286. rész (2013. március 19.)


Amint érezhetitek is, olyan a légkör most, mintha minden visszatartaná a lélegzetét. Nagy a nyugalom, mint egy óriási űr jelenléte. Akár azt is gondolhatjátok, hogy el lettetek vágva a forrástól. Ez nem így van, csupán előkészületi intézkedés, hogy felkészítsen benneteket arra ami rátok vár. Ugyanis holnap van az a nap, amikor a világ megáll. Engedjétek meg, hogy elmagyarázzuk.
 
Egy olyan ponthoz közeledtek, amelyet mindig is ünnepeltek az emberek. Van aki tudja is hogy miért. Kötődik a bolygó precessziójához. (http://hu.wikipedia.org/wiki/Precesszió) Holnap a bolygó egy olyan ponthoz ér el, ami látszólagos egyensúlyi pont. Olyan mintha minden megállna, utána pedig ismét minden mozgásba lendül. Ezáltal a nappalok és az éjszakák közötti egyensúly ismét megváltozik. Ez egy jelképes nap, de mégis több annál. Holnap egy teljesen új szakasz kezdődik mindenki életében, ez a mai nap pedig felkészít erre.
 
A felkészülés alatt nem azt értjük, hogy ássatok bunkert vagy óvóhelyet. Valamint azt sem, hogy halmozzatok fel élelmet mert közeleg a vég. Nem, mert amiről mi beszélünk az egy erőteljes energia-befolyás, amelytől szinte eláll a lélegzetetek. Ezzel az energiával más információ is érkezik, és erre szeretnénk hogy felkészüljetek. Üljetek le csendben, békében és hangolódjatok rá. Úgy gondoljuk máris érezhetitek, hogy valami új is jelen van. Megbújva a mindennapi zaj mögött, mégis érzékelhető. Ez az új jelenlétetek, mondhatjuk úgy is, hogy a pillangó hangja. Amennyiben ma ráhangolódtok, könnyebb lesz felkészülni arra amikor holnap elkezdi rendesen hallatni a hangját.

A holnapi nap a jel arra, hogy elkezdheti. Több gomb is meg lesz nyomva rajtatok, a hatása pedig szinte őrjítő lesz. Ebben a nyugalmi időszakban szakítsatok hát időt, és ismerkedjetek meg ezzel a hanggal. Ugyanis innentől kezdve ezt a hangot fogjátok hallani. Mindegy milyen hangos is a külső zaj, hamarosan ez a belső hang egyre tisztábban és hangosabban fog szólni. Nem csak bennetek, hanem kívül is. Az új szárnyakkal már nem lesztek csendesek többé. Ti vagytok a jövő hangjai és nektek kell elmondanotok azt, hogy a jövő már itt is van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése