227. rész (2012. november 24.)


Amint érzékelhetitek is, a változások elkezdtek megszilárdulni. Nem vagytok tétlenek kedveseim, darabról- darabra, lélekről- lélekre szorgosan építitek az új világotokat. Nem kis dolog ez. Szorgalmatok, akaratotok és létszámotok biztosította, hogy hamarosan elkészüljön a szállásadó épületetek. Most is mint mindig, szavaink csak hasonlatok.

Ti mindannyian építők vagytok. Nem csak az éjjeli munkátok kezdi összeszőni az álmaitok különböző szálait. Energetikailag is egyre több építőanyagot húztok elő a világegyetem magvából, ezáltal felgyorsítjátok ezt a folyamatot. Ez egy pontosan eltervezett folyamat, de ti hozzátok létre, ti határozzátok meg, hogy meddig tartson. Máris túlléptétek az elvárásokat, és ez csak folytatódik a következő periódusban is. Mindez a folyamat viszont nem mentes akadályoktól és frusztrációktól sem. Ne feledjétek, hogy ez a projekt már biztos siker. Függetlenül az akadályoktól, biztosak lehettek abban, hogy álmotokat már semmi sem veheti el tőletek.

Lényegtelen mit mond néha az elmétek és a testetek erről, amin oly keményen dolgoztok az valóra válik. Időnként a munka fárasztó, és nehezen viselitek az energiakitöréseket is. Ne feledjétek kedveseim, a szívetek, lelketek nyakig benne van. A hozzáállásotok pedig 100 %, még akkor is ha időnként alvajárónak érzitek magatokat. Mi látjuk azt a csodát, amit minden másodpercben megteremtetek. Ti még nem látjátok ennyire tisztán, csak a fáradtságot érzitek csontjaitokban és a duruzsoló örömöt a szívetekben. Mellettetek leszünk, dicsőítünk benneteket, hogy ti is emlékezzetek arra, milyen csodálatos dologban is vesztek részt.

Az álmotok valóra válik, ti szövitek építő szálait. Lehet, hogy nem látjátok saját tökéletességeteket, de mi igen. Azt is látjuk, hogy pompás, szavakkal leírhatatlan dolgot hoztatok létre. Újra csak dicsérni tudunk benneteket, hiszen ti képesek vagytok elfelejteni azt, hogy dicséretben részesítsétek magatokat azért, hogy herkulesi erőfeszítéssel elértétek ezt. Szükségetek van arra, hogy időnként megtegyétek ezt, (hogy megdicsérjétek/ értékeljétek magatokat- Tom) különben a kemény munka fizikai hordaléka elvakít benneteket és nem látjátok meg annak a csodás építménynek a dicsőségét, melyet létrehoztatok. Szép és szilárd is, ne gondoljátok, hogy pusztán légvárakat építetek. Az új valóságotokról beszélünk, ezt pedig nem lehet csak úgy félresöpörni, bármilyen szelek is fújjanak az elkövetkező időkben. Ismét arra kérünk benneteket, hogy szakítsatok időt az ünneplésre, hiszen határozott sikert könyvelhettek el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése