201. rész (2012. szeptember 27.)


A nap a sugarait a kicsiny bolygótokra veti, de ma annyi minden megváltozott. A gyorsulás beindult, több millióan figyelnek fel erre és csatlakoznak a csatához. Igen, ez egy csata, több fronton is zajlik már nagyon- nagyon régóta. Most viszont a végéhez közelít, így arra kérünk benneteket, minden játékost sorakoztassatok fel a táblára. Ez drámainak hangzik, de nem vérfürdőt hirdetünk. Nektek nem ez a szerepetek benne, viszont vannak, akiknek az. Egy másik birodalomban, mint amiben most laktok.

Már említettük, hogy egy kis része vagytok egy hatalmas seregnek, mely régóta felsorakozott a partjaitoknál. Benneteket nem lehet helyettesíteni, hiszen ti vagytok a földön, ti vagytok az energiák hordozói. Általatok tud a bolygó energiaszintje megemelkedni. Ez már nem friss hír, de megismételjük, hogy ne feledjétek el. Közületek sokan felelősek az üzenetek és információk hordozásáért, amelyet el kell juttatni az embertársaitok füleihez, elméihez és szíveihez. Eddig az ilyen üzenetek csak a ”ti fajtátoknál” voltak elérhetők, de ez most megváltozik. Több ezernyi ember van a bolygón, akik nagyon fontos szerepet játszanak a bolygó útjának megfordításában. A tömérdek információt el kell juttatniuk.

Már említettük, de megismételjük. Védve vagytok és nagyon- nagyon kemény munkát végeztetek el, mindezt a nagyközönség látószögén kívül. Mindez egy jól megszervezett terv alapján zajlik. Az idő megérett arra, hogy kilépjetek a biztosnak és kényelmesnek tűnő árnyékból (a névtelenség árnyékából) és kiálljatok magasan, mint a fény harcosai. Elismételjük, EZ NEM azt jelenti, hogy fegyvert kell ragadnotok és keresztes- hadjáratot vívni a többiek ellen. Nem, ez arra szól, hogy készüljetek fel arra, amit kaptok. Hiszen kapni fogtok.

Szóval készüljetek fel a megnyílásra. Lesz aki üzenetet kell, hogy vigyen, mások bizonyos emberekkel kell, hogy kapcsolatba lépjenek, vagy bizonyos helyekre kell elmenniük. Szóval számos feladat lesz. Ez nem arról szól, hogy fegyvert ragadjatok és sereget toborozzatok. Csupán arra szól, hogy készüljetek fel kilépni a színre, mint a fény harcosai. Ezek a harcosok, békés harcosok. Olyanok, akik még erősebben ragyognak, ahogy a sötétség megpróbálja őket felülmúlni. Sosem fog sikerülni, annak ellenére, hogy mindent megpróbálnak majd.

Tehát a névtelenség ideje lassan lejár. Valamilyen módon arra lesztek megkérve, hogy kiálljatok és ilyen vagy olyan módon mutassátok meg a jelenléteteket. Lesz aki elsőnek megy, lesz aki még vár egy kicsit. De tudjatok róla, hogy mindenkinek nagyon különleges szerepe van a fény szövethálójában. Nélkületek ez a fontos rész hiányozna. Figyeljetek, de legyetek türelmesek is egyben. Sok dolog már zajlik, lesz viszont ami csak a megfelelő pillanatban lesz felfedve. Tökéletesen felkészültetek arra, hogy ragyogó példák legyetek. Ezt már bizonyítottátok, de most ezt az egész világ megfogja látni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése