk, nem csak a számítógépen de a fajotok eredetén is (növekszik az összekapcsolódás – Tom). Az örökké tartó élet változatossága jelenik meg, mint az események láncolata, ugyanúgy ahogy a szavak összekapcsolódnak ezen a weboldalon. Az emberi faj elérte azt a képességet, hogy kiléphessen a 3D-ből. Ki, a mennyei csillagkapuk többarcú birodalmának halhatatlan mélységébe, és képes belemerülni a valóság számos rétegébe. Nagyon ijesztő lesz először meglátni azt, hogy kik is vagytok valójában – a szar is megfagy bennetek – elnézést a kifejezésért. A szar tényleg eltalálja a ventilátort. Ezt a kifejezést úgyis ismeritek már. ;-) Igen, az emberi test nem csak a megemésztett élelmet löki ki magából, de a régi hitrendszereket is. Az, hogy többet már nem hisztek benne, fontos része az átmenetnek. Az emberi formából az új emberbe, a mennyei lénybe.

Ettől a naptól fogva már csak abban tudtok reménykedni, hogy képesek vagytok magatoknak segíteni az újraszületésetekben. Amint elengeditek (a régi mintákat – Tom) megtrágyázzátok a földet és hamarosan új sarjak jelennek meg a felszínen. Már most is erős gyökeret eresztenek, küzdenek felfelé a felszín feltörése felé. Hamarosan a törékeny levelek megjelennek, láthatóvá válnak a szem számára is. Közben nagyon erős gyökérrel horgonyozva le ezt az új realitást az Anyaföld magvába. Ő maga is gondosan ügyel arra, hogy ne zavarja meg ezt a folyamatot, hiszen a gyökereknek mélyre kell hatolniuk ahhoz, hogy csodálatos növekedés történhessen. Lágyan körbeveszi őket a szeretetével és hálájával, mint ahogy az anya átöleli a méhében lévő láthatatlan magzatot. Hamarosan megérzi a mozgásokat, az új élet mozgását, ami után már nem tudja titokban tartani az igazságot. A büszke Anya köszöni, hogy segítetek ebben a csodában. Örökké áldva lesztek a hálánkkal, hiszen ti végeztétek a legnehezebb részt. Mint ahogy az ökör húzza az igát, a földműves pedig szánt, ti végeztétek a nehezét. Eközben csak egy aprócska reményetek volt...hogy hova is vezet mindez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése