223. rész (2012. november 13.)


A Nap ismét üzenetet küldött, így számos váratlan esemény várható. Amint láthatjátok a gátak elkezdenek megnyílni A bolygótokon lévő energiaeső növekedése végett időnként úgy érezhetitek, hogy nehéz a fejeteket a vízfelszínen tartani.
 
Tudjátok, hogy egy olyan idővonalat közelítetek meg, amelyet sokan a régi és az új közötti választóvonalnak tartanak. Vannak olyanok is, akik úgy gondolják, ez mindennek a végét jelöli. De az első felvetés sokkal közelibb a valósághoz, mint az utóbbi. A világotok nem ér véget, sőt! ...inkább nagyobb sebességre kapcsol, hogy újrakezdjen mindent. Más szavakkal... a rendszerek szinte pusztulásig csavarják magukat. Ennek biztosan vége lesz, de a világotok rohamosan közelít az ígéret hajnalához. Mint mindig, most is hasonlatokban szólunk. Ugyanazt mondjuk, amit már mások is elmondtak régebben. Azt, hogy ez az év a valódi változás éve lesz, és biztosan bekerül majd a történelemkönyveitekbe. Úgy szól majd ez a bejegyzés a könyvben, hogy: „Ez az az év, amikor az emberiség megállította a hátramenetelt és végre határozott lépést tett a jövőbe!”

Mielőtt ez az év véget ér, sok dologról úgy gondoljátok majd, hogy helyesbíteni/ helyre kell tenni magatok körül. Bár amikor a naptárra néztek, nehezen tudjátok elképzelni, hogy még nem futottatok ki az időből. Azok után ami a partjaitoknál történt az utóbbi napokban, hetekben, soha többé nem fogtok kifutni az időből. Ugyanis a kerekek elkezdtek sokkal gyorsabb iramban forogni. Ehhez hozzájárult egy nagy energiabefecskendezés, ami még jobban felgyorsítja azt. Ne essetek kétségbe kedveseim. Még akkor sem, ha időnként fel is tör bennetek az érzés, hogy mennyi minden nincs még elvégezve a bolygótokon. A gyorsulás irama változik, egybemosódik a szemetek előtt. Az energiák olyan nagy léptékben fognak érkezni, hogy nehezetekre esik majd kiegyenesedni, úgy is mondhatnánk, hogy a (vízben) lebegve maradni.

Készüljetek fel ezekre az energiákra. Ugyanakkor ünnepelhetitek is ezt az eseményt, annak ellenére, hogy a fizikai testetek sokszor fog időt kérni az eljövendő néhány hétben. (Ami hátramaradt az évből még.) A beérkező energiák, melyek elérik a bolygót, biztosítani fogják a szükséges gyorsaságot. Ezzel áttörhetitek a berögzült korlátokat, melyek a régiben tartottak eddig és a holnap tágas tereibe repítenek. Vegyetek egy nagy levegőt és készítsétek fel magatokat a bejövő hullámokra. Ezúttal nagy erővel fog rátok zúdulni. Nem azért, hogy megtörjön, hanem hogy kiszabadítson benneteket.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése