365. rész (2013. október 24.)


Ahogy azt már biztos észrevettétek, a dolgok felgyorsultak mostanában, ezért az elkövetkezendő napok és hetek szokatlanul eseménydúsak lesznek. Mindannyiótoknak egy bizonyos eseményvonulatra kell számítania, de kérlek emlékezzetek, hogy minden alaposan ki van tervelve, akkor is, ha ti nem tudtok mindenről előre. Mivel az emberi agy nem is képes mindezt felfogni. Mindannyian fel lettetek készítve erre, de még mindig sok minden el van rejtve előletek. Így hát arra biztatunk, hogy számítsatok a váratlanra, és szabaduljatok meg minden eddigi tudásotoktól, mivel ami most előttetek áll, arra sosem számítottatok.

Beindulnak az események most, ami sokakat meg fog majd lepni. Mint mindig, most is sokkal több minden történik, mint ahogy az a felszínen látszik. Mostanra már teljesen máshogy látjátok a dolgokat, így hát ti máshogy fogjátok érzékelni az eseményeket, mint a szomszédotok. Számítsatok rá, hogy amit éreztek, az le fog hengerelni. Mivel amit láttok, az nagyban fog különbözni attól, mint ami a szemetek előtt történik. Mikor ezt mondjuk, arra emlékeztetünk titeket, hogy nézzetek a nyilvánvaló mögé, és lássátok meg a valóságot, ami az illúziók fátyla mögött fekszik. Mostanra már átláttok ezen a fátylon. Tudjuk, hogy zavarosan beszélünk, mint mindig, de nagyon fontos, hogy a szavak mögé lássatok, és hozzáférjetek ahhoz az információrengeteghez, ami a mögött fekszik. Mivel ott az igazság, és itt az ideje, hogy lássátok ezt az igazságot. El is várjuk ezt tőletek, különben megragadnátok a régi illúziók közt.

Emlékezettek, megtanítottunk titeket arra, hogy másfelé nézzetek, mikor egy olyan információ érkezik, ami átszakítaná ezt a fátylat. De ezúttal azok, akiknek sikerült teljesen feltárnia a szívét az igazságra, készen állnak arra, hogy lássák az igazságot. A Forrás ezen aprócska részletei amik elérhetők lesznek számotokra igazat fognak beszélni az emberiségről. Most először, úgyhogy arra biztatunk titeket, hogy legyetek nyitottak és hangolódjatok rá erre az újonnan megnyíló csatornára. Örömmel hallunk tapasztalataitokról, hogy mit is érzékeltek ebből az új adásból. Emlékezzetek, nem csak arra vagytok képesek, hogy rájuk hangolódjatok, hanem arra, hogy megosszátok, amit megértetek belőle. Mivel az információ ami átjön, akkora mértékű, hogy egy bátor szívnél többre lesz szükség, hogy mindent megértsetek. Így hát nem csak arra kérünk titeket, hogy vegyetek részt ebben a hatalmas eseményben, hanem arra is, hogy adjátok hangotok a kórushoz, hogy a hangunk az egész világon hallható legyen.

Arra kérünk titeket, hogy ne tartsátok meg magatoknak, amit látni, hallani és érezni fogtok, hanem vonjatok be még több embert ebben a titokba. Mivel ez már nem is titok, hanem mindenkinek tudnia kell. Az első lépés, amit meg kell tennetek, hogy megszabadultok minden kétségetektől, hogy milyen szerepet is játszotok mindebben. Mivel mindannyian azért vagytok itt, hogy MEGFIGYELJETEK, de ALKOTHATTOK is az alapján, amit megfigyeltek, akár az emberi érzékeiteken, akár valami nagyobban keresztül. Úgyhogy ismét arra biztatunk titeket, hogy üljetek le és vegyetek észre mindent, ami a következő napokban elétek kerül, és tudjátok, hogy minden részlet fontos. Jegyzeteljetek és menjetek, hogy amit észrevesztek, annak ne vesszen nyoma. Ez az információcsere sokféleképpen fog végbemenni, így hát nem arra kérünk, hogy álljatok egy dobozra az utca közepén, mint egy prédikátor, és kiáltástok ki a világnak. Meg fogjátok találni a módját, hogy ezek a titkok ne legyenek titkok többé.

Ezúttal tényleg minden fényre kerül, és nem is bújik el ismét. Mivel a régi illúzió mindjárt szétbomlik a varrások mentén, és ennek szemtanúi lesztek, ami értelmet ad az egésznek. Mivel lassan már látjátok a változásokat, és ezáltal felgyorsítjátok magát a folyamatot, így hát tőletek marad mozgásban az egész szerkezet. Ismét megköszönjük nektek a részvételeteket, mindent, amit tesztek, és tudjátok, hogy nélkületek nem változna semmi, legalábbis nem jó irányba. Veletek semmi sem lesz ismét ugyanolyan, és ezúttal a fény ragyog, hogy elhagyhassátok ezt a kicsi, sötét dobozt, ami eddig az otthonotok volt. Többé már nem, mivel most nem csak a tetőt veszik le, hanem a falak is leomlanak, hogy még nyomuk sem marad. Így hát azt mondjuk, menjetek és ragyogjatok, drágáink, és lássátok a változásokat, és tudjátok, hogy minél jobban nézitek, annál többet találtok, és ezáltal még több változás jön létre, méghozzá még gyorsabban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése