195. rész (2012. szeptember 13.)

Amint már érintettük, azok a változások, amelyeket belül éreztek, nem mindig látszanak kívül. A látszólagos eltérés a fizikai testetekben és kint a világban történés közt nagyon nagynak tűnik. Miért nem veszi észre a világ azt, ami történik? Valójában észreveszi, de mivel nincs viszonyítási pontja, mely a dolgokat nyilvánvalóvá tenné, így sok dolog a „zavaros érzések és történések” címszó alá kerül. Tehát tudatában vannak, hogy valami történik körülöttük, de vagy elnyomják, vagy pedig túl bizonytalanok, illetve félnek kimondani (még önmagukban is).

Látjátok, senki nem létezhet ezen a bolygón úgy, hogy ne érezze ezt a kényelmetlenséget. Most, hogy minden magasabb rezgésre vált, a talaj, amelyen lépkedtek, olyan mintha energiától vibrálna. Olyan lépkedni rajta, mintha árammal teli drótra lépne az ember. Azok az „alvók”, hogy nevezzük most így őket, érezni fogják az egész alapjukban/ magvukban mindezt, ahogy a dolgok beindulnak. Nem, nem olyan lesz, mint a földmozgás. Sokkal finomabb lesz attól. Mégis mindenki által észrevehető. Sok embernek pedig ez lesz az a jel, amire oly régóta vártak, hogy elkezdhessék a magukban hordozott igazságra való megnyílást. A többieknek olyan lesz, mint az ébresztő jel, melynek hatására még jobban megijednek a jövőtől.

Az új energiára megnyíló emberek és az állandóságot görcsösen tartó emberek között még jobban kitágul a szakadék. Ezeket a bejövő üzeneteket egyre többen hallják meg, nem csak azok, akik már az önfeltámadás útján haladnak. A jelenleg beérkező energiák hatására még több következmény fog történni. Váratlan ébredéseket láthattok, de heves ellenállást is. Lehet épp azoktól, akik eddig sokkal elfogadóbbak voltak, ezen életet- támogató energiahullámok iránt. Semmi sincs kőbe vésve kedveseim. Mindenkinek szabad választása van, hogy meghallja- e, ezt a végső ébresztőt, vagy teljesen figyelmen kívül hagyja. Eljött az idő, hogy megtegyétek ezt a végső döntést. Érdekes lesz látni, ahogy azok, akik eddig vonakodtak most elengedik az ellenállást és a fényes oldalra állnak, hogy nevezzük ezt így most. Az is érdekes, hogy sokan a fajtátok közül úgy dönt, feladja az igazság keresését, elengedi a felfelé vezető létrát és lezuhan a még sötétebb/ zavarosabb vizekbe.

Készüljetek fel a meglepetésre, hiszen sosem tudhatjátok milyen döntést hoznak a körülötted lévők. Meglepetések fognak történni és ne aggódjatok, ha valaki a közeletekben „rossz” döntést hoz. Ez az ő döntésük, és csakis az övék. Amennyiben eltér az utatok mást nem tehettek, mint hogy elfogadjátok ezt. Nem is kell mondani, hogy ez sok esetben szívszorongató lesz. Ne felejtsétek el, hogy a ti feladatotok az útmutatás. Erre többször is figyelmeztetni fogunk benneteket, hiszen ez az útelágazás sok embert meglepetésszerűen fog érni. Maradjatok az úton, bölcsen döntsetek. Már most is a fény felé vezető irányt választottátok, ne lökjétek ezt el magatoktól, bárki tanácsol is mást. Amennyiben mások más utat választanak, semmit nem tudtok tenni annak érdekében, hogy megváltoztassák a döntésüket. Engedjétek őket el, de szeretetben engedjétek el, csupán ennyit tehettek. Ne feledjétek, ti már döntöttetek és ők is. Csak haladjatok az utatokon kedveseim még akkor is, ha a szeretteitek közül kell valakit magatok mögött hagynotok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése