228. rész (2012. november 26.)


Ebben a pillanatban a feszültség növekszik, ennek egyszerű oka van. Elkezdtétek az új világ alapjait építeni. A magvatok arra vágyakozik, hogy megszabaduljon a korlátoktól. Növekszik a türelmetlenség érzése bennetek, mert a szívetekkel érzitek, hogy a lendületetek sokkal nagyobb ennél. Ez normális, hiszen ahogy vissza vagytok tartva, arra késztet benneteket, hogy még jobban előrefelé nyomuljatok. Bírjátok ki, okkal vagytok lelassítva. 

Ez a türelmetlenség nem negatív, csak azok számára érződik úgy, akik a nyomása alatt vannak. Az időzítés miatt egy kicsit várnotok kell, hogy a valódi színetekben pompázhassatok. Lesz akit ez még jobban felingerel, de ismételjünk át kicsit azt, amiről már szót ejtettünk régebben. Tudjátok ez egy nagyon összetett folyamat. Annak ellenére, hogy önerőből már sikerült felgyorsítanotok, mégis van egy eseménysor amelynek a megfelelő pillanatban kell kibontakoznia. Erre azért van szükség, hogy minden a terv szerint haladhasson. Az unalmassá vált szavunk újra megjelenik ebben az üzenetünkben is: ”hamarosan”.

Az időnek lényege van itt. Az ”idő a lényeg”, hiszen eszközként használjátok a gondosan eltervezett folyamatban. Az idő nagyon képlékeny és erőteljes energiaforrás a fátyol mi felőli részünkön, és egyre jobban ilyenné válik a ti feleteken is. Ez darabokban történik, nehogy belefulladjatok vagy túl messzire merészkedjetek felkészületlenül. Terv szerint halad a folyamat, de számos lépés kell még mielőtt a100%- os erejét és sebességét eléri. Ismét féken kell tartanotok, illetve egy időre utazótársként kell elfogadnotok a türelmetlenségeteket. 

Ez a türelmetlenség nem más, mint jele annak, hogy a valódi erőtök lassan, de biztosan megnyílik. Rövid időn belül képesek lesztek teljesen kinyitni, és ekkor majd a teremtői mivoltotok örömében fogtok lubickolni. Addig viszont tudatosítsátok magatokban, hogy a legjobb képességetek szerint teremtetek máris. Nem ti fogjátok vissza magatokat, hanem mi tesszük ezt veletek. Hiszen mi jól tudjuk milyen a teljes erejű fényben állni. Addig vissza is fogunk tartani benneteket, amíg el nem jön az ideje annak, hogy ti is ebben a fényben álljatok. Csakis akkor lesztek képesek bírni a fényerőtöket úgy, hogy ne legyen káros rátok nézve. Ez nem kritika vagy lenézés, csupán egy ideiglenes biztosíték arra, hogy sértetlenül érjétek el azt az állapotot, amelybe szeretnétek belépni. Igen, máris csodálatosak vagytok, de ez eltörpül amellett amire rendeltettetek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése