230. rész (2012. november 30.)


Amint tudjátok, holnap kezdődik a hírhedt 2012. decemberi hónap. Szeretnénk összefoglalni mit is értetek el eddig, min mentetek keresztül, és mi vár még rátok. Nagyon összetett a folyamat amelyben részt vesztek, így egy egyszerű hasonlattal fogjuk egyértelműbbé tenni a dolgokat. Ez a folyamat, a számítógép operációs rendszerének frissítésére hasonlít.

Viszont előbb egy kis visszatekintés... mint már tudjátok, ez a gyönyörű bolygó egy intergalaktikus kiképzőhely. Ezen a helyen tudják a lelkek megtanulni, milyen az élet fizikai testben. Nagyon sokan szeretnének idejutni, hiszen egy emberi élettartam alatt is rengeteg olyan leckét lehet megtanulni, amit más módon nem tudnátok elsajátítani. A hasonlathoz visszatérve, ezt a ”kiképző programot” befertőzte egy vírus. Azok a lények küldték, akik irányítani szeretnék ezt az egész folyamatot. Így a fejlődés letért az útjáról, és eltorzult az élet ezen a bolygón.

Döntés született. Óriási csapat gyűlt össze annak érdekében, hogy az egészet normális útra tereljék. Mi a ti szerepetek mindebben? Ti a csapat azon részei vagytok, akik azért érkeztek a bolygóra, hogy felfedezzétek és eltakarítsátok a rejtett ”vírust”. Ezáltal biztosítva, hogy minden simán menjen tovább. Amit eddig elértetek az, hogy rámutattatok hol, is rejtőzik a vírus, valamint bebiztosítottátok, hogy az új rendszerben már sehova ne tudjon elbújni. Az utolsó heves hónapokban elértétek azt, hogy egy teljesen új ”operációs rendszert” telepítettetek. Ezalatt az új rendszer alatt pedig csak az új programok futhatnak, amelyek most telepítődnek éppen. A régi programverziók már nem tudnak működni bennetek és a számítógépeiteken sem. A régi rendszer képtelen futtatni az új programokat. Azok akik még mindig a harmadik szintű rendszerekre támaszkodnak, csak a régi programokat tudják futtatni. Ezek a programok hamarosan idejét múlttá, instabillá válnak.

Ti viszont kedveseim, már az új rendszerre vagytok programozva. Nektek teljes elérésetek lesz az összes új programhoz. Ezentúl egyetlen vírus sem juthat be, hiszen amelyek a régi rendszerekbe bejuthattak, azok már nem kompatibilisek az új rezgésszintjével. Kívül maradnak azokkal együtt, akik még mindig a régi elvekhez, rendszerekhez ragaszkodnak. Ti viszont akik az újhoz kapcsolódtok, az új fejlesztéseket is megkapjátok már. Búcsúzzatok el a régitől és üdvözöljétek a Világ 2. 0- ás verzióját. Gyönyörű hely lesz a régi rendszer korlátai nélkül. Ti segítettetek feltelepíteni, így szánjatok időt arra, hogy gratuláljatok magatoknak a feladat elvégzéséért. Ami még rátok vár az pont annyi csak, mint egy operációs rendszercserénél is következik. Egy rövidke ”reboot/ újraindítás” amikor lekapcsolódtok a régiről és újraindultok az új rendszerben. Ezt hozza el a december számotokra. Később még részletezzük ezt. Hadd fejezzük be ezt az üzenetet azzal, hogy nélkületek ez sosem jöhetett volna létre. Ti hoztátok le az új rendszert. Lehorgonyoztátok az egyik fő alkotóelemet, azt az intelligens energiát, amelyikhez mindannyian kapcsolódtok. Nem csak önmagatoknak, hanem a Teremtés többi részének is óriási szolgálatot tettetek. Nagyon keményen és hosszú ideig dolgoztatok, le a kalappal előttetek. Már csak a végső finomhangolás van hátra. A legfontosabb része a folyamatnak, decemberben fog történni. Készüljetek fel bizonyos megállásokra és újraindulásokra, ahogy keresztülhaladtok ezen a lekapcsolódási és újrakapcsolódási időszakon. Ez egy összetett folyamat. Lépésről- lépésre kell történnie. Nyugodjatok meg, minden úgy fog történni ahogy már régóta meg lett tervezve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése