229. rész (2012. november 28.)


A mai nap nagyon fontos, hiszen egy átmenetet jelöl egyik állapotból a másikba. Éppen úgy, ahogy a Hold elsötétül a Föld árnyékától. Ez nem egy drámai esemény, de nagy változást hoz energetikai felépítésetekben.
 
Közületek sok embernek ez egy szent időszak, amikor visszaszámoltok december 21- ig. Ahogy már említettük, ez a dátum csupán fókuszpont az emberiség számára. Nem is fogunk most bővebben foglalkozni vele, de visszatérünk még rá. Ahogy mondtuk már, ez a mesteri terv egy bizonyos eseménysorrend által, a megfelelő időben bontakozik ki. Ezáltal biztosítva azt, hogy minden a terv szerint haladjon, történjen. A mostani energetikai változások inkább belül érzékelhetőek, a felszínen nem sok minden lesz látható. Most nem csak azokban akik tudatosan megnyíltak a belső fényre, hanem az egész emberiségben átállnak a kapcsolók. Ez nem az első eset amikor tömeges aktiválás történik. Viszont a mostani több okból is fontos, hiszen közel van a kapuk megnyílásához. Érdekes eredmény várható. Egyik szempontból ez a kapcsoló azok számára, akik még nem tudták meghozni a döntést. Akik elkezdtek megnyílni, de még nem döntötték el, hogy megragadják- e ezt az impulzust és cselekedjenek vagy sem.

Érezhetitek az utolsó húzóerőt, hogy át tudjatok bújni a tű fokán (hogy ezt a hasonlatot használjuk). Nem azt jelenti, hogy csupán pár kiválasztott léphet be a ”másik oldalra”. Inkább azt jelzi, hogy a küldetés céljának eléréséhez tehermentesítve kell lennetek, nem halmozhatjátok fel és hozhatjátok magatokkal a régi dolgokat, bőröndöket. Van akinél ez már teljesen lezajlott. De akik még nem döntötték el, nekik választaniuk kell. Megszabadítják- e magukat mindattól, ami visszatartja őket vagy sem. Nem lehet félvállról megtenni. Ezt vagy teljesen csinálod vagy egyáltalán nem. Akik még mindig a kerítésen kuksolnak és nem tudják eldönteni melyik oldalra is ugorjanak, számukra a mai nap energiarobbanása megadja a végső jelet a döntéshez. Amennyiben valaki nem dönt sehogy, az is egy döntés lesz. Hiszen ők továbbra is a kerítésen maradnak, nem tudnak csatlakozni azokhoz akik áthaladnak a hídon, mely az új partokhoz vezet.

Töltsétek azzal az időt, hogy leültök és magatokba szívjátok a bátorítást, ami ma érkezik el hozzátok. Lehet, hogy úgy gondoljátok nincs is rá szükségetek, hiszen már rég döntöttetek. Mégis hatni fog rátok, ahogy több millió emberre is hatni fog. Ma van az a pont, ahol el lehet dönteni, melyik idővonalat is választja az ember. Olyan is lesz aki ma látja meg ezt a lehetőséget, hiszen ennek nem volt tudatában. Eddigi létezését egyetlen lehetőségként fogadta el. Mostantól viszont egyre többen dörgölik ki az álmot a szemeikből és kezdenek felfigyelni arra, hogy más lehetőség is létezik. Valami olyan, amit eddig is tudtak csak nem voltak tudatosak rá. Vegyétek a mai napot úgy, hogy sok szellem világosodik meg. Fogadjátok örömmel ennek a jeleit az embertársaitokban. Úgy gondoljuk, sok meglepetésben lesz részetek, ahogy meglátjátok a fény erősödését a legváratlanabb helyeken.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése