363. rész (2013. október 11.)


A siker jele sokféle lehet, de most koncentráljunk arra a párra, ami sokatok számára meg fog jelenni. Olyan kapcsolatot fogtok létesíteni, aminek hatására látni fogtok dolgokat. Mikor erre utalunk, nem feltétlenül olyan dolgok járnak az eszünkben, amik egyben kézzel foghatók is. Jelekre és formákra gondolunk, amikben lehet nem lesz semmi, amit emberi nézőpontotokból megértetek, ám mégis olyanok, amik olyan információt foglalnak magukba, ami nagy hatással lesz rátok és segítségül szolgál majd. Az egész üzenet, pontosabban bárminemű üzenet, amit így kaptok, természetesen ugyan így kódolja a belé rejtett információt.

Mivel nem mindig azt kapjátok meg amit láttok, hiszen ezeket a szavak is látjátok, de emögött több minden rejtőzik még rengeteg rétegen át, és ez sokatok számára lassan egyértelmű lesz. Olyan dolgokat láttok majd, amit eddig még nem, de most nem kicsi, zöld csészealjban repkedő emberkékre gondolunk. Nem, szavak nélküli kommunikációra utalunk, olyanra, ami folyton folyamatban van, akkor is, ha ennek nem vagytok tudatában. Mert folyamatosan rengeteg információnak vagytok kitéve, ám ez eddig rejtve volt előletek. De attól még mindig is ott volt, és mostantól sokatok képes lesz észrevenni.

A semmiből fog előtűnni, és sokféleképpen fogjátok látni. Talán nem falra vetített képként, talán nem a saját szemetekkel. Nem, belül fogjátok látni, de ettől még éppen olyan tiszta lesz a kép, mintha a szemetekkel látnátok. Nem biztos, hogy megértitek majd a jelentését, de a lényeget megértitek majd, és azt is észreveszitek majd, hogy milyen hatással vannak rátok. A kommunikáció ezen módja nagyon is hatékony, még akkor is, ha nem veszitek észre. Amikor éppen valamiféle információt közöltök, nem csak kaptok. Úgyhogy maradjatok vonalban, ahogy mondani szokták, és próbáljatok meg ráhangolódni erre a beszélgetésre valahogyan, mi pedig garantáljuk, hogy képesek lesztek rá. Csak arra ne számítsatok, hogy minden információt képesek lesztek átültetni az emberek nyelvére – ahhoz nincs elég szó. De nincs is rá szükségetek, mert a nyelv nélkül is képesek vagytok befogadni. Többek vagytok az agyatoknál, pedig még csak most kezditek igazából felfedezni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése