220. rész (2012. november 08.)


A Földön rövidülnek a nappalok, ezzel együtt hosszabbodnak az éjjelek. Ezen a télen, lesz akinek túl sok lesz a sötétség dózis, így sok tennivalót hoz magával.

Engedjétek meg, hogy megmagyarázzuk.

Már sokszor érintettük ezt a témát, most is elmondjuk. Egyre jobban részesei vagytok a jelenlegi munkálatoknak. Ennek a munkának a nagy része a színfalak mögött történik. A többi világban történő munkára utalunk, nem arra amit az ”éber” állapototokban láttok. Tehát, mindazok a dolgok, amik az úgynevezett ”éber óráitokban” történnek, csupán töredékei annak, ami az éjjelek során zajlik. Miközben a testetek az ágyban pihen, a szellemetek máshol tevékenykedik. A többség érzékelésével ellentétesen, nem vagytok a fizikai testetek kereteibe zárva. Ezt a testet, képesek vagytok magatok mögött hagyni az éjjel során. Miközben a többi tudatállapotokat látogatjátok, kicsit el is erőtlenedtek/ lankadtok.

Elmagyarázzuk, mit értünk ezalatt. Tudjátok, hogy a világotok kiegyensúlyozásáért folyó csata, igen hevessé vált. Annak ellenére, hogy a csatát a fény nyerte meg, még sok tennivaló van hátra. Sok munkával jár, hogy az egyensúly helyreálljon a tudatotok harmadik sűrűségében, és más láthatatlan birodalomban is. Éjjel amikor a világ azt hiszi, agyilag alszotok és édesen álmodtok, egész más történik, igen tevékenyek vagytok. Miután reggel visszatértek a fizikai testetekbe, azok a képek és érzetek egyre hevesebbé válnak. Ez azért van, mert a két állapot közötti határ egyre gyorsabban elvékonyul. Innen való az a nagymértékű információ, ami az éjjeli fátylon túli időzésből a felszínre kerül.

Egyszerű oka van annak, hogy a képek még homályosak, és nem tudnak pontos információt adni arról, aminek részesei voltatok, miközben ”aludtatok”. Eddig rejtve volt előttetek, és nincs olyan lélek most a Földön, aki képes áthidalni egy pillanat alatt azt a szakadékot, amit valóságnak hisztek és ami valójában van. Mi mindent megteszünk, segítünk, hogy ne legyenek ”rövidzárlatok” az átjutásotok során, könnyebben átlépjetek az új valóságotokba. Mégis sok kihívást rejteget mindez. Lesz aki úgy érzi, hogy elveszíti a józan eszét, egészségét. Fontos, hogy támogassátok egymást, ne essetek abba a csapdába, hogy őrültnek hiszitek magatokat. Tudjatok róla, nagyon elsöprő tapasztalat, nem gyáváknak van kitalálva annak ellenére, hogy a szívetek mélyén mind arra vágytok, hogy megtapasztaljátok a ”másik oldalt”. Van egy képetek, ötletetek arról, hogy mi rejtőzhet a fátyol mögött. Amint megtudjátok, abban a pillanatban meghaladja azt amit eddig megemészthetőnek hittetek. Ne féljetek! Megtudjátok, sőt ennél még sokkal többet is képesek vagytok megemészteni. Adagokban lesz tálalva, mégis nehéz néha még a morzsákat is lenyelni. Beléptetek ebbe az óceánnyi információba. A benne való utazás viszont sokkal nagyobb kihívást tartogat, mint pusztán belemártani a lábujjatokat a biztonságos parton állva. Arra ösztönzünk benneteket, hogy keressetek fel valakit, aki már jó úszó. Ez nyugalmat adhat miközben ti is beléptek, nem kell félnetek attól, hogy belefulladtok.

Tudjuk, lesz akinek ez bábáskodásnak tűnik. De emlékeztetünk arra benneteket, mert ezt fogjátok hamarosan megtapasztalni. Ti még nem vagytok tudatában, de mi igen. Képesek vagytok megtenni ezeket a lépéseket. Arra a tudatállapotra utalunk, amit több élet során is megtagadtatok, így nem tudjátok milyen összetett és átható mindez. ”Az életet megváltoztató” kifejezés még felületesen sem tudja leírni ezt a folyamatot. Mindent a feje tetejére állít, aminek eddig a tudatában voltatok... magatokban és ezen kívül is.

Maradjatok nyugodtak és legyetek közel egymáshoz. Elég ijesztőnek tűnhet ez a mély energiaóceán, de nem fogtok belefulladni. Arra születtetek, hogy jól érezzétek magatokat ezekben a vizekben, ahogy mi is. De egy kis időre van szükségetek, hogy visszanyerjétek a teljes úszóképességeteket. Ne lepődjetek meg azon, ha néha több kihívást igényel, mint ahogy elképzeltétek. Mi mindent megteszünk azért, hogy ezt az időszakot elviselhetővé tegyük. Azt akarjuk, hogy jó úszók legyetek, amilyen hamar csak lehetséges. Az elkövetkező napokban, hetekben nem fogunk szégyenlősködni, próbára tesszük a korlátaitokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése