221. rész (2012. november 09.)


Mától egy újabb frekvenciához lesz hozzáférésetek. Elkezdünk olyan jeleket küldeni, amiket eddig nem tudtatok fogadni, most viszont már megnyíltatok annyira, hogy szélesebb terjedelmű információt is befogadjatok. Úgy gondoljuk ezek a jelek nagyon érdekes információt hoznak magukkal. Egyelőre még nem vagytok képesek teljesen tudatosan fogni ezeket, de a napi körforgás és tevékenység mellett egy új ”hang” kezd elérhetővé válni. Ezzel pedig sok minden finoman hangolódik, így jobban észreveszitek a körülöttetek lévő gyönyörű frekvenciákat.

Persze most is hasonlatokban szólunk hozzátok, de engedjétek, hogy összefoglaljuk. Az a harmónia, ami a bolygótokra van sugározva, elért egy olyan mértéket, ami mellett már a legbotfülűbbek sem tudnak elmenni csak úgy. Ez alatt azt értjük, hogy a dallam megváltozott. Többé már nem üres és sűrű. Biztosítja, hogy az elmétek azon a hullámhosszon maradjon. A mennyország kórusa énekével dicsőít benneteket. Az a teljes spektrumú dallam, ami felétek van küldve, még magasabbra emeli a szíveteket, lelketeket.

Arra kérünk benneteket, hogy üljetek fel és hallgassátok meg ezeket a mennyei hangokat, amelyek érkeznek. A szabadság örömhangjai, amik jelzik az elért győzelmeteket. Kedveseim, keresztül evickéltetek a sötétségen. Elérkezett a szabadság első hajnala, mely hallatja már magát. A magatokban hordott ”vevőkészülékkel” már képesek vagytok meghallani az ujjongás frekvenciáját, amit felétek küldenek.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése