Rövid frissítés az energiákról - 2. rész (2013. október 22.)


Kedves barátaim!

A nyugalom és zavar furcsa keveréke továbbra is kitart. Kicsit úgy érzem magam, mint egy kacsa a Tó felszínén lebegve, miközben a lábam eszeveszetten lapátol a felszín alatt. Ugyanakkor ez a rejtett mozgás helyesnek érződik, olyan, mintha minden összejönne, akkor is, ha nem tudom, mi is zajlik éppen. Tudom, sokatoknak nehezére esik rájönni, miről is szól ez az egész, ezért minden nagyon másnak érződik az eddigiektől. Álljon itt, mit is mondanak erről a CCk:

„Talán most nem úgy tűnik, de éppen egy új folyamba léptek bele, úgyhogy először úgy fog tűnni, mintha kicsit hezitálnátok a víz szélén, de nemsokára megmártóztok ebben a gyors folyású, de izgalmas vízben. Éppen két nagyon fontos folyamat között vagyunk, ezért hát kicsit össze lehettek zavarodva. Ez hamarosan elmúlik, és sokkal jobban tájékozódtak majd az új vizekben, mint ahogy ma tudtok.

Úgyhogy ne féljetek, akkor sem, ha olyan sűrű ködbe néztek, amin keresztül nem látjátok a túloldalt. Ez a köd nagyon hamar el fog tűnni, és akkor mindent láttok majd. És tényleg úgy értjük, hogy mindent, mivel amit eddig nem láthattatok, arról is lekerül a lepel, és a kommunikáció egy teljesen új módja tárul majd elétek. Úgyhogy addig is vigasztaljon titeket a tudat, hogy ez a látszólagos elszakadás csak egy kis szünet, méghozzá egy szükséges szünet. Valójában csak nektek tűnik ez szünetnek, nekünk inkább olyan, mint egy buzgó méhkas. Annyi minden zajlik a színfalak mögött. Bár mindennek a végkimenetele nagyon is fontos számotokra, jelen pillanatban csak annyi a dolgotok, hogy legyetek, mialatt mi minden mást elintézünk.

Tehát minden rendben, akkor is, ha ti éppen nem úgy érzitek. Ha túl sok lesz a bezártság érzése, sétáljatok egyet, énekeljetek, táncoljatok, mert a mozgás a legjobb segítség. Valakinek viszont a pihenés lesz a megoldás, miután arra éreztek késztetést, hogy hátradőljetek és kapcsolódjatok azokhoz a rétegekhez, amik mögött megbújnak, amit eddig az utolsónak hittetek. Mivel tényleg van, ami még felfedezésre vár.

Úgyhogy még egyszer elmondjuk, hogy használjátok ezt az időt arra, hogy megtaláljátok azon darabjaitokat, amikről eddig nem is tudtátok, hogy hiányoznak. Mivel van mit megtalálnotok, és ezek a darabok csak most lettek újra elérhetők számotokra. Úgyhogy ne maradjatok le semmiről azért, mert kívül a dolgok állása miatta türelmetlenségetekre fókuszáltok, hiszen belül fogjátok megtalálni. Szabaduljatok fel, ha kell, kerüljetek csendes és figyelmes állapotba, mert akkor könnyebben eljutnak majd hozzátok azok az üzenetek, amiket magatoknak küldtök, amik várják, hogy ismét felfedezzétek őket.

Sok szeretettel, Aisha

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése