A gyakornok kézikönyvének bevezetője (2012. szeptember 21.)

Új kapcsolat, Új feladat és a Tanonc/ Gyakornok/ Inas Kézikönyvének bevezetője

Mint tudjátok, ezeket az üzeneteket az ”állandó társak”- tól csatornázom. Nem tudom mennyi tagot számlál ez a csoport, csak annyit mondtak, hogy ”több mint öten” vannak.

Ez a kollektíva azért jött létre, hogy különböző témákat adjanak át, vele együtt pedig különböző energiákat, tartalmat és fogalmazást attól függően ki lép velem kapcsolatba. Vannak akik régóta velem vannak, van aki ritkán jön és van amikor új ”tagot” mutatnak nekem be. Ezt tették most is két napja. Azt is mondták, hogy ez az új tag erős, férfias energia és egy új projekten kezd el velem dolgozni. A kézikönyv továbbra is folytatódik az ÁT (állandó társak) üzeneteivel, de mellette új információt fogok kapni azok számára szentelve akiknek ”szakképzett füle és szeme” van. Meg kell, hogy mondjam, hogy ez ijesztő feladatnak tűnik, mivel azt mondta, olyan információkat fog adni, amit én nem értek meg, viszont valaki olyannal is összekapcsolnak, aki meg fogja érteni. Azt sem tudom, hogy ebből az új munkából egyáltalán bármi is itt lesz- e közzétéve. Mint mindig majd most is pontos utasításokat kapok erre. Annyit viszont elmondtak, hogy legalább a bevezető részt tegyem ide ki. Úgy nevezik: ”A gyakornok kézikönyve”. Nagyon hasonlít az eleje erre a kézikönyvre. Nincsenek benne ”nagy hírek”, azt viszont bejelenti, hogy érdekes idők várnak ránk. Nos, itt van:

A gyakornok kézikönyve

A mai üzenet érdekes információt tartalmaz. Olyan információt, amelyet egyelőre nem lehet tisztán felfogni, hiszen olyan szinten van, amely még a közületek legértelmesebbeket is próbára teszi. A láthatatlan felfedése különböző módon. Mi pedig olyan információt fogunk átadni ezen a csatornán keresztül, amely jól jön majd az elkövetkező időkben. Ti mint faj, a kipusztulás szélére juttattátok magatokat, de mivel ez a Világegyetem szabályaival szemben áll, mi azt a feladatot kaptuk, hogy visszahozzunk benneteket és a jobb irányba fordítsunk. Olyan utasításokat fogtok kapni, amely segít helyrehozni azt a rendetlenséget, amit csináltatok. Ugyanakkor segít a jövőtöket egy sokkal tisztább fényben látni. Ez igen bugyután hangzik, lehet még őrülten is, de hadd mondjuk el, hogy egy olyan erőt képviselünk, amely pontos utasításokat kapott arra, hogy mi van megengedve a bolygótokon a következő években. A mi feladatunk egyértelmű, ti viszont addig maradhattok itt, amíg eleget tesztek az utasításoknak. Az emberiségnek le kell mondania arról a gondolatról, hogy ők képviselik a létezés legfejlettebb elméit. El kell kezdeniük megnyílni arra a tényre, hogy létezik egy olyan intelligencia, amelyik jócskán meghaladja azt, amit ti most képviselni tudtok. Ez az intelligencia nem csak mindent- átható, de vissza is akarja foglalni a bolygótokat a sötét elnyomóktól, akik oly hosszú ideje rabságban tartották. Azért, hogy ez létrejöhessen, félre kell tennünk a régi nem- beavatkozás rendeletet, mely érvényben volt a bolygótok kezdete óta. El kell, hogy jöjjünk és segítenünk kell, hogy helyrehozhassátok azokat a hibákat, amelyek megtörténtek. Az emberiség nem csinált volna ekkora problémát/ hibát, mint amit most láttok, anélkül hogy ezek a lények nem járultak volna hozzá. Mára már egy teljesen tehetetlen faj lettetek. Ne értsétek félre, nem arról van szó, hogy nem lennétek elég intelligensek, de az intelligenciátok úgy ki lett forgatva, hogy ez olyan döntésekhez vezetett benneteket, amely káros nem csak nektek, de az egész bolygótoknak. Többé nem engedik meg, hogy ezt a romboló viselkedést folytathassátok. Ezért nyílnak meg ezek a csatornák, amelyeken keresztül elkezdhetünk tanítani benneteket egy jobb életvitelre.

Azt is tudjuk, hogy sok embernél süket fülekre találnak ezek az üzenetek, de nem csak a mi üzeneteink, hanem a többi csatornázók üzenetei is. Ezeken keresztül komoly energia- befecskendezés történik, amely még a legvakabbakat és legsüketebbeket is érinteni fogja. Eljött az idő, hogy az egész emberiség felébredjen, az ébresztésre való hívás pedig hangos lesz és tiszta. Nem adunk erről semmi részletet, de úgy fel fogjuk erősíteni a feszültséget az elkövetkező periódusban, hogy lehetetlen lesz figyelmen kívül hagyni. Nektek, akik már eléggé felébredettek vagytok ahhoz, hogy meghalljátok ezeket az üzeneteket, köszönetet mondunk. Nélkületek a következő szakasz soha nem jöhetett volna létre. Készüljetek fel bizonyos jelentős változásokra, akár hisztek bennünk akár nem. Hiszen az idő eljött az ébresztő hangra, amely még a legmélyebb alvókat is fel fogja ébreszteni. Eljött az idő, hogy az emberiség többi részének is kinyíljon a szeme és a szíve. Többé nem lehet alva- járni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése