226. rész (2012. november 22.)


A nappalok rövidülnek, de az éjjelek sem hosszabbá, csak hevesebbé válnak. Igaz, már említettük ezt a témát, de elidőznénk vele egy kicsit. Nyilvánvaló számotokra, hogy éjjelente nehéz munkát végeztek, hisz reggelente zavarodott állapotban ébredtek. Valakinek hosszú időbe telik, mire összeszedi magát és fizikai testében elkezdi a napját. Mivel sok érdeklődő elme van közöttetek, engedjétek meg, hogy néhány példában elmondjuk, mit is csináltok éjjelente.

Lesz aki tisztában van azzal, amiről most beszélünk. Az asztrális utazásból származó emlékek egyre jobban megszilárdulnak bennük. Így nekik még nehezebb lesz elindítani újra a ”Földi életüket”, miután visszatérnek reggelente a fátylon túli utazásokból az ágyukba. Igen, minden éjjel ide tartotok amikor csak becsukjátok a szemeteket és álomra hajtjátok a fejeteket. Annyira összesűrűsödött az idő, hogy csak kemény munkával tudjátok elvégezni amit csináltok. Ez a kemény munka a szeretet munkája. Még, ha a fizikai testetek le is terhelődik tőle, örömmel végzitek, hiszen látjátok benne a létezésetek valóját. Munkátok gyümölcse megjelenik szemeitek előtt, beteljesítitek azt az ígéretet, amellyel ide jöttetek. Persze kevés marad meg a tudatotokban amikor felkeltek, nagy része még mindig az ”álom” homályába vész. Ezért most adunk egy rövid összegzést azokról a küldetésekről, melyeket éppen most végeztek.

Ti szövitek az időt, általatok képes helyreállni az idő tengerének elkülönülése. Többé nem vagytok egy idősík rabjai, melyben sok életen át voltatok. De ehhez meg kell tanulnotok úszni ebben az óceánban. Úszómesterre van szükségetek. Ezt teszitek éjjel. Ti vagytok a tenger őrzői, segítitek embertársaitokat amikor először látogatják meg a lehetőségek tengerét. Persze most is hasonlatokban beszélünk. Fontos tudni, amikor erre a bolygóra érkeztetek, az úszásról kialakult beható tapasztalataitok ellenére, elfeledtétek az alapokat. Ezért van szükség valakire, aki segíteni tud az első lépésekben. Ez egy nagyon kellemes küldetés, hiszen láthatják azt az örömöt, amit megtapasztalnak, akik először merülnek vissza a vizekbe. Néhányan úszómesterek vagytok, akik megmutatják az úszás alapjait és szabályait. 

Másokra nagyobb kihívásokkal teli feladat hárul, hiszen ők a régi megtisztítói. Más világokban felvértezett harcosok, akik a megmaradt sötét lényeket kutatják fel. Annak ellenére, hogy a fény uralkodik, nem mindenki egyezett ebbe bele és hajlandó harc nélkül távozni. Velük foglalkozni kell. Sokan vagytok odakint felemelt fénykarddal.

Megint másoknak, kevésbé meghatározott szerep jutott. Ráhatással vannak az embertársaikra, közvetlen és közvetett módon is. Olyanok mint egyfajta közvetítő antennák, bizonyos jeleket fognak és ezt átalakítják a kevésbé éber lényeknek. Nagyon jótékonyan hatnak a hatalommal rendelkező emberekre, akár tudósok vagy politikusok. A változások minden szinten megindulnak a társadalmaitokban. A fény átjár számos elmét, akik jelenleg milliónyi életek felett döntenek, pozícióban vannak. Fontos munkát végeztek azáltal, hogy a fény közvetítői vagytok. Éjjel vagytok a leghatékonyabbak ebben, hiszen ekkor az elmétek lekapcsol és akadálymentesen tudtok dolgozni. Amikor a lélek végzi a feladatot, sokkal erősebb a munka, hiszen az agy sok esetben lelassíthat.

Sok időbe telik, míg újrakapcsolódtok a gyökereitekkel. Számos találkozás alkalmával, olyan lényekkel akik felettetek lebegnek különböző formában. Ezen találkozások során, különböző információ jut el hozzátok. Egyéni irányítás és finomhangolás módján is. Nem részletezzük ezt. Elég annyit mondani, hogy ez nem teher számotokra még akkor sem, ha igen keményen munkálkodtok ahogy a testetek nyugovóra tér. Ez a szeretet munkája. Így minden egyes feladatnak örültök, hiszen megvalósul az álmotok, hogy ne csak a Föld polgárai legyetek, hanem a Multiverzumé is. Ezzel ráébredtek arra is, hogy a munka többé nem egy olyan dolgot fed, amit a számláitok kifizetése miatt végeztek. A munka azzá vált aminek valaha is ismertétek, az együttlét alapjának. Kicsiny részei vagytok azoknak a lényeknek, akik azért jöttek, hogy mennyországot teremtsenek a Földön, amilyen valaha is volt. Nektek köszönhetően ez darabról- darabra, lélekről- lélekre felépül. Így tovább! Még csak most kezdtétek el ezt a csodálatos projektet, melyet úgy hívunk: Az emberiség kiemelkedése.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése