A hatodik Tó körüli Gyülekezés (2013. október 06.)


Drága barátaim!

Mint ahogy tudjátok, ma este oslói idő szerint kilenckor tartjuk a hatodik Tó Körüli Gyülekezést. A CCk megkértek rá, hogy osszak meg veletek némi plusz információt, hát tessék:

Mint ahogy már észrevettétek, ezek a szavak kifejezetten intenzív energiakisúgárzással érkeznek, és ennek oka is van, mivel már készülünk a ma esti eseményre, arra, amit ti Gyülekezésnek neveztek. Ezek az események rendkívül fontosak, nem csak a részt vevő egyének számára, hanem az egész terv számára is, mivel arra használjuk őket, hogy nagymértékű energetikai ültessünk belétek miközben így csatlakoztok egymáshoz. Bár az tényleg egy akkora nagyságrendű dolog, amit az emberi elme nehezen ért meg, de mi látjuk a saját nézőpontunkból, hogy mekkora jelentőséggel is bírnak ezek az események. Mert már képesek voltatok arra, hogy csatlakoztassátok egyéni elektromagnetikus mezőtöket egy, magában hatalmas lehetőségeket rejtő mezővé, most már fel tudunk titeket használni, hogy úgy hozzáférjünk ehhez a vibráló mezőhöz, ami az emberiség képességein kívül esik.

Mostanra ez a hatalmas elektromagnetikus mező, amit sikerült létrehoznotok azáltal, hogy saját mezőtöket is beleadtátok, ez a lehetőségek végtelen halmaza egy másik, külső Energiaforráshoz is kapcsolódik, ami túlmutat az emberek úgymond hétköznapi képességein. Így hát tulajdonképpen nem tettetek mást, minthogy hidat építettetek a kettő közt, és számtalan összekötő szövetet hoztatok létre eközött a két dimenzió között. Hídépítők vagytok, akik építőgépekként használjátok fizikai valótokat, olyan gépekként, amik összekötik és szállítják az információs szálakat, mint a szorgos méhek. Megfogjátok a szálat az egyik oldalán, és egészen a túloldalig húzzátok azt, hogy ott kapcsolódhasson, majd pedig a háló egy másik szálával tértek vissza, így szőve meg és kapcsolatban tartva azt, ezáltal elérve, hogy az tényleg munkába állhasson, vagyis alkotni kezdhessen.

Mivel ez nem is más, csak egy eszköz, ami lehetővé teszi, hogy hozzáférjetek a lehetőségek azon hatalmas mezejéhez, ami a másik oldalon vár rátok. És ezáltal megízlelhetitek első kortyotok az óceánból, és az anyagot használva, amit ott találtok, nekikezdhessetek az alkotás egy teljesen új folyamatához, hogy mozgásba lendüljetek, hogy abból, amit sokan ürességnek neveznek, valami létezővé alakítsátok. Tüzet gyújtatok a sötét szobában, jövőt hoztok létre látszólag a semmiből. Életre keltitek a létezést, a lehetőségek szinte végtelen tárházát, ami csak arra vár, hogy valamivé lehessen. Valami megfoghatóvá, valami ragyogóvá, ami él, mert bele helyeztétek a tudatotok. Ez most minden nagyon zavarosnak hangozhat, de valójában erről szól az egész. Így hát ahogy ma este leültök, hogy összecsatlakozhassatok, valójában megteszitek első lépésetek az óceánba, és képesek lesztek szátokba venni vizét, és először megízlelni. Mivel a tenger, az élet végtelen forrása, képes lesz felszabadítani titeket azáltal, hogy tudatotok hozzáadja a lehetőségekhez. Így hát létrejön az, amire olyan régen vártok, az álmok lassan valóra válnak, lépésről lépésre, azáltal, hogy nyitott szívvel, magabiztosan gázoltok bele a tengerbe.”

Alig várom, hogy csatlakozzunk!

Szeretettel és örömmel, Aisha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése