190. rész (2012. szeptember 4.)

A sötétség völgyében jártál már nagyon-nagyon hosszú ideje. Nem hibáztatunk, ha úgy érzed, hogy sosem lesz vége. Végül is nem csak egy élettartam alatt jártad már. Az emberiség korszakok óta erőszakkal a mélyben van tartva. Feltekintetek az égre a remény csillogását kutatva, de nagyon nehéz józannak maradni, amikor a szemetek ismét a körülöttetek lévő hulladékot látja.

Tudatában lehettek annak, hogy a világ többi része úgy tűnik, hogy egyre mélyebbre kavarog. A kétségbeesés egyre mélyebb részeibe, amint a pénzügyi, kormányzati és egyéb rendszerek látszólag azon tevékenykednek, hogy a bolygó lakóinak még jobban megnehezítsék a dolgait. Eddig oly sikeresen kitöröltétek a szemetet a szemetekből, így még tisztábban tudjátok ezt látni. Innen ered a kétségbeesés érzése és a pesszimizmus, amint azt látjátok, hogy a bolygótok rossz irányba halad. Mi van azzal a kemény munkával, amit elvégzünk? A saját megtisztításunkkal és a fény lehorgonyzásával? Ezek miért nem világítják meg a bolygót? – már halljuk is, hogy ezt kérdezitek. Megvilágítja, kedveseim, oly sok módon, hogy fogalmatok sincs róla. Egyelőre nem sok látható ebből kívülről, de ennek nagyon is jó oka van.

Ne feledjétek, hogy az emberiség úgy lett beprogramozva, hogy ebbe a rendszerbe legyen foglyul ejtve. Nehezen tudtok keresztüllátni a korlátozottságon, ami ezáltal rátok is vonatkozik. Oly sok módon megszabadultatok már tőle, de még mindig kihat az elmétekre, ezért az elmétek nem látja a változást, de a szívetek és a szellemetek igen. Emellett azok, akik a színfalak mögül irányítják ezeket a rendszereket, nagyon is tisztában vannak azzal, hogy a bolygótokra beáramló tudatosság oly sokatokat felszabadított, ezért minden erejükkel azon vannak, hogy ne engedjenek olyan irányba haladni, ami nekik nem előnyös. Egyszóval, felcsavarták a hangerőt, és megpróbálnak visszafogni titeket azáltal, hogy félelmet keltenek bennetek. A legnagyobb erőbevetéssel dolgoznak, hogy ezt fenntartsák. Eddig soha nem volt ennyire reménytelennek tűnő az emberiség előrehaladása, a média eláraszt benneteket a környezet elpusztításának híreivel, valamint azokkal a képekkel, amelyek azt mutatják, hogy a civilizációtoknak vége. A kapzsiság, harag és erőszak irányíthatatlan.

Ne feledjétek, ez csupán a felszín, ez csupán része annak a drámának, amely a szemetek előtt játszódik le. Ahogy egyre tágabbra nyitjátok a szemeteket, még nagyobb benyomással lesz rátok. Ne vesszetek el ebben, ez csupán azért van, hogy elhiggyétek, hogy ismét irányításuk alá hajtsanak benneteket. Azért, hogy úgy érezzétek, hogy elveszett az utolsó reményetek is. Minden erejükkel azon vannak, hogy megpróbáljanak visszatolni a sorba. Abba a szűk mezsgyébe, amelyet kijelöltek számotokra. Nem akarnak szabad szellemeket, pedig ti azok vagytok. Ezt sose feledjétek el.

Emeljétek fel ismét a tekinteteteket és lássátok meg a fényt ezen sötét és elveszett völgy felett. Vegyetek mély levegőt és érezzétek át, mennyire jobb a levegő máris. Nem valami katasztrófa felé haladtok, erről csupán a sötét lények próbálnak meggyőzni. Maradjatok a szívetekben, ott van a valódi igazság. Ott észrevehetitek, hogy a sötétség egyre vékonyodik/halványul, és a legragyogóbb napfény váltja fel, amit csak el tudtok képzelni. Mi itt vagyunk, és nem engedünk el benneteket, de ti se engedjétek el magatokat. Hiszen ti vagytok azok, akik újra visszaeshettek a sötét mélységbe, feladva mindazt, amit ezen az utazáson eddig megtanultatok. Erősek vagytok és még erősebbé váltok. Ne hagyjátok, hogy bármilyen külső dráma azt juttassa eszetekbe, hogy nem vagytok azok. Az csupán egy műsor, de ti nem muszáj, hogy részei legyetek ennek. Sokkal nagyobb szerepetek van, kedveseim. Hiszen ti vagytok az új és valódi világ építői. Annak a világnak, ahol a régi és széteső drámának már egyáltalán nincs helye.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése