219. rész (2012. november 06.)


A mai nap nagyon fontos, hiszen magában hordozza több millió ember reményét és imáját. Arról a választásról beszélünk, amit oly sokan fognak megtenni a szívükben ma. Ez nem egy ember megválasztása elnökként egy országban. Arról a tényről beszélünk, hogy ettől kezdve az energiák egy új oktávra változtak, alakultak... hallatni fogják a hangjukat. Láthatjátok, a választás forgataga alatt a bolygó energetikai rétegének a megújulása szinte észrevétlenül történik. Kivéve számotokra, akik össze tudtatok kapcsolódni ezzel az új energiaforrással. Akik az ízét megízlelték, tudják azt, hogy nagy változások előtt állunk. Ez az ízlelés teljesen megváltoztatja az életet, az átlagosnál több reakciót váltott ki a fizikai és a mentális testetekből egyaránt.

Engedjétek meg, hogy megmagyarázzuk.

Az emberiség évszázadokig ugyanabban az energiában volt, amely nagyon specifikus fejlődést biztosított. Sokáig eljutottatok ezen időszak alatt, de csak egy pontig. A további fejlődésben meggátoltak, ami pedig sokkal erőteljesebbé tett volna benneteket. Vissza lett szorítva a fejlődésetek. Most viszont az energia ”leves” felkavarodott attól a beérkező információtól, ami a távoli partokról a bolygótokra érkezett. Olyan ez, mint friss levegőt szívni a szabadban azután, hogy kiszabadultok egy bezárt, szűkös szekrényből. Így a testeteknek is igen nehéz hozzáidomulni. Pontosan, mint egy búvárnak, aki minimális oxigénnel merült, és most végre feljöhet és leveheti légzőmaszkot. Friss levegőt szívhat, de ügyelnie kell rá hogyan teszi ezt, különben az egész szervezetében felfordulást hozhat létre. Ez a ”tiszta levegő” már elérhető számotokra, de az óvatosság kedvéért még nem kaptok teljes adagot belőle. Érezni fogjátok, hogy a testetek átálláson van még egy jó ideig. Innen származhat a mostani kényelmetlenség is.

Ahogy elkezdtek hozzászokni ehhez az új, megnövekedett energiaszinthez, észreveszitek, hogy mennyivel tisztább a levegő, könnyebb lélegezni. Meglátjátok, hogy ezzel a tiszta levegővel együtt, hogyan változnak a dolgok körülöttetek. Ahogy minden élőlény pozitívan reagál a megnövekedett oxigénre, ti szervezetetek is jól reagál a megnövekedett energiákra. Kivéve azoknál, akik erre az energiára nem úgy tekintenek, mint életet adó dologra. Ők összekuporodnak és egyre bizarrabb módon fognak viselkedni. Szóval ezzel az új tudatossági szinttel egy rakás reakció érkezik. A régi hanyatló rendszerek rájönnek, hogy ez az új, friss energia egy újabb szög a koporsójukba. Ne lepődjetek meg a heves reagálásoktól, tudjátok, hogy ez rövid életű csupán. Hiszen ők, mint a mélytengeri sötétségben élő lények, nem tudnak friss levegőn élni. Csupán a régi, sűrű energiaszinten tudnák túlélni, így azt is fogják keresni. Ahogy a napsütés kiszárítja a pocsolyákat, úgy válnak egyre kisebbé azok a sarkok, ahol még a régi, stagnáló energia található. Örvendezzetek, és ne engedjétek meg ezeknek a lényeknek, hogy besötétítsék a napotokat. Ti ünnepelhetitek a tényt, hogy a körülöttetek lévő légkör egyre jobban támogatja az álmaitokat, ami a beteljesüléshez vezet.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése