280. rész (2013. március 10.)


Ahogy sokan meg is bizonyosodhattak róla, az energiák ismét hevesekké váltak. Nehéz a középpontban maradni miközben a fény beérkezik. De feledjétek, ti nem fogtok szétesni, függetlenül attól mi is szivárog át ezekben a napokban. Tudjuk, hogy a legtöbb embernél nagyon nyugtalan a fizikai és az érzelmi állapot és nem is fog lecsendesülni a következő napokban sem. Ne prédikálásnak vegyétek mindezt, csupán a bejövő fényre szeretnénk utalni. Meglehet, hogy időnként úgy érzitek szétszakadtok, de mégis jó hírt hozunk számotokra. Nagy mennyiségű fénnyel lesztek feltöltve, a legtisztább fajta fénnyel. Amikor a vihar lecsendesedik, csordultig lesztek telve ezzel a fénnyel. Könnyebben megtudjátok majd különböztetni, hogy mik is a valós dolgok ebben a zsivajban.

A heves kényelmetlenség közepette igen nehéz megtalálni a pozitív aspektusát mindannak amin keresztülmentek. Rengeteg kihívással lesz teli. Mindez viszont tiszta jele annak, hogy a régitől tisztultok. A valódi magvatok megtisztul a régi mocsoktól, pont úgy ahogy az aranyrögöt kimossák a homokból.

Kérjetek segítséget, ha szükséges. A fény most könyörtelenül nektek fog rontani, szilárdan kitart abban, hogy a felszínre hozza a valódi énetek ragyogó magvát. Végig tudjátok csinálni. Nem azért vagytok itt, hogy szenvedjetek, hanem azért, hogy a valódi önvalótok tiszta lényegévé váljatok. Az egyszerű szént is a legnagyobb nyomás alakítja ragyogó gyémánttá. A kazán forróságában a ragyogó főnixmadár felemelkedik. Még ha úgy is érzitek, hogy az átváltozás lángja éget el benneteket éppen, nem fogtok elégni. Győzedelmesen fogtok kiemelkedni és végre először megmutathatjátok a világnak a valódi színeteket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése