Üdvözlet a Tó körüli hatodik gyülekezésen (2013. október 5.)

Drága barátaim!

Megint elröppent egy hónap, így hát eljött az ideje egy újabb gyülekezésnek, méghozzá holnap, oslói idő szerint este kilenckor. Sok minden történt az elmúlt hetekben, és azt hiszem, sokan egyet értetek, hogy nagyon is kimerítő időszak volt, ugyanakkor viszont a változás érzésének és az örömnek is az ideje. Kezdjük látni kemény munkánk gyümölcsét, mind a magánéletünkben, mint a csapat szintjén, így hát itt az ideje, hogy újabb lépést tegyünk. Elkezdjük megalkotni az új „minket” és az új világot, és mindezt úgy tesszük, amivel, azt hiszem, magunkat is meglepjük. És a holnapi nap remek alkalom arra, hogy együtt alkossunk azáltal, hogy leülünk és egyesítjük energiáinkat – és mindazt a rengeteg csodálatos embert, aki összegyűlik itt. Minderről a következőt mondták a CCk:

Ahogy már sokan észrevettétek, az idő folyton tágul, hogy aztán hirtelen visszaugorjon, akárcsak egy gumiszalag. És ennek így is kell lennie, mivel régi, lineáris időelképzelésetek nem fog hasznotokra válni, sem ahogy megkezditek új életetek, sem azon dolgok észlelésében, ami körülvesz titeket. Nem felejtsétek el, hogy már nem régi önmagatok vagytok, viszont amikor megújulásról beszélünk, egy olyan kreatív folyamatot emlegetünk, ami mostanra mindegyikőtök életében utat tőr majd.

Mivel most már nem csak megszabadultok a régi énetektől, hanem építitek az újat, ami alkalmasabb lesz arra, hogy minden aspektusotokat magába ölelje, ami eddig rejtve volt, nem csak előletek, hanem mindenki elől. De most eljött az idő, hogy mindezt a felszínre hozzuk, hogy minden eddiginél fényesebben ragyoghassatok, a világot teljesen új fénnyel világítva meg. És ezúttal ez nem csak a fény, ami segít majd megvilágítani a világot, hanem ez a fény az, amiből majd megmásíthatatlan nyomot hagytok a jövőn. Mivel mindnyájatok számára eljött az idő, hogy úgy kezdjen el alkotni, ahogy ezen a világon eddig még senki sem volt képes, így hát mindannyian úttörők vagytok egy olyan területen, ahol a lehetőségek száma végtelen. Mivel oda indultok, ahol ember még nem járt, és olyan dolgokat fogtok tenni, amit eddig el sem tudtatok képzelni. Többé már nem lesznek határok, így hát a ti személyes határaitoktól is meg kell szabadulnotok.

Így hát ismét hívunk titeket, hogy üljetek le és kapcsolódjatok ahhoz a végtelen kreatív energiához, ami a rendelkezésetekre áll, és hogy még nagyobb legyen az élmény, tegyétek ezt nővéreitekkel és fivéreitekkel, az előre megbeszélt időpontban. Ezt az alkalmat is a Tó körüli gyülekezésnek nevezzük, de ezúttal még inkább különleges élményben lesz részetek. Ezúttal minden az alkotásról szól, az apró fényszálak egymásba szövéséről, ami egy olyan alapot hoz létre, ami sokkal tovább visz majd titeket. A támogatás – a biztonsági háló, ha úgy tetszik – már megvan, most minden arról fog szólni, hogy megszabaduljatok a régi berögződésektől és minden egyéb hátráltató erőtől, ami még az utatokban állhat.

Úgyhogy csillapítsátok le elmétek, és engedjétel felfedezőútra lelketek, és tudjátok, ez csak az első kicsiny próbálkozás lesz valami olyanra, ami a későbbiekben a középpontba kerül majd. Ismételten köszönjük nektek eddigi erőfeszítéseitek, és szeretnénk még hozzátenni, hogy a díj, amit kaptok összesített erőfeszítéseitekért, nagy lesz, és sokmindenkihez eljut majd. Nem csak azokhoz, akik már összegyűltek itt, hanem azokhoz is, akik itt élnek és lélegeznek a bolygótokon. Így hát köszönjük, hogy elfogadtátok a kihívást és megnyitottátok a szívetek a fény felé, aminek varázsereje már hat rátok. Most kezdjük el munkánkat, varázslatunkat, aminek nyomán az egész bolygó az öröm helyszíne lesz.

Drága barátaim, menjünk, és fedezzük fel a lehetőségek eme vadonatúj mezejét együtt!

Rengeteg szeret és hála,

Aisha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése