362. rész (2013. október. 3.)


Ahogy már észrevehettétek, a hullámvasút tényleg egyre gyorsabban jár, és ez sokatok számára úgy érződhet, mintha oda-vissza dobálna titeket ezen a kiszámíthatatlan úton. Minden nagyon zavarosnak tűnhet, de kérlek, higgyetek nekünk mikor azt mondjuk, bár számotokra most nem így tűnhet, minden a legnagyobb rendben van.

Mivel mi látjuk azt, amit ti nem, és tudjuk azt, amibe ti még nem lettetek beavatva, mindig kéznél leszünk, hogy tudósítsunk titeket a legújabb fejleményekről. Tudjuk, mennyire frusztráló lehet azzal az érzéssel küzdeni, hogy megint kihagytak titeket valamiből, viszont semmiből sem rosszindulatból hagyunk ki titeket. Valójában mindenbe be vagytok avatva, amibe be kell, hogy avatva legyetek, minden egyéb pedig nem csak hogy a hatáskörötökön kívül esik, hanem egyszerűen csak azok foglalkoznak vele, akik ezt az egész műveletet felügyelik.

Ahogy már többször is mondtuk, ez a művelet hihetetlenül sokrétű, és nem minden résztvevőnek adatik meg tudnia, mi is történik éppen. Ez nem a bizalmatlanság jele, sem annak, hogy nem becsülnénk meg titeket, egyszerűen csak egy biztonsági elővigyázatosság, amit azért vezettünk be, hogy ennek a hatalmas tervnek minden egyes része simán végbe mehessen, amennyire csak lehet, mindenféle felesleges beavatkozás nélkül. Mint tudjátok, részvételetek ebben nélkülözhetetlen, és ezért mindentől igyekszünk megvédeni titeket, ami felesleges terhet róna rátok. Így hát még egyszer szeretnénk emlékeztetni titeket, hogy ahogy csak lehet, védünk titeket, akkor is, ha néha inkább érzitek magatokat sebezhetőnek, mint erősnek – akkor is emlékezzetek rá, hogy vigyázunk rátok. Egyre nagyobb ellenállást szereztek a vibrációk növekedése ellen, ami mostanra egyre gyorsabban és gyorsabban történik, így hát kérünk titeket, próbáljátok meg lenyugtatni elmétek, akkor is, ha a testeket erre képtelen. Drágáim, erősebbek vagytok, mint hinnétek, és még erősebbek is lesztek, még azok is, akik attól tartanak, hogy mindenből kimaradnak. Tartsátok észben, hogy ez a folyamat nem ugyanúgy zajlik le mindenki számára – ez mindenki számára máshogy történik, mind fizikailag, mind másképpen. Ez egy óvatos kézzel szabott, és nagyon is egyedi folyamat, ami figyelembe veszi mindannyitok egyéniségének mind apró szegletét.

Így hát emlékezzetek rá, hogy még ha úgyis érzitek, hihetetlen mélységek és magasságok közt ugrándoztok, nagyon is gyorsan haladtok utatokon. Tudjuk, mint mindig, hogy ez sokatok számára csekély vigasz, ugyanakkor viszont, mint ahogy már mondtuk, ennek a mágikus útnak minden lépését végigjárjuk veletek, és ha egy megnyugtató kézre van szükségetek, tudnotok kell, hogy minden irányban rengeteget találtok magatok körül. Azokon a napokon is, amikor egyedül érzitek magatok, minden nélkül, ami valaha ti voltatok, még így is részei vagytok annak a ragyogásnak, amit nem csak ennek a felvilágosult lelkekből álló, magukat a Tónak nevező csoportból árad, hanem belőlünk is, még sok hozzánk hasonlóból is. Mivel ti vagytok a különlegesek, a varázslatosak, azok, akik mindezt lehetővé teszik, és ezért utatok sosem egyedül járjátok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése