193. rész (2012. szeptember 9.)

A mai üzenet ismét az idő témáját fogja érinteni. Hiszen oly sokan érzékelik azt, hogy bizonyos értelemben egyhelyben áll, más értelemben viszont felgyorsult. Erről már tettünk régebben is említést. Okkal, hiszen ez a változás egyik jele. Fontos az is, hogy észreveszitek ezeket a rendszertelenségeket, annak ellenére, hogy oly sok minden még a réginek érződik.

Hadd magyarázzuk meg. Mint észrevehettétek, a média csupán a széteső dolgokra összpontosít. Azért teszi ezt, hogy a sötétben tartson benneteket. Sokan ezt tagadnák és képzeletbelinek tartanák, de ha jobban megnézitek, hogy mit is szolgálnak fel nektek nap, mint nap, akkor meg fogjátok látni. Minden jól rátok van szabva, hogy kicsinek és kiszolgáltatottnak érezzétek magatokat. Ez a „rossz hírekkel” való etetés nem véletlenül van. És annak ellenére, hogy sokan azok közül, akik eljuttatják hozzátok ezeket a híreket, nem tudnak erről, a mögöttük lévő, sötétben settenkedő erők igenis a legnagyobb erőbevetéssel próbálják ezt fenntartani. Nagyon is jól tudják, hogy ez az egyensúlytalan „táplálkozás” továbbra is alultápláltként fog benneteket tartani. Alultáplált reményben és szellemben. Ennek ellenére még ők is érzik annak a hatását, hogy ti elkezdtetek új helyről „táplálkozni”, az pedig kevésbé szennyezett. Fontos túllátni a hagyományos tömegmédián, és elkezdeni az információt más helyről beszerezni. Ezek a helyek pedig egyre jobban csak szaporodnak így, hogy a fátyol elkezdett elvékonyodni, már szinte az átlátszódásig.

Vessétek a szemeteket, fületeket és szíveteket a lehúzó hírek hangja mögé és sokkal tisztább képetek lesz a világról. Ez a világ nem csak a végítélet és szétesés helye. Az Anyatermészet nem csak az utolsókat lélegzi a környezetszennyezéstől. Igen, jelen van ez is, de annyi sok más minden is elkezd láthatóvá válni. Amint figyelmen kívül tudjátok hagyni a lehúzó hangokat, meg fogjátok ezt látni.

Hiszen egy teljesen új világ emelkedik épp fel, ezt már az időérzéketek változásain is érezhetitek. Ez egy biztos jele annak, hogy a felszínes világ elkezdett szétszakadni az öltésénél, és egy új világ kezdett megjelenni. Épp úgy, mint ahogy a régi szűk bőrét levedli a kígyó, hogy egy új, hozzáillőbe bújjon. Legyetek éberek/figyelmesek, kezdjetek hozzáhangolódni ezekhez a változásforrásokhoz/áramlatokhoz. Tudjuk, hogy ez nem könnyű, nem csak a régi zajával kell megküzdenetek, hanem a testetekben megjelenő fájdalommal és sajgásokkal is. A változások viszont már itt vannak. Meg fogod látni, ha éberen keresed. Arra invitálunk benneteket, hogy fedezzétek fel ezeket az új részeket, darabokat, melyek megjelennek. Egyre több ilyen fénysziget fog felbukkanni. Nézzetek körbe, kövessétek a szíveteket, hiszen az segít a jó irányba tekinteni. Ne feledjétek el, hogy nagyon könnyen megeshet az, hogy a változások nagyon is közeli dolgokban vagy emberekben jelennek meg.

Ideje megkeresni és eljátszani ezekkel az „idő-darabokkal, ahogy (úgy tűnve, hogy) a semmiből megjelennek. Amint az idő elkezd megnyúlni és elhajolni, minden más is követni fogja. Semmi régi és merev dolog nem tud fennmaradni ebben a folyékony mozgásban. Minden szétesik, mint ahogy a merev szerkezetek is szétesnek, ha a Föld elkezd mozogni. Ti viszont rugalmasak vagytok. Mint a fűszál a szélben, úgy együtt tudtok mozogni az idővonal változásának mozgásával. Találjátok meg az örömet ebben, és játszatok el vele. Nagyon fontos téma, de mégis örömmel teli, ha hajlandóak vagytok megtanulni a folyékonyság leckéit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése