277. rész (2013. március 04.)


Hadd kezdjük ezt az üzenetet azzal, hogy az utóbbi napok igen hevesek voltak, különösen fizikailag. Ezt könnyű mindig megmagyarázni. Ahogy már említettük, ezek az új letöltések, olyan új programokat hoznak magukkal, melyek megváltoztatják azt, ahogy eddig működött a testetek. Így hőbörgéssel, morgással hallatja magát. A meglévő mindig panaszkodik, ha valami új érkezik, de mindez csak visszaigazolása annak, hogy egy lépéssel közelebb kerültetek a befejezéshez.

Számos módon tágultok energetikusan is, elhagyjátok a régi korlátokat és előre törtök az ismeretlen területre. Mindez kétséget és zavart is hoz, hiszen az elme félelemmel reagál az ismeretlenre és a régi határok elhagyására. Hiszen miért is ne ragaszkodhatnátok a jól kipróbált régihez? Miért is haladnátok valami olyan felé, aminek nem tudhatjátok a végkimenetelét? A régi rendszeretek úgy van bekötve, hogy az idejétmúlt, megszokotthoz ragaszkodjon. Ezért heves reakció jön létre amikor megpróbáltok kilépni belőle. Ahogy már elmondtuk, mindennek a végeredménye csakis pozitív lehet, lényegtelen mennyire fárasztó és zavaros is maga a folyamat. Próbáljátok lecsendesíteni azt a belétek épített ösztönt, amely így reagál rá. Lélegezzetek mélyeket és relaxáljatok.

A növekedés mindig fájdalmas valamilyen szempontból, hiszen azt jelenti, hogy feladjátok azt amik voltatok. Az a tudatosság ami a tudással jár, egyben azt is jelenti, hogy ezután már nem bújhattok el gyerekesen. Hozzáférhettek a legnagyobb igazsághoz, ezzel pedig párosul az a tudás ami hatására ráébredtek a mások által összetákolt hazugságra (melyben éltetek). Azzal is tisztában lehettek, hogy nem a fájdalom miatt kell keresztülmennetek mindezen. Ez a fájdalom csupán a mellékterméke annak, hogy megszabadítjátok magatokat a régi kampóktól és szögesdrótoktól, így ezek már nem tudnak többé visszatartani benneteket. A kényelmetlenség minden egyes másodperce egy életnyi örömmel lesz megfizetve (kárpótolva). Már régen elhagytátok azt a pontot ahol még vissza lehetett volna fordulni. A fájdalmak és sajgások, a szomorúság és harag csupán jelei annak, hogy jó úton vagytok. Egy- egy győzelmet jelölnek. Azt jelölik, hogy egyre többet lélegeztek be az új energiákból és napról- napra nagyobbá fejlődtök. Amint megérzitek önmagatok kitágulását (növekedését), ez a folyamat világossá fogja tenni számotokra, hogy nem a szenvedésért vagytok itt.

Mondjatok áldást a testetekre, hiszen oly keményen dolgozik, hogy magába fogadja az újat. Áldjátok meg az elméteket, mert a legjobbat nyújtja. Lehet, hogy mindkettő vonakodó a kitágulás folytatásában, de elkötelezettek a folyamat iránt. Minden lépésnél itt vannak veletek, bár jelenleg csupán egy kétségbeesett vakkantást tudnak mondani/hallatni. Mindez ne csapjon be benneteket, mert ez távolról sem azt jelenti, hogy azért vannak jelen hogy fékezzenek és ellenállást tanúsítsanak. Egy csapatot alkottok és végig ebben a csapatban fogjátok megtenni az utat. Az üzenetet azzal fejezzük be, hogy emlékeztetünk benneteket arra, nagyon is jól haladtok és erre legyetek is büszkék magatokra. Mi mindig büszkék vagyunk és leszünk is rátok. Ti vagytok a bátrak legbátrabbjai, kik egyedül lépkedve esőben és napfényben magatokkal hozzátok a szabadság fényét az egész bolygó számára. Amit hoztok az nem fordítható vissza, az itt marad és ti vagytok azok akik mindezt valóra váltjátok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése